Neden? Peki ons 1700 ü kırabilecek mi? Yoksa ABD? Ya asyaya kalır mı? ABD verileri iyi geldiyse bu onsu arttırmayacak mı? TL/gr ne olacak??? değişmeyecek gibi....YTD.
şeytan diyor %100 gir altına
Merhaba arkadaşlar. Altındaki hareketi dolarda da görmek istiyoruz.1.77'ler hiç cazip gelmiyor 2 puan düşse yeter:)
1710 oldu sanki bernankeyi dinleyen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kofmaniac
şeytan diyor %100 gir altına
Aman haa şeytana uyma ..Parça parça......1700 ü kıramassa bugun belki alım......
usd icin halen borsada bulunan yabanci sermaye ....onlar geldikleri gibi dolarlarini alip gitmeye basladiginda dolar yukselmeye baslar....Tersi ons....Beraber çıkarsa yarı yarıya dolar ve altında olan benim gibiler yaşar:)
Bernanke'nin konuşmasını yarım yamalakda olsa veriyorlar:)
FED BAŞKANI EBRNANKE: EKONOMİDE TOPARLANMA RAHATSIZ EDİCİ DÜZEYDE ZAYIF
1700ün üstünde kalmayı başaracak gibi böyle olursa 1740ların üstünü görür
aslında daha iyi nookta vardı ama girmedim şimdi %50 altındayım beklemedeyim. 1700 kırmazsa yukarı dogru hareket olur
ufak bir alım oldu sanki geçen sefer de bu adam konuşmadan biraz artmış sonra uçmuştu arada müneccimler olabilir mi? ya da tüyocular kayda değer birşey söylemedi sanırım hala
Amerika Borsaları'nın hareketini bekliyorum.Eğer borsa "+"da hareket ederse alım yapmam."-" yönlü olursa duruma göre alım yapabilirim...
Görüntü 1710 da tutundu. Görüntü bu.
Patlasaydı zaten patlardı bu saate kadar.
%50 deyim bakalım gerisini biraz dolara bekletiyorum. TL bzında aslında daha yukarıda bekliyorum o yuzden dolar 1,765 civarına inerse gerisi de dolar yaparım zira ben onsun da doların da keskin düşüşünü şimdilik beklemiyorum.
sizce dolar mı altın mı hangisi yükselecek?
NE OLACAK ŞİMDİ ABD? HANGİSİ ASAĞI HANGİSİ YUKARI ARKADAŞLAR?
twittera giremiyorum ne dedi bernanke şimdi sakalına tükürükus
quote:
16:16 BERNANKE: STRES TESTLERİ BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNÜ DAHA İYİ GÖRMESİNİ SAĞLIYOR 16:14 FED BAŞKANI BERNANKE: BANKACILIKTA RİSKLERE YÖNELİK DENETİM DAHA İYİ YAPILMALI 16:12 FED BAŞKANI BERNANKE: DÜŞÜK FAİZ ORANI EKONOMİK TOPARLANMAYI HIZLANDIRACAK 16:09 TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ/ 18 KULÜBÜN ORTAK ADAYI ŞENES ERZİK, BAKAN SUAT KILIÇ'LA GÖRÜŞÜYOR 16:05 FED BAŞKANI BERNANKE: EKONOMİDE TOPARLANMA RAHATSIZ EDİCİ DÜZEYDE ZAYIF
quote:
Orijinalden alıntı: By_XenoN
quote:
16:16 BERNANKE: STRES TESTLERİ BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNÜ DAHA İYİ GÖRMESİNİ SAĞLIYOR 16:14 FED BAŞKANI BERNANKE: BANKACILIKTA RİSKLERE YÖNELİK DENETİM DAHA İYİ YAPILMALI 16:12 FED BAŞKANI BERNANKE: DÜŞÜK FAİZ ORANI EKONOMİK TOPARLANMAYI HIZLANDIRACAK 16:09 TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ/ 18 KULÜBÜN ORTAK ADAYI ŞENES ERZİK, BAKAN SUAT KILIÇ'LA GÖRÜŞÜYOR 16:05 FED BAŞKANI BERNANKE: EKONOMİDE TOPARLANMA RAHATSIZ EDİCİ DÜZEYDE ZAYIF
sağolsun ons 2-3 dolar uçtu sayesinde
ons bazında alım satımı nereden yapıyorsunuz? alım satım farkı ne kadar? (makas ne kadar)
quote:
Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca
ons bazında alım satımı nereden yapıyorsunuz? alım satım farkı ne kadar? (makas ne kadar)
Garanti Bankası bu konuda en uygunu. Makas ise 20 cent, yani ons bazında 6.22$...