Şimdi Ara

DH'YE ADMİN OLMAK..???? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: to_se

biraz özel bi soru olcak ama sorayım :)

bu sitenin aylık veya yıllık geliri ne kadar

Karın tokluğuna calısıyor bunlar.Baksana dogum günüm bir hediye bile veremiyorlar.Hemde ücretsiz istedigim sey
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16001386

Birçok sorunun cevabı bu konuda verilmişti.
  • cidden admin olmak isteğiyle yanıp tutuşanları anlayamıyorum bariz şekilde sorumluluk her şeyi kontrol mesajları dikkatli okuma vs vs...

normal düz üye olmak gibisi var mı yau ??

(beyler ne oldu benim başvuru ?? kaç gündür oyalıyorsunuz !! )

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16001386

Birçok sorunun cevabı bu konuda verilmişti.

Konuyu baştan sona okuyorum 7.sayfadayım hala sorularıma yanıt bulamadım.
  • adminler : 1270 tl alıyor
    yöneticiler : para almıyor
    programcılar : 1450 tl
    editörler : 975 tl
    system root : paha biçilemez
  • @musAKka aklıma takıldı forumun yeri istanbulda demişsin ama nerde ??? Ben maltepe-küçükyalı arası diye tahmin ediyorum Bide bana niye uyarı puanı verildi yaw 3 in 1 demiştim (Banlamayın hee)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 24 Ağustos 2009; 18:49:07 >
  • parayı basar admin olurum
  • bir gün herkes Admin olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrahim

bir gün herkes Admin olacak

Cem uzan gibi oldu bu
  • musakka az bi bana bakabilirmisin?
  • paraguay dan elden teslim yapıyorsunuz gerekli bilgi ve belgeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Bi insan neden bu foruma admin olmak ister anlamam..

Admin olduğunda normal bir üye gibi oturup konu dışında muhabbet edemezsin,ya da damacana konuları açamazsın..Admin ol deseler olmam şahsen,ben halimden memnunum..

fake hesap die bişey var o edwırd lar kim sanıosun duygualrı bastırılmış 1-2 admin
  • kızmı alıyoruz bu ne yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Bi insan neden bu foruma admin olmak ister anlamam..

Admin olduğunda normal bir üye gibi oturup konu dışında muhabbet edemezsin,ya da damacana konuları açamazsın..Admin ol deseler olmam şahsen,ben halimden memnunum..

fake hesap die bişey var o edwırd lar kim sanıosun duygualrı bastırılmış 1-2 admin

hahahaa :D

• @ Ömer, hocam seni anlıyorum fakat bunu ortak kararla uygulamalıyız. Kalması taraftarıyım ben.
  • Hocam kıdem nasıl alınıyo ?
  • Adminler yöneticiler...

Ne varsa bu konuda.
    Baya da içlerini dökmüşler, onlardan böyle mesajlar görmeye alışık değiliz.

Musakka senin gülmen bile tuhaf geliyor yaw.
    Admin gülmez. :)

Bu arada musakka bende seni tebrik etmek isterim. + rds 'de sürekli aktif gördüğüm kadarıyla...

ve son olarak amiral nerelerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

Hocam kıdem nasıl alınıyo ?

Evet bende merak ediyorum

Forumdaki bölümlerde diğer üyelere olan yardımlarından, forumdaki paylaşımlarından ve davranışlarından ötürü bilgili kişilere yönetim içerisinde yapılan bir değerlendirme sonucu Kıdem rütbesi veriyoruz. Bu rütbeyi gerçekten haketmiş kişileri seçmeye ve çok kolay alınamayacak bir rütbe olmasına özen gösteriyoruz. Bu arkadaşlara foruma olan katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim.

@ JANT!, güzel söylemlerin için teşekkürler. Konu Dışı oldukça yoğun bir bölüm. Burayı mümkün olduğunca düzene sokabilmek için uğraş veriyorum. Emin olun diğer bölümlerdeki yönetici arkadaşlar da bu derece çabalıyorlar, onları da unutmayalım, haklarını yemeyelim.

"admin gülmez" diyorsun ve ne yazık ki gerçekten bu düşüncede olan insanlar bile çıkıyor Aslında ayda yılda bir içimizi döküyoruz, bunu da yapmazsak kendi kendimizi yemeye başlıyoruz. Evelden bir konuda şöyle demiştim:

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Fazla gözünüzde büyütüyorsunuz yöneticiliği. Burada düzeni sağlamak için görevli olma haricinde normal üyelerden bir farkımız yok. Forumda yöneticisiniz diye kız vermezler, bakkaldan bedava ekmek alamazsın, patronun sana torpil geçmez, iddaa oynarken kazanacağın para fazladan 5 ile çarpılmaz, vs...

Burada kişilere ceza verince hesabımıza para yatmıyor. Konu kilitleyince de "Heyt be, en güzel kilidi ben vururum" gibi anlamsız hisleri yaşamıyoruz. Aksine kişisel zevk uğruna, forumu sevdiğin için görev yapar, düzeni sağlarsın. Ancak forumda çok fazla kişi olduğu için ne yaparsan yap mutlaka birilerine ters gelir, birileri sana karşı çıkar, hakaret eder, küfür eder; sen ise hiçbir laf edemezsin. Karşındaki sana çamur atar, ama sen karşındaki üyeye bunu yapamazsın. Fikrini beyan ederken yüz kere düşünürsün. "Beşiktaş'lıyım" desen olay olur, "taraf tutuyor, kolluyor" derler. "Metal dinlerim" dersin, "rapçiler bu forumdan teker teker atılıyor" derler. Siyasi konuları (ki bu konular %99 oranla iktidar partisine ithafen açılmıştır) silersin, "iktidar partisinin savunucusu" ilan edilirsin. Ama buna karşılık "Hayır, ben şu partiyi destekliyorum" diyemezsin. Konuda espiri yaparsın "ne kadar ciddiyetsiz bir yönetim" derler. Ciddi takılırsın "artist" derler...

Aslına bakarsanız bizden daha fazla olanağa sahipsiniz, daha serbestsiniz. Değerini bilin.

İşte böyle...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• musAKka ne iyi admin çıktı. Üyelerin sorularının hepsine cevap veriyor üyelere en yakın admin diyebilirim.

Not: Yıkama yağlama değildir yanlış anlaşılmasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highpower -- 25 Ağustos 2009; 13:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: highpower

musAKka ne iyi admin çıktı. Üyelerin sorularının hepsine cevap veriyor üyelere en yakın admin diyebilirim.

Not: Yıkama yağlama değildir yanlış anlaşılmasın!

2 ay forumda bulunup da en iyisi şu demenin pek doğru olduğunu sanmıyorum...

Musakka'nın boş vakti vardır, bu konuyla o ilgilenir, soruları cevaplar.

Yönetimle ilgili açılan onlarca konu var.Son 2-3 yılın hemde.

Neyse sonuç olarak ben 1 yılda kötü yönetici görmedim bu tarz sorularda tersleyen artizlik yapan gibi...

Hepsi iyidir, sıcakkanlıdır.Arada bir darbe yaparım asarım keserim diyen çıkıyor o kadar da olur artık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.