Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bizzat bu işin içindeyim kuyumculuk üzerine iş yerim var ve her zaman şunu söylemişimdir altın uzun vadede her zaman kar getirmiştir. Yıllık bazda açıp internettende bakabilirsiniz altın hiç bir zaman düşmemiştir her yıl mutlaka artış vardır 2 ileri yapıyorsa 1 geri yapıyor yatırım yapacak arkadaşlar uzun vadede düşünüyorlarsa altın alıp yatırım yapsınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

arkadaşlar ben bizzat bu işin içindeyim kuyumculuk üzerine iş yerim var ve her zaman şunu söylemişimdir altın uzun vadede her zaman kar getirmiştir. Yıllık bazda açıp internettende bakabilirsiniz altın hiç bir zaman düşmemiştir her yıl mutlaka artış vardır 2 ileri yapıyorsa 1 geri yapıyor yatırım yapacak arkadaşlar uzun vadede düşünüyorlarsa altın alıp yatırım yapsınlar...

ortalam her yıl %20 kazandırmış.ama daha şimdiden %20 ye ulaştı.yıl sonu ne olur allah bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

arkadaşlar ben bizzat bu işin içindeyim kuyumculuk üzerine iş yerim var ve her zaman şunu söylemişimdir altın uzun vadede her zaman kar getirmiştir. Yıllık bazda açıp internettende bakabilirsiniz altın hiç bir zaman düşmemiştir her yıl mutlaka artış vardır 2 ileri yapıyorsa 1 geri yapıyor yatırım yapacak arkadaşlar uzun vadede düşünüyorlarsa altın alıp yatırım yapsınlar...

ortalam her yıl %20 kazandırmış.ama daha şimdiden %20 ye ulaştı.yıl sonu ne olur allah bilir.

altının gramı için 120 tl diyorlar bakalım hepimiz için hayırlısı olsun...

• Beyler altinin gunluk direnc ve desteklerini bulabilecegimiz bir site var mi?
  • arkadaşlar şuan internet bankacığında MAKAS çok açık buda bizim İMKB nin kapalı olmasından dolayı sanırım. bu makas gündüz daralıyor, makasın dar olması sabah saat kaçta başlıyor, akşam kaçta son buluyor. TAM saati var mı bunun. İMKB nin açşılış kapanış saatine göre değişiyo galiba ama NET olarak bilgim yok. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafe13

arkadaşlar şuan internet bankacığında MAKAS çok açık buda bizim İMKB nin kapalı olmasından dolayı sanırım. bu makas gündüz daralıyor, makasın dar olması sabah saat kaçta başlıyor, akşam kaçta son buluyor. TAM saati var mı bunun. İMKB nin açşılış kapanış saatine göre değişiyo galiba ama NET olarak bilgim yok. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

makas derken alış-satış farkı mı bahsettiğiniz?

internet bankacılığı demişken, vakıfbank webşubem altın sattırmıyor bu aralar, yükseldi diye midir nedir? öyle bir hakları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafe13

arkadaşlar şuan internet bankacığında MAKAS çok açık buda bizim İMKB nin kapalı olmasından dolayı sanırım. bu makas gündüz daralıyor, makasın dar olması sabah saat kaçta başlıyor, akşam kaçta son buluyor. TAM saati var mı bunun. İMKB nin açşılış kapanış saatine göre değişiyo galiba ama NET olarak bilgim yok. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Piyasaların açıldığı sabah dokuzdan akşam altıya kadar makas düşük tutulur
  • 1767$
    sydney alıyor galiba
  • Cok yükselirse asyada satis olur. Asya firlatsin ons sabaha yukari uyanalim. Ama 1800 ciddi bir direnc noktası oldu.
  • 1760-67 arasına takıldı 2 saattir.hayırdır inş.ons un yaptığı iş değildi bu.dalgalanma duruldu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 12 Ağustos 2011; 2:26:12 >
  • borsalar bugun hep + da kapattı ondandır belki altın düşüyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih90216

quote:

Orijinalden alıntı: octavarium

Arkadaşım 54 000 tl vadeli hesaptan yüzde 9 vade alıyordu. Aklına girip bugün o paranın vadesini bozdurtup altına girmeye teşvik ettim. Altının kesinlikle beni yüzüstü bırakmaması lazım.

octavarium altın düşerken aklıma ilk sen geldin.Arkadaşın ne düşünüyor şu durumda.

Bir şey demedi, 5 6 ay kalacağından hala sıkıntı olacağını sanmıyorum. Toparlar bence birka güne kadar.
  • 1735'e kadar düşmüş. Biraz toparlanma var şu anda. Bence bugün biraz düşüş yönlü olacak. YTD.
  • grafik böyle eğimli değilde kalp atışı gibi olmalı. bir anda çıkıp inmeli böyle hiç zevkli olmuyor

ayrıca 3 aylık değerlere bakınca yeni bir zıplama yapabilir gibi görünüyor.
  • Çekikler hafatsonu moduna erken girmişler, bekle ve gör yapıyorlar.
    $1760
  • Günaydın hayırlı cumalar.
  • Günaydın beyler...
  • günaydın arkadaşlar, bugün pek bir yükseliş olmayacak sanki ons durgun baya
  • gunaydın beylerr...
    ben parayı gomdum havalara grdim gelmiorum konuya :D
    şaka bi yana cok sık giremiyorum konuya bayagı kalabalıklaşmışız.herkese bol kazançlar
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.