Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (1453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.582.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ohbe aldığımız degeri geç ti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: frtn

1,7590 dan kafa kafaya 32 bin dolarıda sattım simdi tatilde alçalır yükselir müdahale edemeyiz. turuncu hesaba attım.9 gün tatil tatil boyunca 200 kagıtı var en az.bereket versin.

Bu turuncu hesap hangi bankada oluyor eğer şekerde ya da garantide varsa altınları satayım hemen

ing hocam.ilk %10 faizsonra %9 ,,istediğin zaman parayı al kullan vade bozulmuyor...tl de kalacağım zaman atıyorum pozisyona göre 1-2 gecede olsa tl den geliyor.boşdurmasın çalışsın :)

http://www.ingbank.com.tr/turuncuhesap/

• kofmaniac ip ni tespit ettik hangi şubede çalıştığını da bulduk dostum. Şimdi Şekerbank'ta çalışırken buralara gelip yazıyorsan demekki işten kaytarıyorsun. Eğer işinden olmak istemiyorsan bize küçük bir bahşiş bırakmalısın dostum.
  • ben dedim degil mi ben tam servise giderken bu dolar coşar diye...
    bak işte 5 dk sonra cıkmam lazım dolar cozuttu :)

Döviz Kodu
    Banka Alış
    Banka Satış
    ALT 99,1650 100,0680
    USD 1,7620 1,7720

1,7690 lazım maliyet için :)
  • Şeker inatla Dolar kurunu güncellemiyor. Sanırım 17:30 u bekliyor.

Orijinalden alıntı: arcomp

quote:

Orijinalden alıntı: frtn

1,7590 dan kafa kafaya 32 bin dolarıda sattım simdi tatilde alçalır yükselir müdahale edemeyiz. turuncu hesaba attım.9 gün tatil tatil boyunca 200 kagıtı var en az.bereket versin.

Böyle Kararlı hareketleri hep desteklemişimdir.Arkadaş ne güzel diyor.girenede ;çıkanada hakim.Panik Yapmamış.Her zaman kazanır diye düşünüyorum.akıllıca hareket ve tercih meselesi.işallah ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

biraz fazla garanticiyiz erhalde. para zor kazanılıyor zararda olsam hayatta satmam bakıyorum cok sancılı durum kafa kafaya gelince cıkıyorum. bugun olmaz yarın kazanırız acelesi yok.

• 600 TL kar var satsam mı satmasam mı?neyse 5 dakika kalıncaya kadar bekliyim..

Orijinalden alıntı: cosef

kofmaniac ip ni tespit ettik hangi şubede çalıştığını da bulduk dostum. Şimdi Şekerbank'ta çalışırken buralara gelip yazıyorsan demekki işten kaytarıyorsun. Eğer işinden olmak istemiyorsan bize küçük bir bahşiş bırakmalısın dostum.

yusuf anlamadın sanırım adam webci şubede çalışmıyor merkezde
  • Haydi bismillah.. Geri çekilip şöyle hızlı bir koşu yapsın franklin abi kırsın geçsin 1.77'yi
    Gigabyte G41M-ESL | Core2duo 6300@Xigmatek Red Scorpion | 4GB Hyperx DDR2 1066 | MSI HD4850@Vortexx Neo | WD 640gb Green & Samsung HD160JJ | Philips 16xdvd-rw | Grundig 21.5 LED | Everest kasa+Asus A-55GA + 2x12 silent blade fan(kasa),Yeşil soğuk katot,Microlab MC-1700 | Logitech S220 | HP psc1510 | A4tech G7-630
    | Acer Aspire 5740G i5|Zune 4gb | Brainwavz M5 | Brainwavz M1 | Samsung Note3 | Lama V4 | Marin IFT | Salcano XRS 010 | Norco Sasquatch | Corsa 1.3 CDTI | Yamaha XT600E | Yamaha Xcity250i

http://www.DBYDetailing.com
  • bu arada dolar 7679 oldu

Orijinalden alıntı: KMLSNY

600 TL kar var satsam mı satmasam mı?neyse 5 dakika kalıncaya kadar bekliyim..

çıkmanı tavsiye ederim 600 iyi.

benimki daha 12 lira daha artınca kafa kafaya olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 4 Kasım 2011; 17:30:47 >

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

çıkmanı tavsiye ederim 600 iyi.

25 dakika var biraz daha bekliyimde hocam..

götürdün parayı gine ....
  • quote:

kofmaniac ip ni tespit ettik hangi şubede çalıştığını da bulduk dostum. Şimdi Şekerbank'ta çalışırken buralara gelip yazıyorsan demekki işten kaytarıyorsun. Eğer işinden olmak istemiyorsan bize küçük bir bahşiş bırakmalısın dostum.

baktım ben ip adresim buymuş ...
    sen de bunu mu buldun?
    farklı bulduysan kandırma bak

edit : ip adresimi editledim. şahıs bilgilerim yanlış gelmesine rağmen sağlam bilgiler geliyormuş sorgulayınca

buyrun buradan yakın http://www.ipchecking.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kofmaniac -- 4 Kasım 2011; 17:35:34 >

• Daha önce şeker için gönderdiğim şablonu biraz değiştirip iş bankasına uyguladım. Dolar euro ve altın için webden verileri çekiyor hepsi için ayrı ayrı maliyet kar/zarar vs hesaplıyor.

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

quote:

götürdün parayı gine ....

Huyum kurusun şaka bir yanada çok şükür diyelim...ve henüz daha satmadım düşerse vermiyicem..

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

quote:

yusuf anlamadın sanırım adam webci şubede çalışmıyor merkezde

Tühh :(
  • Bugün uzun zaman sonra ilk kez usd aldım, 1.74740 tan, dışarı çıktım büroya bi geldim ki 100 tl kar. Gezdiğim yerden, Allah bereket versin.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• işbank

1,7646 / 1,7684
    Gigabyte G41M-ESL | Core2duo 6300@Xigmatek Red Scorpion | 4GB Hyperx DDR2 1066 | MSI HD4850@Vortexx Neo | WD 640gb Green & Samsung HD160JJ | Philips 16xdvd-rw | Grundig 21.5 LED | Everest kasa+Asus A-55GA + 2x12 silent blade fan(kasa),Yeşil soğuk katot,Microlab MC-1700 | Logitech S220 | HP psc1510 | A4tech G7-630
    | Acer Aspire 5740G i5|Zune 4gb | Brainwavz M5 | Brainwavz M1 | Samsung Note3 | Lama V4 | Marin IFT | Salcano XRS 010 | Norco Sasquatch | Corsa 1.3 CDTI | Yamaha XT600E | Yamaha Xcity250i

http://www.DBYDetailing.com
  • 
Sayfa: önceki 14511452145314541455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.