hem gereksiz kişiler ve seviyesiz yorumlar olmuyo hemde bazı nası desem acayip adminler ve yöneticiler olmuyor.Dün gece bir konuda sabaha kadar muhabbet ettik ortada hiçbirşey yok.Bugün o konu hortlamış işte bazı yöneticimi adminmi ne hemen silmiş ve banada 3 ceza puanı vermiş.Yani ceza alıncak bir durum olsa dün gece bizle olan herhangi bir admin yada yönetici silebilirdi.Ama gündüzleri anlaşılan daha admin ve yönetici olma ilkelerini kavrayamamış kişiler oluyo burda.Geceleri daha anlayışlı ve olgun kişiler oluyo.Hatta bazen yaptıgımız makaralara bile katılıyolar.Eminim şimdi bu konuyuda silerler.Onlar tanrı ya eleştiremeyiz onları.
katılıyorum bunda 1000lerce gereksiz konuya dokunmazken düzgün konuları silebiliyorlar nedenine de qw yazanları gördüm
O zaman geceleri konu dışı adlı başlıkta görüşelim.
evet adam direk "asdasda" falan yazıp siliyor ya nasıl bir terbiyesizliktir bu !
quote:
Orijinalden alıntı: -bullshit- O zaman geceleri konu dışı adlı başlıkta görüşelim.
Aynn
Birde haklisin dostum. Arasira muhabbetlere bakıyorum su andan çok farklı. Hele 1.39 dan sonra daha çok çekiliyor.
Fazla konu olmuyor ama tat veriyor yorumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: -bullshit-
O zaman geceleri konu dışı adlı başlıkta görüşelim.
hayır bazen bir sürü yararlı konu 2-3 kişinin yazdığı şeyler yüzünden siliniyor.Konuyu silceginize mesajları silsenize çok zormu geliyo tek tek silmek.Bu sizin işiniz deilmi.