Uzu vadeli alım yapmıştım 10gr 93 TL'den 21 gr. 100.81 TL den yaz sezonu sonuna kadar elimde tutmayı düşünüyorum acaba düğünler bitince altın tepeden düşüşe geçermi ?
Keşke düşse de alsak diye bekliyoruz ama düşmüyor bir türlü. O yüzden için rahat olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: phuth
Dolara müdale Gelebilir mi ?
her geldiğinde artıyo müdahale gelse 2tl olur kesin
quote:
Merkez zaten günlük satış yapıyor. Hatta işkur la felanda destekliyorlar Bu doğrudan müdahale zaten, buna rağmen 1.79 seviyesinde usd.
quote:
bence olmayacak doların düşmesi cari açığı artırıyor bu da ekonomi yönetiminin istemediği bir şey. belki dolar 1,80^'ne geldiğinde bi ayar çekilebilir
2 TL mi?
O kadar da uçmayın
320 tl kar getirdi 3 saatte.satılırmı sizce?
dolar gitti gidiyor abowww.
5000 TL mi altına ayırmak istiyorum üniversite öğrencisiyim maksadım harcımı çıkartmak geleceğe yatırım yapmak.Biraz cesarete ihtiyacım var sadece önerilerinizi bekliyorum.
3 ay önce dolar 1,50 şimdi 1,80 neden 2 olmasın?
98den 300 gr altın almıştım dün ne kadar beklesem önümüzdeki ay cıkmam gerekecek kararsız kaldım suan 1500 kar var cıksammı ki
ONS 1800 olsa gör sen muhabbeti hem doların hem onsun cıktığı nadir anlardan biri
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
ONS 1800 olsa gör sen muhabbeti hem doların hem onsun cıktığı nadir anlardan biri
Ne önerirsin satimmi bekliyimmi 2 saat önce aldım ve kardayım suan 101.74'den almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
Ben fransa haberi onsu costurur dedim ama yemedi. NY açılışında ufaktan bir düşüş yaptı. Dolar koptu gitti bu sefer. Her seferinde ters köşe :d
cosef dow jones 16 30 da mı açılıyor 17 00 de mi tr saatiyle?
İyice riskli bir hal almaya başladı bu iş.
Gaza gelmemek lazım bence
bence asya, altının onsunu coşturacak.
100-101 i gordugum anda alacam girecek yer bulamiyorum (:
cosef i dinleyip satmasamiydim diyorum(:
usd: 1.7950
quote:
Orijinalden alıntı: octavarium
cosef dow jones 16 30 da mı açılıyor 17 00 de mi tr saatiyle?
16:30 da açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
5000 TL mi altına ayırmak istiyorum üniversite öğrencisiyim maksadım harcımı çıkartmak geleceğe yatırım yapmak.Biraz cesarete ihtiyacım var sadece önerilerinizi bekliyorum.