Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
1
Favori
51.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Numaranı yanlış yazıyor olmalısın. Telefon numaranı kontrol et. 546 555 55 55 şeklinde girdim ben 90 kısmını kurcalamadan başında da Türkiye var bu şekilde sms gönderdiler kodu girdim onayladım.
  • telım 535 le başlıyo doğru giriyorum ama olmuyo allah allah..
  • slm herkese. Bu adresten mi preorder veriyoruz UK/EU için ?


    quote:

    Also Available: Warhammer Online: Age of Reckoning (UK/EU)
    UK/EU customers can pre-order Warhammer Online: Age of Reckoning at Direct2Drive UK by clicking below!

    Warhammer Online: Age of Reckoning UK (Pre-Order)


    http://www.direct2drive.co.uk/6/6566/product/Buy-Warhammer-Online:-Age-of-Reckoning-UK-(Pre-Order)-Download

    32.95GBP = 73ytl civarı

    quote:

    Warhammer Online: Age of Reckoning UK (Pre-Order) download
    This product is available in the UK and EU.


    Başka alternatifler var mı download yada satın alma için? Bilgilendirirseniz sevinirim, yada forumda başka bir yerde açıklamaları varsa onu linklerseniz sevinirim (bulamadım). teşekkürler



    edit:

    Fileplanet başlamış promosyonlara open beta için ama sadece NORTH AMERIKA , AUSTRALIA, NEW ZELAND.....!

    http://www.fileplanet.com/promotions/warhammeronline/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 27 Ağustos 2008; 18:32:13 >




  • Henüz bir bilgim yok ama EU pre order 20 YTL idi çoktan tükendi. Tek çare 18 ini beklemek bu arada şanslı olanlar OB ye girebilecek EU sitesine kayıt olun.
  • Bu arada open bata için download sayfası açıldı.http://www.war-europe.com/#/clientdl/?lang=enl 10GB dosya büyüklüğü. 95-105K ile geliyor 1Mb bağlantıyla.
  • biz bu dosyayı ındırsek sonra internetten CD key alsak oyuna girebilirmiyiz.?
  • ya kodların basımında hata var die bı yazı okudum 0 olmaz kodlarda Q vardır die . bu konu hakkında daha fazla yada kesin bilgisi olan varmı ?
  • OB client' inin indiricem girebilirmiyim bilmiyorum tabi sırayla alınacak oyuncular yazıodu ilk olarak pre order sahipleri tabi. Daha sonra key dağıtan siteler olur sanırım. Kod hakkında 0 Q olayını hiç duymadım...
  • benide yaz hocam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lıhgt_mage

    benide yaz hocam


    Tamamdır. İmzan baya uzun oldu
  • warhammer online nın standart paketi cıkmıs sanırım fiyat ı ne kadar bilgisi olan warmı yane sadece beta içiin deil tamamen oyunu kurup oynamak için?
  • 39Euro standart ı. bi üst paketi 160 YTL diye konuşuluyor başka bir türk forum sitesinde.
  • bi üst paketi ne işe yarıcakmış peki 18 eylülde gelicek olan 50 usd zaten. 160 ne için pre order olanmı içinde ob keyi olan?
  • ben normalini soruyorum yane oyuna girip aylık parasını verdıkten sonra istedigimiz kadar oynanabilen versiyonu 50 YTlmi
  • evet oyun 18 eylülde açılcak aylık parasına yatırıp oynucasmız bu 50 dolar
  • Benim bahsettiklerim pre order senin sorduğun henüz çıkmadı. Pre orderlarda artı itemler var yüzük küpe falan gibi.
  • peki obye giren pre ordercıların char. ları oyun 18inde açılınca ölece kalcakmı?yoksa onlardamı yeniden kasıcaklar ?11 günde iyi bi lwl yapılır sanırım 07-18??
  • 7 sinde OB başlıycak 15 inde pre ordelar başlıycak 17 sinde herkes. 15 inde açılan charlar silinmeyecek. 2 gün avantajlı pre orderlar.
  • peki exp ve son lwl hakkında bişiler biliomusn?en son lwl 60-70-80?
  • Exp kasmak questsiz imkansız gibi diyorlar. Max level 50 şu an yabancı sitelerde konuşulan bilgiler bunlar kesin bilgiler olmayabilir de tabi. Ama yapılmak istenen insanları kasarak sıkmaktan öte questlerle oyuna çekebilmek.

    Oyunu oynamış birinin söylediğine göre; Oyunun iyi yanlarından bahsetmek gerekirse oyunun alt yapısı harika işliyor ve kesinlikle her oyuncuyu pvp'ye zorluyor. Görevlerin arasında hazır gitmişken 5 düşman oyuncu kes tarzı görevlerin de olması bence bunda önemli bir etken. Public Quest'ler kesinlikle harika bir fikir ve Mythic'de sanırım bunun lisansını almış bile. Örneğin Order olarak Badlands'in Gurogg Soil bölgesine girdiğinizde Orc işgali altında küçük bir kasaba görüyorsunuz. O andan itibaren o bölgeye özel olan bir görev penceresi beliriyor ve köyü korumak için 500 Greenskin öldürmeniz gerektiği söyleniyor. Grupta olsun olmasın o an o bölgede olan oyuncuların toplam kill'leri bu görevi tamamlıyor. Bozguna uğrayan Greenskinler savaş alanına bir black orc müfrezesi yolluyorlar, bunlar öldürmesi daha zor birimler ve en azından yanınızda bir healer olmasını şart koşuyor. Eğer bunlarıda öldürebilirseniz kabilenin lideri geliyor ve önüne çıkan her oyuncuya dan-dun girişmeye başlıyor. Eğer bu boss'u da kesebilirseniz( genelde ortalama 6-7 kişi gerekiyor) o seviyede alabileceğiniz en iyi eşyaları kazanma şansına erişiyorsunuz. Klasik olarak zar atmak yerine görev serisine yaptığınız katkılar hesaplanıyor ve her oyuncu buna göre bir puan alıyor. 50 orc indirdiğim için ben 20, x 19 y 5 falan filan... Bu puanlar daha sonra atılacak zarlarda size artı puan olarak ekleniyor, yani 70 atarsanız +20 puan ile eşya alma şansınızı büyük oranda arttırabiliyorsunuz. Public Quest'ler kesinlikle çok eğlenceliler ve çoğu görev son derece epik olarak tasarlanmış. Yağmaladığınız bir köyde bir hero'nun gelip 6-7 kişiyi geriye atması, belirli bir bölgedeki sihir düzensizliğini giderdikten sonra olayın sorumlusu ejderhanın hesap sorması gibi enteresan olaylar var. Bunun dışında Pvp yaparak Xp kazanabilmek bile benim bu oyunu oynamam için tek başına bir neden olabilir. [ALINTI : OYUNGEZER MODERATÖRÜ Emperorofmankind]




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.