Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dusty_

Merhabalar,

Öncelikle konu hakkındaki cehaletimi lütfen hoş görün çünkü sıfır bilgi sahibi olduğum bir konu hakkında fikir vermenizi rica edeceğim sizden.

Al-Tut demişsiniz ama ben öyle eline geçen parayla altın ya da dolar alıp, yatırım yapabilen bir karaktere sahip değilim. Yani tutarım tutmasına ama üzerine hiçbir şey eklemeden, kalır öyle senelerce. Şimdi sormak istediğim şu. Yaklaşık 5000 lira ederinde olduğunu yarım yamalak hesapladığım miktarda altın mevcut elimde düğün neticesinde. Bunu ne yapmalıyım? Bozdurup, vadeli hesapta mı bekleteyim, altın hesabı mı açayım?

İnanın gerçekten çok cahilim bu konuda ufak da olsa sat ya da tut deyin yeter bana.

ihityacın yoksa ve saklayacak yerin varsa tut dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaom -- 14 Eylül 2011; 11:21:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaom

quote:

Merhabalar,

Öncelikle konu hakkındaki cehaletimi lütfen hoş görün çünkü sıfır bilgi sahibi olduğum bir konu hakkında fikir vermenizi rica edeceğim sizden.

Al-Tut demişsiniz ama ben öyle eline geçen parayla altın ya da dolar alıp, yatırım yapabilen bir karaktere sahip değilim. Yani tutarım tutmasına ama üzerine hiçbir şey eklemeden, kalır öyle senelerce. Şimdi sormak istediğim şu. Yaklaşık 5000 lira ederinde olduğunu yarım yamalak hesapladığım miktarda altın mevcut elimde neticesinde. Bunu ne yapmalıyım? Bozdurup, vadeli hesapta mı bekleteyim, altın hesabı mı açayım?

İnanın gerçekten çok cahilim bu konuda ufak da olsa sat ya da tut deyin yeter bana.

Fikriniz için sağolun hocam.

Saklayacak yerimin pek olduğunu düşünmüyorum çünkü şu günlerde neredeyse tüm komşularıma hırsız girmiş durumda. Korkuyorum da bir taraftan. Altın hesabı denilen şey mantıklı mıdır peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Altının düşmesini bekleyen arkadaşlara kötü bir haberim var. Acil bir para lazım oldu, bankaya gitmeyede fırsatım yoktu ve bir miktar altın bozdum :) Artık yükselişin zamanı geldi!

ŞAHLAN SARIKIZIM KİM TUTAR SENİ.. bak altında bozdurdum hadi üzme beni..

Bu arada 50 liraya düşerse alırım bende

BU GÜN 1800LERE YAKIN RAKAM GÖRÜRSEM NE VAR NE YOKSA MALDAYIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

günaydın millet!

kcast prog. windows 7 ile
    çalıştıran var mı? Nasıl?

Ben çalıştırdım gayet güzel bir program sistem bildirim alanında duruyor arasıra bakıyorum altının ons fiyatına 30.snde bir güncelliyor kendini.
  • Bu gece ABD de Altın fon alımları yapılacakmış o yüzden altın kımıldadı haber doğru çıkarsa 1880 deyiz haberiniz ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Bu gece ABD de Altın fon alımları yapılacakmış o yüzden altın kımıldadı haber doğru çıkarsa 1880 deyiz haberiniz ola.

İnşallah deyip takibe devam
  • atilimmurat Atılım Murat
    3 hafta once oldugu gibi altin kontratlarinda bir teminat artisi gelebilir.

eger gelirse kemerleri baglayın 1700lere inicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Bu gece ABD de Altın fon alımları yapılacakmış o yüzden altın kımıldadı haber doğru çıkarsa 1880 deyiz haberiniz ola.

amma dedikodu var haa bence bu işin sonu hayır diil
  • Habertürkhthayat.haberturk.com
    Bu işin 'altın'da bir iş var!
    http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/669352-bu-isin-altinda-bir-is-var

okumakta fayda var arkadaslar

• quote:

quote:

günaydın millet!

Ben çalıştırdım gayet güzel bir program sistem bildirim alanında duruyor arasıra bakıyorum altının ons fiyatına 30.snde bir güncelliyor kendini.

üstat bende kcast server is not responding diyor
    ayrıca çok yavaş programı kapat falan diyor siz
    ek bir şey kurdunuz mu
  • bende aldım 720 tl den cumhuriyet altını.4 Ayda bir hep alacam.Çok uzagım bu konulara bi merakımı gidermek istiyorum.4 yıl sonunda 720 tl den aldıgım cumhuriyet altını bana yaklaşık ne kadar kazandırır.1000 Tl ye çıkma şansı varmı acaba altının 4 yıl içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 14 Eylül 2011; 11:44:45 >
  • quote:

quote:

quote:

günaydın millet!

üstat bende kcast server is not responding diyor
    ayrıca çok yavaş programı kapat falan diyor siz
    ek bir şey kurdunuz mu

yok ben başka bişi kurmadım diğer madenlerin yanındaki seçim kutusunu kaldırıp sadece altını görüntülüyorum. öyle bir sorun arasıra oluyor bende . Gayet hızlı sorun yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

bende aldım 720 tl den cumhuriyet altını.4 Ayda bir hep alacam.Çok uzagım bu konulara bi merakımı gidermek istiyorum.4 yıl sonunda 720 tl den aldıgım cumhuriyet altını bana yaklaşık ne kadar kazandırır.1000 Tl ye çıkma şansı varmı acaba altının 4 yıl içinde

hocam aramızda müneccim yok, öyle bişey sormuşsun ki
    şu kadarını söyleyebilirim, 3 sene önce 210 liraymış. aynı şekilde devam ederse 4 sene sonrasını sen hesapla artık.
    ama devam edermi böyle etmez mi onu hiç kimse bilemez.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Al-Tut demişsiniz ama ben öyle eline geçen parayla altın ya da dolar alıp, yatırım yapabilen bir karaktere sahip değilim. Yani tutarım tutmasına ama üzerine hiçbir şey eklemeden, kalır öyle senelerce. Şimdi sormak istediğim şu. Yaklaşık 5000 lira ederinde olduğunu yarım yamalak hesapladığım miktarda altın mevcut elimde neticesinde. Bunu ne yapmalıyım? Bozdurup, vadeli hesapta mı bekleteyim, altın hesabı mı açayım?

Saklayacak yerimin pek olduğunu düşünmüyorum çünkü şu günlerde neredeyse tüm komşularıma hırsız girmiş durumda. Korkuyorum da bir taraftan. Altın hesabı denilen şey mantıklı mıdır peki?

Herhangi bi bankadan açtığınız gram altın hesabında daha fazla karınız olur çünkü kuyumculardaki makas bankalardan çok daha fazladır. Bu arada makas: altının alış satış arasındaki farkdır. Eğer elinizde 5000 lira olsaydı gram altın hesabı açın derdim fakat şuan elinizdeki fiziki altını bozdurmak için çok yüksek meblada makas'a maruz kalacaksınız kuyumcular tarafından + bankada gram altın alırkende bir makasa maruz kalma durumu olacak. Bu da şu demek oluyor, misal şuan elinizde 55 gram altınınız varsa herşey bitip paranızı bankada gram altına çevirdiğinizde elinizde 50 gram kalacak.

Önemli uyarı: ALTIN FONU HESABI AÇTIRMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

bende aldım 720 tl den cumhuriyet altını.4 Ayda bir hep alacam.Çok uzagım bu konulara bi merakımı gidermek istiyorum.4 yıl sonunda 720 tl den aldıgım cumhuriyet altını bana yaklaşık ne kadar kazandırır.1000 Tl ye çıkma şansı varmı acaba altının 4 yıl içinde

hocam aramızda müneccim yok, öyle bişey sormuşsun ki
    şu kadarını söyleyebilirim, 3 sene önce 210 liraymış. aynı şekilde devam ederse 4 sene sonrasını sen hesapla artık.
    ama devam edermi böyle etmez mi onu hiç kimse bilemez.

güzel ihtimal olsunda

• quote:

Orijinalden alıntı: burakoral

quote:

günaydın millet!

w7 normal kurdum,çalıştırıyorum.problem yok
  • Ben bugün sert yükselme bekliyordum neden olmadı :)
    Malum Avrupa bankaları kredi notu düştü ve Yunanistan dün 18 günlük parası kaldığını açıkladı.
  • quote:

Merhabalar,

elindeki altın sende dursun çok acil lazım oldugunda ev araba alacağında bozdur
    fazla bilgim yok diyorsan her müsait oldugunda 1 ceyrek at bir kenara dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Herhangi bi bankadan açtığınız gram altın hesabında daha fazla karınız olur çünkü kuyumculardaki makas bankalardan çok daha fazladır. Bu arada makas: altının alış satış arasındaki farkdır. Eğer elinizde 5000 lira olsaydı gram altın hesabı açın derdim fakat şuan elinizdeki fiziki altını bozdurmak için çok yüksek meblada makas'a maruz kalacaksınız kuyumcular tarafından + bankada gram altın alırkende bir makasa maruz kalma durumu olacak. Bu da şu demek oluyor, misal şuan elinizde 55 gram altınınız varsa herşey bitip paranızı bankada gram altına çevirdiğinizde elinizde 50 gram kalacak.

Önemli uyarı: ALTIN FONU HESABI AÇTIRMAYIN

Eh o zaman yastık altı yapıp, uygun gördüğüm bir yerde saklayayım yani kısaca satmayın diyorsunuz.

• Bu gün kimsenin keyfi yok :)
  • 
Sayfa: önceki 693694695696697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.