Şimdi Ara

DH yi kopyalamak istiyorum KAÇ GB KAPLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çevirim içi forumd gezinmek için siteti kopyalamayı düşünüyorum
    sadece resimler ve yazılar içindeki bilgiler olacak..
    telefondan takip yapmayı düşünüyorum..
    hazır bir kaç günüm var iken kopyayayım dedim..
    kaç gb yer kaplar tüm forum....kaç saatte indiririm...

• boyutunu hesap etmek bir ay sürebilir. çünkü web siteleri bağlantılardan oluşur. site kopyalama araçları (bkz. http://www.httrack.com/) yazdığın derinliğe göre tarama yaparlar.

örneğin derinliği 3 yazdın. bu sayfada 20 tane link var. 20 linkin olduğu sayfalaır indirecek. sonra o sayfalardaki linkleri tarıyacak ve osayfalarada gidip indirecek. daha sonrada indirdiği sayfaları tarayıp oradaki linklerin gittiği sayfalarıda indirecek. yani 3 link takip edicek.

sayfalarda ortalama 20 link var diye kabul etsen 20'nin kübü kadar sayfa indirmiş olacaksın. tüm dh için düşündüğümüzde milyona yakın sayfa anlamına gelebilir bu.

buna ek olarak bu sayfaları tararken işi internetten yaptığı için her sayfa ayrı yüklenicek. bir sayfayı en iyi ihtimalle ortalama 2 saniyede yüklemiş olsa 3 gün 259 bin saniye yapar.
    buda 129 bin sayfa demek. tabi bu en iyi ihtimalle. sayfa yükleme süresi arttıkça bu rakam düşer.

özetle aylar sürme ihtimali var. buna ek olarak dh'nin güvenlik duvarı tarafından banlanabilirsin. httrack programı ile bazı ayarlar yapsanda pratikte ulaşılması zor bir hedef bu

• Yukarıdaki arkadaş bayağı güzel anlatmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.