Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (13 Mobil) - 4 Masaüstü13 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
902
Favori
3.603.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yahu hala bekliyorum bugün sabah düşüşteydi aha dedim 85'e düşsün alacam,düşmeden fırladı yine;yarın artık alacağım yeter artık

Ne diyorsunuz beyler?

85 olmaz bu dolar varken.

ons 1550 ye bile düşse dolar 1.75 falan olur

biz yine 85 TL yi görmeyebiliriz.

edit : ama dolar düşerse olur tabi. hatta 80 TL de olması mümkün. onun için de tcmb nin faiz artırması ve cari açık sorunun çözülmeye başlaması lazım.

Peki bu cari açık sorununu çözebilirler mi altı ay içinde?

Tabiki çözemezler,o zaman 86'lardan almaya bakmak lazım.Peki dolarla TL arasındaki bağlantıyı kuramadım,kusura bakmayın cahilim biraz bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 2 Ağustos 2011; 1:51:43 >

• Cari açık probleminin kısa zamanda çözülmesi zor.Millet abandıkça abanıyor,ihracat kısıtlı.Bence yıl sonuna kadar dolarda pek bir değişme olmaz.Dolayısıyla altının da fiyatının düşmeyerek aksine artacağını düşünüyorum dolar veya euro nun şu durumda güvenli bir yatırım aracı olmayacağından.İthalat ciddi biçimde arttı ve düşmeyecektir sanıyorum ki.MB'sının faiz artırımına gitmesi de direkt etkilemeyecektir ithalatı.Yani durum uzun vadede altının en azından TL bazında artacağını gösteriyor.Doğru mu arkadaşlar mantık
    Sıra bugün senatoda.
    Banka: Garanti Bankası ve Finansbank. || Şu anki portföy: %80 BORSA,  %14 TL, %4 DOLAR, %2 ALTIN ||Bir önceki portföy: %77 BORSA, %8 PETROL, %11 TL %4 ALTIN || Yoğun istek üzerine "DH ye özel DÖVİZ danışmanlığı" başlığı hizmete girmiştir. || Twitter DH Altın || ACER ASPIRE TIMELINE 1810T Core 2 Duo SU7300 ULV - 11.1" - 128 GB OCZ Vertex 4 SSD 320 GB HDD - 4 GB RAM || GOOGLE Nexus 7 16 GB || SAMSUNG GALAXY S4 GT-I9500 || AMD Athlon 64 3000 - DFI LanParty Ultra nF4 - 1GB Kingston Ram (2x512 DDR400) - SATA RAID 80 X 2 - GIGABYTE GeForce 6600 128MB - NEC 3540A DVD WRITER - FEEL HURRICANE 400W- LG T730H FLAT
  • Gece onay haberi gelmiş ama düşüş yok. Biz düşsün diye beklerken yükselmiş hatta biraz 1623. Gece takip eden oldu mu ?

Burada onayın bu kadar geç kalmasının Amerika açısından prestij kaybı olduğundan bahsediliyor. Onaylanmış olması o kadar iyi karşılanmadı. Bakalım piyasalar nasıl tepki verecek.
    www.hurriyet.com.tr
    Obama, 2.2 trilyon dolarlık vizeyi son dakikada aldı ABD’nin imajı darbe yedi
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/18393276.asp?gid=384

• yani kısacası öle bir düşüş yok :(
  • Valla ben 88,87 ve 86 dan girmiştim kademeli olarak. Daha da düşer diye biraz nakitte var kenarda. Gece 1630 a vurmuş, şu anda da 1625 civarı. Acaba ani mi düşecek. Herkes 1580-1550 seviyelerinden bahsediyor ama ben iyice düşeceğine inancımı yitirdim.

Orijinalden alıntı: owin

Gumus veya Platin e yatirim yapan varmi?

malum artlk bankalar rahat rahat alim satim imkani veriyor

Gümüş getirisi vasat. Platin getirisi dün iyi idi. Bugün çok dalgalı olmalka birlikte düşüş çizgisinde.

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

yani kısacası öle bir düşüş yok :(

1. destek 1620
    2. destek 1600

Şu an 1. destekten aşağı inmemiş görünüyor. denemeler oldu.

Görüntü bu hafta yatay seyirle yukarıdaki gündem doğrultusunda harekete eder gibi.

Bu gün 11:00 - 14:00 arası gürüntüğ ve Akşam 17:00-19:00 arası görüntü yarını net olarak belirler.

Bence kısa vadede sert bir düşüş olmayacak.

Ancak önümzüdeki haftayı izlemek gerek.

*** Acaba adam haklımı ?
    Internet Haber
    500 yıllık kehanet gerçek mi olacak?
    http://www.internethaber.com/500-yillik-kehanet-gercek-mi-olacak-362782h.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Valla ben 88,87 ve 86 dan girmiştim kademeli olarak. Daha da düşer diye biraz nakitte var kenarda. Gece 1630 a vurmuş, şu anda da 1625 civarı. Acaba ani mi düşecek. Herkes 1580-1550 seviyelerinden bahsediyor ama ben iyice düşeceğine inancımı yitirdim.

ben hiçbir zaman 1600ün altına ineceğini düşünmedim, çünkü uzun süredir 1600 ün üzerinde, alım fırsatı olarak 1610 civarı olabilir

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Cari açık probleminin kısa zamanda çözülmesi zor.Millet abandıkça abanıyor,ihracat kısıtlı.Bence yıl sonuna kadar dolarda pek bir değişme olmaz.Dolayısıyla altının da fiyatının düşmeyerek aksine artacağını düşünüyorum dolar veya euro nun şu durumda güvenli bir yatırım aracı olmayacağından.İthalat ciddi biçimde arttı ve düşmeyecektir sanıyorum ki.MB'sının faiz artırımına gitmesi de direkt etkilemeyecektir ithalatı.Yani durum uzun vadede altının en azından TL bazında artacağını gösteriyor.Doğru mu arkadaşlar mantık

Doların düşük olması ithalatı tetiklediği gibi ihracatta çok mal az para getirisi oluşturuyor. Sonuçta açık büyüyor.

Ancak Dolar yükseldiğinde Ithalat düşmek zorunda kalıyor.( İçeri alınan malı sınırlıyorlar çünkü satış fiyatı yükseliyor)
    İhracat tarafında satış arttırma politikası uyguluyor ihracatçılar. bu durumda fart kapatılmaya çalışılıyor. (Basit bir mantık ile böyle)

İşin diğer frankmanlarıda var tabi biz bilmiyoruz.

ÖZetle doların anormal bir tepki gelmediği müddetçe düşeceğini yada düşürüleceğini sanmıyorum . Şu an alan memnun satan memnun açıkçası.

• sanki kıyı kıyı yükseliyor

biraz düşse alıcam ama bakalım beklemedeyim

Orijinalden alıntı: yufak

usd 1700 oldu geri 1698 de şu an ne ilginç bazılarımız almak istiyor bizde 89 dan almıştık 89 da geri satmak istiyoruz

aslında bende 89 dan aldım biraz gaza gelip ama tekrar geldiginde satmayı düşünmüyorum...
    89dan düştügünde biraz kötü oldum acıkcası aceleci davrandıgım için

biraz daha almayı düşünüyorum ama bu sefer 89 dan da almak istemiyorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbar_77 -- 2 Ağustos 2011; 9:58:45 >
    DH'ye beleş ALTIN danışmanlığı.
    .Tıkla referansımdan üye ol.Uçak bileti alırken 10 tl indirim kazan.
    Özel Mesajdan gelen sorulara cevap vermiyorum lütfen ilgili başlığa sorunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Herkese günaydın anlasılan altın düşmüyor uzun dönemde alacaklar istedikleri an alabilirler ben almıyorum arkadaşlar .

Hocam hedefin nedir ? Düşüş olacağını düşünüyor musun ?

Orijinalden alıntı: barbar_77

quote:

Orijinalden alıntı: yufak

usd 1700 oldu geri 1698 de şu an ne ilginç bazılarımız almak istiyor bizde 89 dan almıştık 89 da geri satmak istiyoruz

aslında bende 89 dan aldım biraz gaza gelip ama tekrar geldiginde satmayı düşünmüyorum...
    89dan düştügünde biraz kötü oldum acıkcası aceleci davrandıgım için

biraz daha almayı düşünüyorum ama bu sefer 89 dan da almak istemiyorun

arkadaşlar gaza gelip pahalı almayın
    eğer aldıysanuz uzun dönem için alın lütfen oyun değil bu :D

• geoxid ben düşüş olacağını tahmin ediyorum ve alım için bekliyorum.Pİyasalar bence rahatladı altının yükselmesi bence şu anda suni bişi.
    3 aylık dönem için düşündüğümden ucuz almak istiyorum. en az 6 aylık düşünenler şimdi alabilir
  • abd borçlanma işini halledince altın biraz gevşeyeceğini düşünüyoruz yada yorumlar o yöndede peki gram olarak tl bazda etkileyen ana unsur usd usd ne olacak bir kaç günlüğüne de olsa kendine güven gelmezmi 1750 leri test etmezmi birkaç günlüğüne o ihtimalde var bence
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.