Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forexprostr New York açılış 1 dk. diyor. Yükselir mi düşer mi dersiniz ?

new york açılalı bir saat olmadı mı?
  • Hadi koçum coniler dolar 1.90 altın 1850 kim tutar sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 15 Eylül 2011; 16:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

quote:

Forexprostr New York açılış 1 dk. diyor. Yükselir mi düşer mi dersiniz ?

new york açılalı bir saat olmadı mı?

Londra'ydı o. Yani öyle görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Tekrar sağlam bir çıkış yapıp 1810 civarına gelirse çok tatlı olacak. Dj'de açılacak 10 dj sonra.

Açılışta yükseliş mi ? Düşüş mü bekliyorsun?
  • euro/dolar paritesinin yukselmesi ve abd verilerinin kötü çıkması bence büyük düşüşü engelleyecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenercan

euro/dolar paritesinin yukselmesi ve abd verilerinin kötü çıkması bence büyük düşüşü engelleyecektir...

89 gr aldım 102.7 den.
  • 103.23 TL'den 10 gr. aldım. Yapı Kredi.
    Artık bakacağız ne olacak.
  • Bir miktar daha karla tamamen tl ye geçtim. Şekerbankın kapanışını kaçırmasam günü 1gr karla kapatabiliyordum. Sabaha 4-5 gr karla dönüş yapmayı umuyorum. Tersi olursada artık altına para yatırmam.
  • 101,92200 / 102,70100

3-5 gramalasım geldi de, ne yapsam bilemedim.

1785 e düşmüş

101,45100 / 102,22800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 15 Eylül 2011; 17:04:51 >
  • 102.05 den 30 gr adım. 8 TL kar. Dünkü alsattan 1,67 TL kazanmıştım. Ben de baba olacam yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Tekrar sağlam bir çıkış yapıp 1810 civarına gelirse çok tatlı olacak. Dj'de açılacak 10 dj sonra.

Açılışta yükseliş mi ? Düşüş mü bekliyorsun?

Dow jones'un yükselmesini Altının düşmesini bekliyordum.Şuan oluyor gibi.
  • Şekerciler olarak bugünlük bizden bu kadar.Yarın görüşmek üzere
  • şekerin 17 de kapanması çok kötü. bütün olaylar o saatten sonra dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Bir miktar daha karla tamamen tl ye geçtim. Şekerbankın kapanışını kaçırmasam günü 1gr karla kapatabiliyordum. Sabaha 4-5 gr karla dönüş yapmayı umuyorum. Tersi olursada artık altına para yatırmam.

Kurtulmuşsun yol yakınken kaç abi
  • Şekerbank ın 17 de kapandığına emin misiniz kapanınca fiyat farkı açılıyordu hala açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

Şekerbank ın 17 de kapandığına emin misiniz kapanınca fiyat farkı açılıyordu hala açılmadı.

İnternet şubesi alım-satıma izin vermiyor 16:59 dan sonra. Az önce tecrübe etmiş bıulunuyorum.
  • Piyasalara 'merkez' morali
    Merkez bankalarının eşgüdümlü dolar sağlama operasyonlarına tekrar başlayacağını açıklamasıyla piyasalarda hava pozitife döndü.

İSTANBUL - Merkez bankalarının eşgüdümlü dolar sağlama operasyonlarına tekrar başlayacağını açıklamasıyla borsalar yükselişe geçti.

Karar sonrasında İMKB'de yüzde 2'ye yakın yükseliş görülürken, Avrupa borsalarında yüzde 3'ün üzerinde artış var.

Avrupa Merkez Bankası (ECB), ABD, İngiltere, İsviçre ve Japonya merkez bankalarıyla eşgüdümlü olarak piyasaya dolar likiditesi imkanını sağlamaya tekrar başlayacağını açıkladı.

ECB tarafından yapılan açıklamada, Ekim ile Aralık ayları arasında üç ayrı dolar sağlama operasyonu düzenleyeceğini açıkladı.

Operasyonlar, 12 Ekim, 9 Kasım ve 7 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. Gelen bütün talepler sabit faizle karşılanacak.

Beyler piyasa bu dolarları alıp altına yatırırsa ne olur sizce

• beyler izleyin mevzuyu buradan aşağısı 1750
  • Alacaktım vazgeçtim ,Sabah ola hayrola

Akşam anormal bir gelişme olursa makas falan dinlemem alırım.
  • zor iş valla..sürekli takipte ol al sat tekrar al vs..vs..
    eskiden alınır yastık altı yapılırdı :):)
  • 
Sayfa: önceki 711712713714715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.