Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21482149215021512152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

DOLAR BİRAZDAN KOPACAK...

Neden? Peki ons 1700 ü kırabilecek mi? Yoksa ABD? Ya asyaya kalır mı? ABD verileri iyi geldiyse bu onsu arttırmayacak mı? TL/gr ne olacak??? değişmeyecek gibi....YTD.
  • şeytan diyor %100 gir altına
  • Merhaba arkadaşlar. Altındaki hareketi dolarda da görmek istiyoruz.1.77'ler hiç cazip gelmiyor 2 puan düşse yeter:)
  • 1710 oldu sanki
    bernankeyi dinleyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofmaniac

şeytan diyor %100 gir altına

Aman haa şeytana uyma ..Parça parça......1700 ü kıramassa bugun belki alım......

usd icin halen borsada bulunan yabanci sermaye ....onlar geldikleri gibi dolarlarini alip gitmeye basladiginda dolar yukselmeye baslar....Tersi ons....Beraber çıkarsa yarı yarıya dolar ve altında olan benim gibiler yaşar:)
  • https://twitter.com/#!/meksayatirim

Bernanke'nin konuşmasını yarım yamalakda olsa veriyorlar:)
  • FED BAŞKANI EBRNANKE: EKONOMİDE TOPARLANMA RAHATSIZ EDİCİ DÜZEYDE ZAYIF
  • 1700ün üstünde kalmayı başaracak gibi böyle olursa 1740ların üstünü görür
  • aslında daha iyi nookta vardı ama girmedim şimdi %50 altındayım beklemedeyim.
    1700 kırmazsa yukarı dogru hareket olur
  • ufak bir alım oldu sanki
    geçen sefer de bu adam konuşmadan biraz artmış
    sonra uçmuştu
    arada müneccimler olabilir mi?
    ya da tüyocular
    kayda değer birşey söylemedi sanırım hala
  • Amerika Borsaları'nın hareketini bekliyorum.Eğer borsa "+"da hareket ederse alım yapmam."-" yönlü olursa duruma göre alım yapabilirim...
  • Görüntü 1710 da tutundu. Görüntü bu.

Patlasaydı zaten patlardı bu saate kadar.
  • %50 deyim bakalım gerisini biraz dolara bekletiyorum. TL bzında aslında daha yukarıda bekliyorum o yuzden dolar 1,765 civarına inerse gerisi de dolar yaparım zira ben onsun da doların da keskin düşüşünü şimdilik beklemiyorum.
  • sizce dolar mı altın mı hangisi yükselecek?
  • NE OLACAK ŞİMDİ ABD?
    HANGİSİ ASAĞI HANGİSİ YUKARI ARKADAŞLAR?
  • twittera giremiyorum
    ne dedi bernanke şimdi
    sakalına tükürükus
  • quote:

twittera giremiyorum
    ne dedi bernanke şimdi
    sakalına tükürükus

16:16 BERNANKE: STRES TESTLERİ BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNÜ DAHA İYİ GÖRMESİNİ SAĞLIYOR
    16:14 FED BAŞKANI BERNANKE: BANKACILIKTA RİSKLERE YÖNELİK DENETİM DAHA İYİ YAPILMALI
    16:12 FED BAŞKANI BERNANKE: DÜŞÜK FAİZ ORANI EKONOMİK TOPARLANMAYI HIZLANDIRACAK
    16:09 TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ/ 18 KULÜBÜN ORTAK ADAYI ŞENES ERZİK, BAKAN SUAT KILIÇ'LA GÖRÜŞÜYOR
    16:05 FED BAŞKANI BERNANKE: EKONOMİDE TOPARLANMA RAHATSIZ EDİCİ DÜZEYDE ZAYIF
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

twittera giremiyorum
    ne dedi bernanke şimdi
    sakalına tükürükus

16:16 BERNANKE: STRES TESTLERİ BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNÜ DAHA İYİ GÖRMESİNİ SAĞLIYOR
    16:14 FED BAŞKANI BERNANKE: BANKACILIKTA RİSKLERE YÖNELİK DENETİM DAHA İYİ YAPILMALI
    16:12 FED BAŞKANI BERNANKE: DÜŞÜK FAİZ ORANI EKONOMİK TOPARLANMAYI HIZLANDIRACAK
    16:09 TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ/ 18 KULÜBÜN ORTAK ADAYI ŞENES ERZİK, BAKAN SUAT KILIÇ'LA GÖRÜŞÜYOR
    16:05 FED BAŞKANI BERNANKE: EKONOMİDE TOPARLANMA RAHATSIZ EDİCİ DÜZEYDE ZAYIF

sağolsun ons 2-3 dolar uçtu sayesinde

• ons bazında alım satımı nereden yapıyorsunuz? alım satım farkı ne kadar? (makas ne kadar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

ons bazında alım satımı nereden yapıyorsunuz? alım satım farkı ne kadar? (makas ne kadar)

Garanti Bankası bu konuda en uygunu. Makas ise 20 cent, yani ons bazında 6.22$...
  • 
Sayfa: önceki 21482149215021512152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.