Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar mesai saatleri içinde tüm kurları screenshot alıp koymak çok güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, burası forex başlığı değil. Biz de forex piyasasını önermiyoruz.

Ancak yine de forex piyasasında işlem yapmak isteyenler var.

Kimsenin mağdur olmaması için SPK 'nın lisans verdiği şirketleri bir araya topladım.

Yine de şirketler hakkında detaylı araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • Güzel bir paylaşım olmuş sear hocam
  • teşekkürler hocam.

hatta ben bunu ilk mesaja da ekliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

Evet arkadaşlar mesai saatleri içinde tüm kurları screenshot alıp koymak çok güzel olacak.

Aynen hocam çok iyi olur. Bide şöyle bi durum var. Bankalar bazı zamanlarda kur farklarını güncelleyebiliyor. Bu sayfada da güncellenirse iyi olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon-34

quote:

Evet arkadaşlar mesai saatleri içinde tüm kurları screenshot alıp koymak çok güzel olacak.

Aynen hocam çok iyi olur. Bide şöyle bi durum var. Bankalar bazı zamanlarda kur farklarını güncelleyebiliyor. Bu sayfada da güncellenirse iyi olur gibi.

herkes buradan paylaşırsa ben de ilk mesaja güncel halini koyarım. Tüm bankalar bir arada olur.
  • Takip.altini sattim dolara girebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Takip.altini sattim dolara girebilirim

hocam geri dön altına.

Dolar burdan yukarısını görmez.
  • Evet beyler, döviz piyasası birazdan, altın piyasası da 1 saat sonra açılıyor.

Bu hafta çarşamba Avrupa Merkez Bankası ve perşembe de Bernanke konuşacak.

Perşembe'ye kadar beklentiler alınır. Perşembe günü de gerçekler satılır diyorum.

Perşembeye kadar altında yükseliş devam eder diye düşünüyorum. Perşembe sert hareketler gelebilir.

Türkiye'nin notunun artacağı dedikodusu da doğruysa borsada da ciddi yükseliş olabilir.

Zor ama zevkli bir hafta olacak gibi.

Herkese bol kazançlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda ben

Takip.altini sattim dolara girebilirim

hocam geri dön altına.

Dolar burdan yukarısını görmez.

3 ay bekledim altinda.canima tak etti.cuma aksami son dakkada tamamini sattim altinin.yarinki duruma gore pozisyon alacagim.olmazsa vadeliye yatiririm.yorumlarinizi esirgemeyin.

• quote:

Evet beyler, döviz piyasası birazdan, altın piyasası da 1 saat sonra açılıyor.

Perşembe'ye kadar beklentiler alınır. Perşembe günü de gerçekler satılır diyorum.

Perşembeye kadar altında yükseliş devam eder diye düşünüyorum. Perşembe sert hareketler gelebilir.

Türkiye'nin notunun artacağı dedikodusu da doğruysa borsada da ciddi yükseliş olabilir.

Herkese bol kazançlar...

%75 Altında %25 TL'deyim. TL ile Euro alsam mı? Perşembe Altındaki sert hareket yukarı yönlü mü olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

quote:

Herkese bol kazançlar...

%75 Altında %25 TL'deyim. TL ile Euro alsam mı? Perşembe Altındaki sert hareket yukarı yönlü mü olur?

Bernanke qe3 olmaz vb. şeyler soylerse aşağı olur.

Qe3 olur, olabilir derse yukarı.

• quote:

quote:

quote:

Herkese bol kazançlar...

Bernanke qe3 olmaz vb. şeyler soylerse aşağı olur.

Qe3 olur, olabilir derse yukarı.

Yani belirsiz... Perşembe yarısını bozdursam mı ki? Düşerse tekrar alırım. Çıkarsa halime yanarım :)

• quote:

quote:

quote:

herkes buradan paylaşırsa ben de ilk mesaja güncel halini koyarım. Tüm bankalar bir arada olur.

İlk paylaşım benden gelsin o halde.

Çalıştığım bankaların internet bankacılığında görünen güncel kur farkları.

Bank Asya için

USD 1,84760 1,85850 Fark : 0,0109 Genelde 0,011 oluyor.
    EUR 2,29482 2,31104 Fark : 0,01622

Kuveyt Türk için

USD 1.8480 1.8587 Fark : 0,0107 Genelde 0,011 oluyor.
    EUR 2.2983 2.3117 Fark : 0,0134

• Euroya kaçtan girilir?
  • quote:

Euroya kaçtan girilir?

Girilmez.

Bugün elime biraz euro geçse, hemen yarın satarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk paylaşım benden gelsin o halde.

Çalıştığım bankaların internet bankacılığında görünen güncel kur farkları.

Bank Asya için

USD 1,84760 1,85850 Fark : 0,0109 Genelde 0,011 oluyor.
    EUR 2,29482 2,31104 Fark : 0,01622

Kuveyt Türk için

USD 1.8480 1.8587 Fark : 0,0107 Genelde 0,011 oluyor.
    EUR 2.2983 2.3117 Fark : 0,0134

Teşekkürler hocam.

Diğer arkadaşlardan da bekliyoruz.

Ben yine 36 saatlik mesaide oldugumdan bugün internete pc den giremedim.

• quote:

quote:

Euroya kaçtan girilir?

Girilmez.

Bugün elime biraz euro geçse, hemen yarın satarım.

O zaman hisse alcaz mecbur!
  • İş bankası internet bankacılığı kur farkları.

1 AMERİKAN DOLARI 1.84850 1.85400 Fark: 0,0055
    1 AVRUPA PARA BİRİMİ 2.29810 2.30480 Fark: 0,0067

İş bankasının kur farkları gayet iyi geldi. Ama alım satım yapılan döviz üzerinden herhangi bir komisyon alıyorlar mı onu bilmiyorum.
  • @sear fikir verirseniz sevinirim.
    Elimde 3-5 kuruş vardı geçen hafta altın almak için ayırdığım. Sonra internette araştırma yaparken bedava altın danışmanlığı sayfasına denk geldim biraz inceledim sonra bu sayfayı keşfettim. usd almaya karar verdim bugün finansbanka gittim hesap vb açtırmaya. Otomatik ödeme talimatı ile hesap işletim ücretinden sıyıramayacağamı söylediler. usd için 3ayda bir 9usd, tl hesabı için tam hatırlamıyorum ama 30tl civarı bir hesap işletim ücreti söylediler. ancak vadelide 10bin tl olursa hesap işletim ücreti almazlarmış. müşteri temsilcisi hanım da ters düz konuşunca tepem attı çıktım bankadan garantide daha önceden hesabım vardı ama kapatmıştım aradım müşteri temsilcisini hemen açtı tl ve usd hesaplarımı. tl için 2fatura istedi 21tl imiş 6aylık işletim ücreti. şubeye uğrayıp otomatik ödeme talimatı verdim. usd için birşey yapamam kusura bakmayın dedi 6aylık 7usd alcaklar. ing de vadelide dolarım vardı 1800usd çekip garantiye koydum. hesap işletim ücretleri falan ok ama makas farkı çok fazla sizlerin yazdığı farklara göre. Alışları 1.82 satışları 1.88 çok değil mi bu fark ? Ayrıca 1800usd devede kulak mıdır? Şuan sadece bu işi öğrenmek için bu rakamla giriş yaptım. Öğrendikten sonra biraz daha usd koyarım üstüne.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.