Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
1
Favori
51.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben görev alıyorum görevi yapıyorum ama sonra görevi kimden aldığımı unutuyorum we weremiyorum hangi npc den aldığımı nerden görücem ...
  • Haritada kırmızı bölge ile gösterir görev yerini de görevi vereceğin kişiyi de büyük ya da küçük bir daire alanı içinde görsterir.
  • floo senı eklemeyemedım ya site butun konuları kapatmıslar ne zaman acılır acaba alimlar seni arkadasliğa ekledım gırıp cıkınca oyunda duzeldı suan tier 3 takılıyorum 22 olucam 2 mount kac lvlde alınıyor pekı kac para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAMIK -- 27 Eylül 2008; 11:45:39 >
  • lvl20 de alınıyor binek. 15G.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

lvl20 de alınıyor binek. 15G.

hadi canim öyle mi ben ikinci bineği soyluyorum ben 22 lvlım
  • sabah kalkıyorum saate bi bakıyorum aksam olmus zamanın nasıl gectıgını anlayamıyorum pvp açlığımı doyuruyorum rank 9 m kacınncı rank da dier haritaya geccez
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAMIK

quote:

Medium mount 30muş heavy ise 40mış. Hiç bir cümlenizde noktalama işareti kullanmazsanız yanlış anlaşılmaları normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 27 Eylül 2008; 18:09:04 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TAMIK

quote:

Medium mount 30muş heavy ise 40mış. Hiç bir cümlenizde noktalama işareti kullanmazsanız yanlış anlaşılmaları normal.

fiyatlari yaziyor mu
  • en son lwl kaç bide bayrak kapma savaşlarında yeni haritalar ne zaman açılıyo 10 lwl m
  • 10-20-30 da yeni haritalara giriş yapabiliyorsunuz. 12-22-32 de eski haritalara artık giremiyorsunuz. Tier1 ve Tier2 de 3er senaryo var. Tier3de ise 6 senaryo var. Tier4 ü bilmiyorum.
  • ben 10 oldum yenı haritaya giremiyorum ?
  • tier2 zone a geçtin mi? tier2 ye geçip oradan sıra alman lazım.
  • tier 2 ye gectim saanırım da sıra dan kastın nedir ? haritanın solundakı war logosuna tıklıyorum bide oyunda cok az item war yane cogu kısı aynı itemı kullanıyo ama dusuk lwllar için konısıyım 10 lwl a kadar az item wardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 27 Eylül 2008; 23:44:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

tier 2 ye gectim saanırım da sıra dan kastın nedir ? haritanın solundakı war logosuna tıklıyorum bide oyunda cok az item war yane cogu kısı aynı itemı kullanıyo ama dusuk lwllar için konısıyım 10 lwl a kadar az item wardı.

tier 2 gectıysen orada savaslar farklıdır bı topun pesınde kosuyorsun o top sende ne kadar kalırsa o kadar cok sende can almaya başlıyor bıde oyunda en son 40 lvl var ama lvl kacmak cok zor tier 3 millet olmadı ıcın savaslar cok gec gelıyor ya lvl atmak zorlasıyor teir 3de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAMIK -- 28 Eylül 2008; 1:07:23 >
  • eet tamık tier 2 ye gectim lwl atlamak zzor hadi onu geectım oyunda cok az item war
  • quote:

eet tamık tier 2 ye gectim lwl atlamak zzor hadi onu geectım oyunda cok az item war

ya item cok bende var bir dunya item pq yapmıyorsan item bulamazsın bende 3 epic item oldu bıde oyunda hıc bır char diğer oyuncular benzemıyor oyun oyle ozellı var
  • pq fazla yapmıyorum ama şimdi başladım yapmaya ...bide chsnda guard diye bi skill war yuzde 50 daha az damage almanımı saglıyo bln warmı =?

bide arkadaşlar skill barın sağ üstünde mellee attack yaparken moral doluyo sonra onu nasıl kullancaz ve ne işe yarıyo anlayamadım açıklayabirmisiniz=?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 28 Eylül 2008; 14:02:42 >
  • quote:

pq fazla yapmıyorum ama şimdi başladım yapmaya ...bide chsnda guard diye bi skill war yuzde 50 daha az damage almanımı saglıyo bln warmı =?

bide arkadaşlar skill barın sağ üstünde mellee attack yaparken moral doluyo sonra onu nasıl kullancaz ve ne işe yarıyo anlayamadım açıklayabirmisiniz=?

yeşil renklımı dıyorsun 3 tane noktası var onu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAMIK -- 28 Eylül 2008; 15:47:37 >
  • eet 3 sewiyeli ?
  • 45 ytl ye aldım oyunu şu anda yükleniyor umarım fazla patch istemez çünkü kotam dolu

ne açacağıma karar vermedim 3 sene orginalde wow oynadıktan sonra bi bakayım dedim tavsiye edeceğiniz server/class varsa guild var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.