hafta sonu dip yapacak gibi hafta sonu alabilme imkanı var mı? yoksa pztesimi alayım? cosef
haftasonu alaman.ptesi dealma çok pahalı altın en az yüzde 1 düşmesini bekle almak için ben öyle yaptım
dahada düşmez almadık 86lardan
Artık almış bulunuyorum..611 verdik aldık Cumhuriyeti..Hadi bakalım
2100tl?
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
quote:
Orijinalden alıntı: ysfys
hafta sonu dip yapacak gibi hafta sonu alabilme imkanı var mı? yoksa pztesimi alayım? cosef
haftasonu alaman.ptesi dealma çok pahalı altın en az yüzde 1 düşmesini bekle almak için ben öyle yaptım
yüzde 1 düşüşten kastını anlamadım. şimdi alsam haftasonu 1650 yi görüp sonra 1565 e düşecek gibi? sence cosef şimdi alayımmı ? baya yüklü?
La almadık çıktı sarıçoban,az daha bekleyelim bakalım gün ola hayrola.
100 dolarlık bir düşüş imkansız gibi. Kafa göz dalarlar indirmezler deli talep olur şu koşullarda aynen yukarı çıkar. Neye dayanarak 100 dolarlık düşüş öngörüyorsunuz ?
Beyler merhaba...
Yine karışmış ortalik.
10 dolar birden düştü.
arkadaşlar 4000 tl'yi bi hafta kadar önce altına yatırdım. 87 tl'ydi o zaman. simdi bozayim mi ne dersiniz??? acil cevap verirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: TEZ_TEX
2100tl?
hacım karar senin bana sorarsan sat derim sabah satma dedim bak Ama biraz bekle almak için atlama bak :D
1560 a düşmüş kar iki dakkada bu ne yaaa
usd 4 puan ons 10 puan aynı anda düştü
ben ne zaman düşünerek hareket ettiysem zarar ettim.
Ben büyük düşüş bekliyorum hala bakalım düşse baya alacam,belkide çok beklerim...Haftaya ak kara belli olur ona göre alırız artık.
quote:
dolarda düşme var seninde kardaki azalma bu noktaden ons bazından değil aslında
malum 89 dan alanlardanım ons biraz düzeltti kendini usd yine aradan çıktı usd düşünce ons çıksa ne olur çıkmasa ne olur
An itibariyle ısviçre frangı % 1.87 kazandiriyor.
2 günlük düşüşün ardından iyi bir yükseliş oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
quote:
dolarda düşme var seninde kardaki azalma bu noktaden ons bazından değil aslında
Geçmiş olsun. Mesai bitti makas açtı ağzını. Pazartesi ola hayrola artık....