Bildirim
-DH-Yeni i20/i20 Coupe/i20 Active-ANA KONU-GÜNCEL- (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lansman rengi bronz kahverengi sanırım. Çok yakışmış. Yalıtım da iyileştirilmiş. Albenisi şekil olarak da çok yükselmiş. Ülkemizde üretiliyor olması da bence çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elite henüz üretilmemiş madem, taleplerimizi iletsek de bari Elite'e dijital klima koysalar ya? -
quote:
Orijinalden alıntı: RuLazz™
quote:
Orijinalden alıntı: mcakrep23
yeni i20 verileri henüz güncellenmemiş, ama çok yakın..
Linkte aşağı yukarı bir karşılaştırma var,
Sizin görüşlerinizi alabilir miyiz?
-Yeni Clio Icon 1.2 16v 75 bg 45.350 TL 43.350 TL
-Fiesta Titanium 5K 1.4i 96PS ESP 48.560 47.605 46.170
-YENİ i20 1.2 MPI ELITE BLUE (BENZİNLİ) 43.990 TL 43.990 TL
Renault ile İ20 arasında ne farklılıklar var.
veya bu rakamlarda daha iyi bir araç önerisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1320785&supercode[1]=1682764&supercode[2]=1282354
Clio bu segmentte baz donanımdan itibaren güvenlik donanımı en yüksek araç. Görünen o ki şu sayfaya göre hava yastıkları farkı gözüküyor. Ncap testi nasıl Yeni i20 nin bilmiyorum onada bakmak lazım
Fiestadan vazgeç derim , ben Clio tercih ettim 1.2 EDC den dolayı eğer 1.2 motor alıcaksan i20 al Clionun motorundan daha güçlü.
sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama clio da VSM var mı? yoksa maalesef B sınıfında baz donanımlar arasında güvenlik donanımı en yüksek araç değil. size bir sır vereyim güvenlik olarak en iyi donanımlı baz model rio natty umarım faydalı olmuşumdur size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 13 Kasım 2014; 15:22:18 >
-
@auto_man yaris te güvenlik tüm versiyonlarda standart. helal olsun japonlara. -
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
@auto_man yaris te güvenlik tüm versiyonlarda standart. helal olsun japonlara.
yaris e baktım ama güvenlik ekipmanlarını göremedim. link var mı acaba? -
yaris in ekipmanlarını şimdi buldum. VSM yaris te VSC olarak adlandırılmış. standart 7 hava yastığı var. ama baz donanımda yokuş kalkış yok. -
Özellikle elite paketi B segmentinin en dolusu ama özellikle otomatik şanzıman ve motor seçenekleri de segmentin en kötüsü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben Olsam şoyle 2-3 ay beklerim az çok kronik sorunlar varsa belli olur,o zaman a kadarda opel corsa,skoda fabia gelir secenek artar ona gore karar verirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
quote:
quote:
http://www.sahibinden.com/otomobil-karsilastir/?supercode[0]=1320785&supercode[1]=1682764&supercode[2]=1282354
Clio bu segmentte baz donanımdan itibaren güvenlik donanımı en yüksek araç. Görünen o ki şu sayfaya göre hava yastıkları farkı gözüküyor. Ncap testi nasıl Yeni i20 nin bilmiyorum onada bakmak lazım
Fiestadan vazgeç derim , ben Clio tercih ettim 1.2 EDC den dolayı eğer 1.2 motor alıcaksan i20 al Clionun motorundan daha güçlü.
sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama clio da VSM var mı? yoksa maalesef B sınıfında baz donanımlar arasında güvenlik donanımı en yüksek araç değil. size bir sır vereyim güvenlik olarak en iyi donanımlı baz model rio natty umarım faydalı olmuşumdur size.
Çok üstün bir özellik olduğunu düşünmüyorum , kaldı ki Kia ilgimi çeken bir model değil yaptığım yorum araştırdıklarımı kapsıyor ona kalırsa A1 de bu segmentte ona yorum yapıyormuyuz ?
Edit: Bilgi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 13 Kasım 2014; 18:54:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem742
Ben Olsam şoyle 2-3 ay beklerim az çok kronik sorunlar varsa belli olur,o zaman a kadarda opel corsa,skoda fabia gelir secenek artar ona gore karar verirsiniz
2-3 ay sonra bu fiyatlara bulamazsınız yeni i20 bulamazsınız ama. Zaten araç 5 sene garantili, ciddi bir problemi çıkarsa da sorun çıkartan parçayı değiştirmek ve sorunu çözmek zorunda değiller mi? -
aynen öyle -
Bugün yeni i20'yi test etme fırsatım oldu. Araç bende B sınıfından ziyade, C sınıfı algısı yarattı. Zaten fiyat olarak da C sınıfına yakın:)
Elite paket benzinli otomatik için 47.700 fiyat aldım. Araca ilgi çok büyüktü. Ben oradayken hem araç teslimatı yapıyorlardı hem de satış danışmanlarının teli susmuyordu, i20 soranlardan dolayı.
Test ettiğim donanım 1.4 benzinli otomatik style paket idi. Extra olarak cam tavanı vardı. Vites geçişleri benim 500L' yarı otomatikten sonra çok seri geldi:) Fakat yakıt tüketimi konusunda Hyundai otomatik şanzımana bir çözüm bulmalı. Konfor kadar tüketim değerleri de önemli bizler için.
Alınacaksa elit paket alınır. Multimedya ekranı, yan ve perde hava yastıkları, deri direksiyon simidi aradaki fiyat farkına değer bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
quote:
quote:
Çok üstün bir özellik olduğunu düşünmüyorum , kaldı ki Kia ilgimi çeken bir model değil yaptığım yorum araştırdıklarımı kapsıyor ona kalırsa A1 de bu segmentte ona yorum yapıyormuyuz ?
Edit: Bilgi
clio da olmadığı için çok üstün bir özellik olduğunu düşünmemenizi doğal karşılıyorum. ama bana görede esp ile bağlantılı bir özellik olduğu için hayat kurtarabileceğini düşünüyorum ayrıca kia model değil marka. ilginizi çekip çekmemesi baz modelinde güvenlik donanımı olarak clio dan daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez 70 bin liralık a1 ile 39 bin liralık rio yu ayna kefeye koyup kıyaslarsanız zaten buradaki kimse tarafından ciddiye alınmazsınız. size göre piyasa corsa yada clio dan ibaret olabilir. ama gerçek dünyada rio kullanan insanlarda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 13 Kasım 2014; 20:14:33 >
-
Önce hyundaiın izolasyon malzemesini keşfetmesi lazım -
Otomatikler 4 ileri ve sadece 1.4 şehiriçi de 9.2 yakıyor,
otomatik vites i20ler ölü doğmuş
kapı kapanması cidden çok başarılı, motor çekişi umduğumdan daha iyi bunuda şuna bağlıyorum motor diğerleri gibi 1198cc 1.2 motor değil 1248cc 1.2 motor esasında 1.25 demek lazım buna. benim gözümde bu araca yakışmayan dijital klima olmamasının ve airbaglerin yetersizliğini kenara bırakan çok sayıda sebep var. uzun dingil mesafesinin koltuk diz mesafelerine ciddi katkısı, sınıfına göre büyük bagaj, fardaki soft led kaş, başarılı dış görünüm, çok sessiz yol sürüşü, başarılı direksiyon hissiyatı, rampalardaki çekiş, ön göğüsteki orta bölümde yer alan yumuşak malzeme, insana güven veren kapılar ve katalog yakıt tüketim verileri.
hyundainin 5 yıl garantisi 2 yıldan sonra kapsamı daralıyor mu onu bir tam öğrenmek lazım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1.2 otm. Çıkacak mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: mtkrskl
1.2 otm. Çıkacak mı acaba
2015 de 1.0 turbolusu çıkacak ve 7 ileri otomatik şanzımandan bahsediliyor. muhtemelen 1.0turbo'lusu 7 ileri yeni otomatik şanzımanlı olabilir.
edit: 1.2 değil düzeltiyorum 1.0 turbo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 13 Kasım 2014; 21:01:35 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X