Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Değerli hocam,Benim iyimser tahminim 1.80'in altına sarkar ise 1.74..1.76 aralığına kadar gideceğidir..1.79..180 i iyi takip etmek gerekir diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

dostum peki ya işaretlediğim yone doğru giderse

şaka bi yana nasıl vardınız oraya kadar ineceğini....bu sefer fena yakaladı biz..

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı

dolarda olanlar için güzel bir temenni olmuş. bakalım hangi yöne gidecek ?

• günün özeti:

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı
  • Merhabalar hocam bu güzide topige attığım ilk mesajim.
    Hafta başından beri yazdiklarinizi takip ettigindemden dün çok temkinli davranıp dolardan çıkış için fırsat aradim, maalesef 1.8550 seviyesinden parite geriledigi için çıkış yapmadim.Ama 2.müdahale gelince 1.8435'ten kaçtım:) 1.500tl zarar ettim ama elime parayı aldığım için zararı geri çıkarırım diye düşünüyorum.

Tekrardan altin veya dolar almak için ise 5 aralık'tan sonraki tarihleri bekliyorum.Anladigim kadarıyla sizin gorusunuzde en azından 1 hafta parada beklenilmesi yönünde?

Iyi akşamlar dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Merhabalar hocam bu güzide topige attığım ilk mesajim.
    Hafta başından beri yazdiklarinizi takip ettigindemden dün çok temkinli davranıp dolardan çıkış için fırsat aradim, maalesef 1.8550 seviyesinden parite geriledigi için çıkış yapmadim.Ama 2.müdahale gelince 1.8435'ten kaçtım:) 1.500tl zarar ettim ama elime parayı aldığım için zararı geri çıkarırım diye düşünüyorum.

Tekrardan altin veya dolar almak için ise 5 aralık'tan sonraki tarihleri bekliyorum.Anladigim kadarıyla sizin gorusunuzde en azından 1 hafta parada beklenilmesi yönünde?

Iyi akşamlar dilerim...

hayırlısı olsun..
  • Günaydın.
  • Günaydın,

Seni yanlız bırakmıyoruz Azda olsa geliyoruz.
    Komşu komşunun külüne muhtaçmış :)
  • Günaydın dostlar, hayırlı Cumalar.

Bu mübarek günde umarım benim gibi zararda olan herkes zararını kurtarır.

1,8850 ortalama ile %100 dolardayım
  • 1,869 uzulme elbet birgun şans bizede gulecek

• Doların geri çekilimi 1,80 e kadar devam edecektir.

Sonra sıçramaya başlar.
  • 1.81,50 yi gördü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

Doların geri çekilimi 1,80 e kadar devam edecektir.

Sonra sıçramaya başlar.

Ben 1.75 lere düşeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Sonra sıçramaya başlar.

Hadi bende orta yolu bulayım 1.77..178 diyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

quote:

Sonra sıçramaya başlar.

Hadi bende orta yolu bulayım 1.77..178 diyeyim..

• 15:30 da gelen veriler ile dolarda toparlanma söz konusu. Bakalım 23 te kapanışı nerede yapacak? Bugün ve pazartesi artıda kapatmazsa düşüş devam eder.
  • quote:

15:30 da gelen veriler ile dolarda toparlanma söz konusu. Bakalım 23 te kapanışı nerede yapacak? Bugün ve pazartesi artıda kapatmazsa düşüş devam eder.

doların Bu1,81.50 den yukarı olan gidişi pek sevmedim! Tekrar aşağı doğru gelsede 1.80 den aşağı vermeyebilir diye düşünüyorum.vemeyebilir derken 179u görsede tutunmayabilir,yukarı atabilir,zira merkez bankasıda razı bu seviyelere ve hafta başı 1,89u yokladığınıda unutmamak gerekir! Bu dönüşte bence bir yerden yakalamak lazım doları diye düşünüyorum!
  • quote:

quote:

15:30 da gelen veriler ile dolarda toparlanma söz konusu. Bakalım 23 te kapanışı nerede yapacak? Bugün ve pazartesi artıda kapatmazsa düşüş devam eder.

doların Bu1,81.50 den yukarı olan gidişi pek sevmedim! Tekrar aşağı doğru gelsede 1.80 den aşağı vermeyebilir diye düşünüyorum.vemeyebilir derken 179u görsede tutunmayabilir,yukarı atabilir,zira merkez bankasıda razı bu seviyelere ve hafta başı 1,89u yokladığınıda unutmamak gerekir! Bu dönüşte bence bir yerden yakalamak lazım doları diye düşünüyorum!

182.3 ile tekrar aldım.HAyırlısı olsun. 180 lere gelemiyeceğine karar verdim.Searın grafiği inşAllah gerçekleşmez.Öyleys ons 1800 leri rahat aşacaktır.O da zor.BEnce bu sıralar alım için uygun ve nerde en düşüğü bulursanız alın derim.doalr verdiler piyasaya ancak bu kadr düşürebildiler.Veriler de çok iyi değil.Daha dolar için hangi kötü haberler kaldıki? YTD.

• quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

quote:

182.3 ile tekrar aldım.HAyırlısı olsun. 180 lere gelemiyeceğine karar verdim.Searın grafiği inşAllah gerçekleşmez.Öyleys ons 1800 leri rahat aşacaktır.O da zor.BEnce bu sıralar alım için uygun ve nerde en düşüğü bulursanız alın derim.doalr verdiler piyasaya ancak bu kadr düşürebildiler.Veriler de çok iyi değil.Daha dolar için hangi kötü haberler kaldıki? YTD.

1,80'e gelecek hocam altında ne kadar kalır? Nereden döner o biraz sıkıntılı bence!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

quote:

1,80'e gelecek hocam altında ne kadar kalır? Nereden döner o biraz sıkıntılı bence!

Her ne kadar dolar henüz bekledigim seviyede degilsede KMLSNY ve SEAR hocama katılıyorum.
    Dolar 1.80 den aşagı düşecegini sanmıyorum.
    Hafta başından itibaren yukarıya dogru 1.86 civarlarına kadar bi tırmanış bekliyorum.
    ordaki direnci aşarsa 1.87.50 ve oradanda 1.90 üstüne gidecegi yönünde beklentim var.

hazır hafta sonu Fırsat bulmuşken bi teknik çalışma yapayım.
    Belki sear ve kmlsyn hocamda çaloşmaya yorumda bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikonx -- 4 Aralık 2011; 18:16:40 >

• Hadi bakalım bu hafta dolara giriş haftası olsun:-)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.