Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sear

Yoğun istek üzerine "DH ye özel DÖVİZ danışmanlığı" başlığı hizmete girmiştir.

http://forum.donanimhaber.com/m_51193790/tm.htm

Bekleriz.

Hayırlı olsun. Takip edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

quote:

Bekleriz.

Hayırlı olsun. Takip edelim.

Sağolun.

Hepimiz için hayırlı olsun.
  • Konu gayet güzel çalışıyor,emeği geçen herkese teşekkürler...

Ben de 10 gramcık altınımla takipteyim.
  • quote:

Bekleriz.

Hayirli olsun
  • 1000 tl bi param var telefon alıcaktım vazgeçtim nasıl bi yatırım yapabilirim hemde para biriktirmek amacım ben hesapla ugraşamam eğer altına yatır dersen alırım yastık altı gibi biriktiririm ama nasıl bi yol izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim altına mı yatırmalıyım? yüklü param yok altın olursa her ay 500 liralık altın alabilirim ama devamlı iniş çıkışta olduğu için zarar etmem de muhtemel toplu almadığım için önerilerinizi bekliyorum
  • ABD hükümetinin disfonksiyon borç tavan müzakereleri üzerinde yalın ekranda olmasına rağmen, dünyanın diğer bölgelerinde benzer bir politika karışıklığı göstermektedir. Avrupa Birliği liderleri, davetkar durgunluk ve enflasyon bir uptick olmadan ciddi bir borç bulaşma dalgasını nasıl mümkün olacak gibi büyük şüpheler var. Çin'de, yorumcu, en büyük ticaret bloğu ortakları durgunluk içine düşerse ekonomisi etkileyici bir büyüme oranı koruyabilirsiniz güven eksikliği gibi görünüyor . Bu belirsizlik, altının ons başına 1.600 $ 'dan fazla katkıda bulunmuştur mali korku yarattı . Ancak, bu da bu korkuları herhangi bir zayıflamanın altın bir geri çekme yol anlamına gelir. Ancak anlamsız bir anlaşma, Washington'da, böyle bir tetikleyici olabilir. Kanıtlar, Amerika Birleşik Devletleri hükümeti, onun müsrifti yollarla engelleme gerçek niyeti olduğunu büyüdü. Önümüzdeki Salı günü, Kongre, muhtemelen yakın bir mali krizin, 2012 seçimlerinin sonrasına kadar ertelemek için yeterli borç tavan yükseltmek için kısa vadeli bir anlaşma içerecektir solgun anlaşma çeşit ulaşacak . Bu, elbette, aşağı yol tekme başka bir durumda olacak ve sadece daha çok sorun altın yükselen göndermek yardımcı bileşik. Yine de, hemen bir varsayılan Hazine borç engelleyen herhangi bir anlaşma, piyasalarda büyük bir rahatlama ile karşılaşacaksınız . Iyi duygular stokları kısa süreli bir ralli kıvılcım ve altın satmak altın için bir başka yakın vadeli engel durgunluk, dünya çapında pek çok bölgede tekrar tutun ki doğuyor gerçekleştirilmesi olacak, en önemlisi ABD'de ve Euro bölgesi. Bu durgunluk deflasyonist olduğu ölçüde, altın fiyatı üzerine sürükleyin. ajitasyon rağmen ABD Temsilciler Meclisi birinci Çay Partisi üyelerinin, az ya da hiç kaçak hükümet harcamaları yükselişini engelleme hakkında ciddi bir tartışma ortaya ABD ekonomisi üzerinde ciddi bir parazit gibi davranan . Benzer şekilde, mevcut olan avro sözde borç kurtarma paketleri cezalandırıcı doğası muhtemelen Avrupa'da durgunluk alevleri havalandırın. Bu bunalım, yeni para baskı ile bir araya geldi olmadığı ölçüde, varsayımsal olarak, altın fiyatı zarar verebilir . implosions Batı ekonomileri arasında Çin'in büyüme engel varsa bu özellikle doğrudur . Şu an için, Çin'in aşırı büyümesi gerçekten yavaşlama olduğunu görünür, ama bu onların ihracat pazarları bu oyun, ne de ne kadar hızlı onlar yerli-tüketim modeli kaydırmak için mümkün olması olacak ne rol ne net.. Normal zamanlarda, bu deflasyonist güçleri mevcut olabilir altın fiyatı için uzun vadeli sorunlara, ancak bu normal zamanlarda değil. Aksine, biz aşamada biz uzun tahmini para felaketin ediliyor inanıyorum. Hesaplanmasında, borç sorunu olasılığı artacaktır. Sonunda, hatta belki de aniden, bir para birimi krizi neden olacaktır. Bu, geçici olarak cari dolar slayt düzeltmek, ABD dolarının euro geçici bir sermaye kaymasına neden olabilir . Ama çok hızlı bir şekilde, yatırımcılar ABD doları kendisi en savunmasız olduğunu fark eder bekliyoruz. Uluslararası rezerv para birimi olarak, bu çok iyi bir para çöküşü ve altın fiyatı bir dalgalanma tehdit olabilir . Özet olarak, altın, çok güçlü bir yukarı yönlü yolda görünür. Ancak, kısa vadede, küresel durgunluk yeniden ortaya çıkan ve / güçleri veya yatırımcılar, bir borç varsayılan kaçmak ABD üzerinden öforik haline, altın, önemli bir fiyat düzeltmesi karşı karşıya kalabilir. Hükümetler beklediğimiz gibi, daha sonra altın fiyatı ribaund, stagflasyon giden, bekleyen bir depresyonu önlemek için beyhude bir çaba. Çılgınca şişirmek , altın satmak için yatırımcılar için bir çağrı olarak ele alınmamalıdır ve onların yol denemek için pazara. Aksine, ben önümüzdeki aylarda bazı indirimli fırsatlar var olabileceğini düşündürmektedir. Önde türbülans için sıkı tutun ve rulmanlar, amaçlanan hedef sabit tutmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfys

ABD hükümetinin disfonksiyon borç tavan müzakereleri üzerinde yalın ekranda olmasına rağmen, dünyanın diğer bölgelerinde benzer bir politika karışıklığı göstermektedir. Avrupa Birliği liderleri, davetkar durgunluk ve enflasyon bir uptick olmadan ciddi bir borç bulaşma dalgasını nasıl mümkün olacak gibi büyük şüpheler var. Çin'de, yorumcu, en büyük ticaret bloğu ortakları durgunluk içine düşerse ekonomisi etkileyici bir büyüme oranı koruyabilirsiniz güven eksikliği gibi görünüyor . Bu belirsizlik, altının ons başına 1.600 $ 'dan fazla katkıda bulunmuştur mali korku yarattı . Ancak, bu da bu korkuları herhangi bir zayıflamanın altın bir geri çekme yol anlamına gelir. Ancak anlamsız bir anlaşma, Washington'da, böyle bir tetikleyici olabilir. Kanıtlar, Amerika Birleşik Devletleri hükümeti, onun müsrifti yollarla engelleme gerçek niyeti olduğunu büyüdü. Önümüzdeki Salı günü, Kongre, muhtemelen yakın bir mali krizin, 2012 seçimlerinin sonrasına kadar ertelemek için yeterli borç tavan yükseltmek için kısa vadeli bir anlaşma içerecektir solgun anlaşma çeşit ulaşacak . Bu, elbette, aşağı yol tekme başka bir durumda olacak ve sadece daha çok sorun altın yükselen göndermek yardımcı bileşik. Yine de, hemen bir varsayılan Hazine borç engelleyen herhangi bir anlaşma, piyasalarda büyük bir rahatlama ile karşılaşacaksınız . Iyi duygular stokları kısa süreli bir ralli kıvılcım ve altın satmak altın için bir başka yakın vadeli engel durgunluk, dünya çapında pek çok bölgede tekrar tutun ki doğuyor gerçekleştirilmesi olacak, en önemlisi ABD'de ve Euro bölgesi. Bu durgunluk deflasyonist olduğu ölçüde, altın fiyatı üzerine sürükleyin. ajitasyon rağmen ABD Temsilciler Meclisi birinci Çay Partisi üyelerinin, az ya da hiç kaçak hükümet harcamaları yükselişini engelleme hakkında ciddi bir tartışma ortaya ABD ekonomisi üzerinde ciddi bir parazit gibi davranan . Benzer şekilde, mevcut olan avro sözde borç kurtarma paketleri cezalandırıcı doğası muhtemelen Avrupa'da durgunluk alevleri havalandırın. Bu bunalım, yeni para baskı ile bir araya geldi olmadığı ölçüde, varsayımsal olarak, altın fiyatı zarar verebilir . implosions Batı ekonomileri arasında Çin'in büyüme engel varsa bu özellikle doğrudur . Şu an için, Çin'in aşırı büyümesi gerçekten yavaşlama olduğunu görünür, ama bu onların ihracat pazarları bu oyun, ne de ne kadar hızlı onlar yerli-tüketim modeli kaydırmak için mümkün olması olacak ne rol ne net.. Normal zamanlarda, bu deflasyonist güçleri mevcut olabilir altın fiyatı için uzun vadeli sorunlara, ancak bu normal zamanlarda değil. Aksine, biz aşamada biz uzun tahmini para felaketin ediliyor inanıyorum. Hesaplanmasında, borç sorunu olasılığı artacaktır. Sonunda, hatta belki de aniden, bir para birimi krizi neden olacaktır. Bu, geçici olarak cari dolar slayt düzeltmek, ABD dolarının euro geçici bir sermaye kaymasına neden olabilir . Ama çok hızlı bir şekilde, yatırımcılar ABD doları kendisi en savunmasız olduğunu fark eder bekliyoruz. Uluslararası rezerv para birimi olarak, bu çok iyi bir para çöküşü ve altın fiyatı bir dalgalanma tehdit olabilir . Özet olarak, altın, çok güçlü bir yukarı yönlü yolda görünür. Ancak, kısa vadede, küresel durgunluk yeniden ortaya çıkan ve / güçleri veya yatırımcılar, bir borç varsayılan kaçmak ABD üzerinden öforik haline, altın, önemli bir fiyat düzeltmesi karşı karşıya kalabilir. Hükümetler beklediğimiz gibi, daha sonra altın fiyatı ribaund, stagflasyon giden, bekleyen bir depresyonu önlemek için beyhude bir çaba. Çılgınca şişirmek , altın satmak için yatırımcılar için bir çağrı olarak ele alınmamalıdır ve onların yol denemek için pazara. Aksine, ben önümüzdeki aylarda bazı indirimli fırsatlar var olabileceğini düşündürmektedir. Önde türbülans için sıkı tutun ve rulmanlar, amaçlanan hedef sabit tutmak.

alıntıdır....GELELIM HAFTANIN OLASI SENARYOLARINA

1 ABD BORC LIMITI KISMEN ARTIRILIR, CUMHURIYETCILER GELECEK SECIMLERDE BORC TAVANI LIMITINI SIYASI BIR KOZ OLARAK KULLANMAK ISTEYECEKLERINDEN. ALTINA ETKISI= hafif duser gibi olsada artmaya 1-2 gunde devam eder.
    2) ABD BORC LIMITI TAMAMEN ARTIRILIR. BU DURUMDA PIYASALAR COSAR BORSALAR UCAR. ALTINA ETKISI= altin sert dusus yapar 1550 li seviyelere ve asagi dogru gider
    3)ABD TEMERRUDE DUSER,ORTALIK TAM KARISIR, ALTIN COSAR 1700 VE USTUNU GOREBILIR.
    BASKA SENARYO VARSA PAYLASIN ARKADASLAR.
    Ha bu arada onemli olan sey de su. Anlasma ne gunu saat kaç gibi olur. Ona gore reaksiyonda bulunmak lazim.ha bu arada bu karar alinana kadar altin cikmaya devam edecektir diye dusunuyorum. ne dersiniz.?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daol

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Özet geçecek olursanız DH'ye Altın danışmanlığı ne demek?

Özet geçeceğimze burayı okuyabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_48015268/mpage_1/key_/tm.htm

Herkese günaydın

Her bilgi isteyenle bu şekilde mi ilgilenirsiniz?

her aynı soru soran onlarca kişiye her defasında tekrar tekrar yazacak olursak burası , karşılıklı bilgi alışverişi yapılan bir yer olmaktan çıkar, gereksiz tekrarlarla dolup taşar.

@HAAltuntas:

Hocam sen de öyle bir soru sormuşsun ki, "Dünya yuvarlaktır ne demek ?" gibi bir soru olmuş. Ben açıkçası soruyu gördüğüm gibi bir sonraki mesaja geçtim. Cevap verilecek bir yan bulamadım. Hatta soruya bir anlam veremedim.

cosef hocamız da zaman ayırıp ilk mesaja referans vermiş. Cevabı orada da bulamadınız mı ? Cevabı beğenmediyseniz veya bu cevaptan alındıysanız ben size cevap vereyim:

DH : Donanımhaber.com sitesi
    Altın : Değerli bir maden, yatırım aracı olarak kullanılır.
    Danışman : Bilgi ve düşüncesi alınmak için kendisine danışılan kimse, müşavir. (TDK)
    Danışmanlık: Danışmanın yaptığı görev. (TDK)

DH'ye Altın danışmanlığı ne demek?

"Donanımhaber.com sitesi üyelerine, yatırım aracı olarak kullanılan altın üzerine bilgi ve düşünceleri paylaşarak yardımda bulunmak."

demek.

Sen ve diğer arkadaşlar boş konuşmak yerine şu cümleyi yazıp noktayı koyabilirdiniz. Yine de teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özet geçeceğimze burayı okuyabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/m_48015268/mpage_1/key_/tm.htm

Herkese günaydın

her aynı soru soran onlarca kişiye her defasında tekrar tekrar yazacak olursak burası , karşılıklı bilgi alışverişi yapılan bir yer olmaktan çıkar, gereksiz tekrarlarla dolup taşar.

@HAAltuntas:

Hocam sen de öyle bir soru sormuşsun ki, "Dünya yuvarlaktır ne demek ?" gibi bir soru olmuş. Ben açıkçası soruyu gördüğüm gibi bir sonraki mesaja geçtim. Cevap verilecek bir yan bulamadım. Hatta soruya bir anlam veremedim.

cosef hocamız da zaman ayırıp ilk mesaja referans vermiş. Cevabı orada da bulamadınız mı ? Cevabı beğenmediyseniz veya bu cevaptan alındıysanız ben size cevap vereyim:

Danışman : Bilgi ve düşüncesi alınmak için kendisine danışılan kimse, müşavir. (TDK)

"Donanımhaber.com sitesi üyelerine, yatırım aracı olarak kullanılan altın üzerine bilgi ve düşünceleri paylaşarak yardımda bulunmak."

demek.

Sen ve diğer arkadaşlar boş konuşmak yerine şu cümleyi yazıp noktayı koyabilirdiniz. Yine de teşekkürler.

evet sana tane tane anlatmak gerekiyormuş:) kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

1000 tl bi param var telefon alıcaktım vazgeçtim nasıl bi yatırım yapabilirim hemde para biriktirmek amacım ben hesapla ugraşamam eğer altına yatır dersen alırım yastık altı gibi biriktiririm ama nasıl bi yol izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim altına mı yatırmalıyım? yüklü param yok altın olursa her ay 500 liralık altın alabilirim ama devamlı iniş çıkışta olduğu için zarar etmem de muhtemel toplu almadığım için önerilerinizi bekliyorum

evet altın almak senin için iyi bir yatırım olacaktır.
    Her ay alacaksan altının yükselip düşmesi seni çok bağlamayacaktır, her halükarda uzun süreçte(en az 6 ay) karda olacaksın zarar etmezsin,altın son 10 yıldır yıllık ortalama %20 yükselmektedir. (Ben ilk altın yatırımımı kredi çekerek yapmıştım ilk 3 ayda kredi faizini kurtardım şuanda ise %20 civarında kardayım)
    Banka hesabı ile uğramam dersen direk kuyumcudan çeyrek,yarım yada gram şeklinde altın alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese günaydın

@HAAltuntas:

demek.

boş konuşuyoruz arkadaşım biz.

sen burayı takip etmek zorunda değilsin.

daha dolu konulara geçebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfys

GELELIM HAFTANIN OLASI SENARYOLARINA

1 ABD BORC LIMITI KISMEN ARTIRILIR, CUMHURIYETCILER GELECEK SECIMLERDE BORC TAVANI LIMITINI SIYASI BIR KOZ OLARAK KULLANMAK ISTEYECEKLERINDEN. ALTINA ETKISI= hafif duser gibi olsada artmaya 1-2 gunde devam eder.
    2) ABD BORC LIMITI TAMAMEN ARTIRILIR. BU DURUMDA PIYASALAR COSAR BORSALAR UCAR. ALTINA ETKISI= altin sert dusus yapar 1550 li seviyelere ve asagi dogru gider
    3)ABD TEMERRUDE DUSER,ORTALIK TAM KARISIR, ALTIN COSAR 1700 VE USTUNU GOREBILIR.
    BASKA SENARYO VARSA PAYLASIN ARKADASLAR.
    Ha bu arada onemli olan sey de su. Anlasma ne gunu saat kaç gibi olur. Ona gore reaksiyonda bulunmak lazim.ha bu arada bu karar alinana kadar altin cikmaya devam edecektir diye dusunuyorum. ne dersiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 31 Temmuz 2011; 11:35:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RandoLF

1000 tl bi param var telefon alıcaktım vazgeçtim nasıl bi yatırım yapabilirim hemde para biriktirmek amacım ben hesapla ugraşamam eğer altına yatır dersen alırım yastık altı gibi biriktiririm ama nasıl bi yol izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim altına mı yatırmalıyım? yüklü param yok altın olursa her ay 500 liralık altın alabilirim ama devamlı iniş çıkışta olduğu için zarar etmem de muhtemel toplu almadığım için önerilerinizi bekliyorum

evet altın almak senin için iyi bir yatırım olacaktır.
    Her ay alacaksan altının yükselip düşmesi seni çok bağlamayacaktır, her halükarda uzun süreçte(en az 6 ay) karda olacaksın zarar etmezsin,altın son 10 yıldır yıllık ortalama %20 yükselmektedir. (Ben ilk altın yatırımımı kredi çekerek yapmıştım ilk 3 ayda kredi faizini kurtardım şuanda ise %20 civarında kardayım)
    Banka hesabı ile uğramam dersen direk kuyumcudan çeyrek,yarım yada gram şeklinde altın alabilirsin

Kredi olayını bende düşünüyorum 30 bin civarında para var ancak araba alacam arabayı kredi ile alsam nakit parayıda buraya yatırsam nasıl bir yatırım olur

• kredi ile altın alınabilir tabi bir miktar da riski var. Ben şöyle bişi tavsiye edicem her ay yatırım bütçeniz ne kadarda 100-250 tl bankadan gram altın alın ve unutun.
    1 sene sonra hatırı sayılır bir altınınız olur. internetten gittigidiyor gibi sitelerden gram altın almak mantıklı değil çünkü onlarda çok makas var 7 tl kadar bankada bu kadar değildir.
  • Ben altını ilk başta kredi ile almıştım isterseniz ayrıntıları yazayım fikir edinmiş olursunuz;

*Ayda bin lira kenara koyabilecek bir bütçem var.

*5 mart 20011 de 25 bin tl kredi çektim maaş aldığım bankadan 24 ay vade ile bana 28.500 tl ye gelmiş oldu.
    *15 bin lira nakit param vardı.

1) 11 mart 2011 de 72,34 den 15bintl altın aldım =208 gr
    2) 11 Nisan 2011 de 71,75 den 25 bin tl altın aldım = 349 gr

sonuç 40 bin tl ile 557gr altın almış oldum.

Tarih 31.06.2011 557gr altın şuan gr 88 tl toplam 49bin tl param var
    geçenlerde 90 ı bulmuştu o zaman ise toplam 50000 tl param olmuştu:)

sonuç olarak benim gibi her ay sıkışmadan para koyabiliyorsanız ve bu garanti ise kredi ile altın alınabilir.
    Bu konu hakkında fikir verebilsiysem ne mutlu bana:)
  • Abi ne yaptın yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Abi ne yaptın yaa...

bu kimeydi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese günaydın

@HAAltuntas:

demek.

boş konuşuyoruz arkadaşım biz.

sen burayı takip etmek zorunda değilsin.

daha dolu konulara geçebilirsin.

İnan ki öyle yaptım zaten.

• quote:

Ben altını ilk başta kredi ile almıştım isterseniz ayrıntıları yazayım fikir edinmiş olursunuz;

*Ayda bin lira kenara koyabilecek bir bütçem var.

*5 mart 20011 de 25 bin tl kredi çektim maaş aldığım bankadan 24 ay vade ile bana 28.500 tl ye gelmiş oldu.
    *15 bin lira nakit param vardı.

1) 11 mart 2011 de 72,34 den 15bintl altın aldım =208 gr
    2) 11 Nisan 2011 de 71,75 den 25 bin tl altın aldım = 349 gr

sonuç 40 bin tl ile 557gr altın almış oldum.

Tarih 31.06.2011 557gr altın şuan gr 88 tl toplam 49bin tl param var
    geçenlerde 90 ı bulmuştu o zaman ise toplam 50000 tl param olmuştu:)

sonuç olarak benim gibi her ay sıkışmadan para koyabiliyorsanız ve bu garanti ise kredi ile altın alınabilir.
    Bu konu hakkında fikir verebilsiysem ne mutlu bana:)

Tarih 31.06.2011 557gr altın şuan gr 88 tl toplam 49bin tl param var demişsin.

31.07.2011 olması lazım onun.

• daol sizin şansınıza tam bu aralıklarda altın çok yüksek bir kar getirdi her zaman böyle gtme durumu yok ama genelde kazandriyor tabiki ancak bu seviyeler çok yüksek bu yıl için mantıklı bir yatırım oldu kredinizi şimdiden kapatmış oldunuz ve kar'a geçtiniz
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.