Şimdi Ara

DH VECTRA C KULÜBÜ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
42.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgiler için teşekkür ederim. yeterince bilgi sahibi oldum ...
    açıkça söylemek gerekirse motor bakım ve servis için ve rektefe olsun sekman olarakda düşünürsek passat ı tercih etmeyi düşünüyorum. uzun vadede bir araç alacagım için satmayı düşünmüyorum passat da bana yeter 2004 1.6 trendline diye düşünüyorum şimdiki araştırmalım bunun üzerine
  • burjaa B kullanıcısına yanıt
    trendline ada binilmez valal bomboş araba
  • Slmlar,
    Ben de 2004 ekim trafik cikisli Vectra c var. Aracin ilk sahibiyim ve su an 59.000 kmde. Aracta herhangi bir boya, degisen vs yok. Ancak esim manuel kullanamadigi icin cok memnun oldugum arabami satip otomatik vitesli bir arac almam gerekiyor. Sahibinden.com gibi sitelerde fiyat arastirmasi yaptim ancak cok degisken rakkamlar var. Sizce hangi fiyata satsam zarar etmeden elden cikartmis olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBUĞRA

Slmlar,
    Ben de 2004 ekim trafik cikisli Vectra c var. Aracin ilk sahibiyim ve su an 59.000 kmde. Aracta herhangi bir boya, degisen vs yok. Ancak esim manuel kullanamadigi icin cok memnun oldugum arabami satip otomatik vitesli bir arac almam gerekiyor. Sahibinden.com gibi sitelerde fiyat arastirmasi yaptim ancak cok degisken rakkamlar var. Sizce hangi fiyata satsam zarar etmeden elden cikartmis olurum?

Hocam comfort 1.6 ise 23 25 arası gideri var bence. Dış ve iç görünümü temizse, lastik felan bakımlar yeniyse daha da fazla eder. Bu seri de hastası çok ama parası yok milletin.
  • 2004 - 2005 model 1.6 motor vectra almayı düşünüyorum. Aracın artı ve eksileri konusunda ve alırken dikkat etmem gereken konularda tecrübeleri arkadaşların yardımlarını beklerim.
  • Bu konu neden ilerlememiş enteresan.? :s
  • arkadaslar bende 2005 vectra comfort var sorunum hızz sabıtleyıcı ısıgı yanmıyor hıc bırsekılde, aracta hız sabıtleyıcı tusu var ancak gercekte var mı yokmu bılmıyorum hıc bırsey olmuyor
  • arkadaşlar, 2007-2008 1.9 tdi temiz c kasa arıyorum , 30-33 bin arası.. satan varsa yazsın...
  • arkadaşlar geçtiğimiz hafta opel vectra c 1.9 ctdi adım 33.5 arabanın rengi muayene fişinde panacotta sarı geçerken ruhsatta SARI gözüküyor bir sıkıntı yaşanır mı başına böyle birşey gelen var mı yardım bekliyorum..?
     DH VECTRA C KULÜBÜ
  • Arkadaşlar meraba...

2004 model Opel Vectra C kasa comfort modeli.
    Araç orjinal 65.000 km'de satıcı ilk sahibiymiş.Araca hiç LPG takılmamış,darbe boya yok araçta
    Son 34.000 TL fiyat istedi satıcı.

Alalımmı arkadaşlar yarın almak için niyetlendik.

Bu fiyata alalımmı bu araçla ilgili hantal,ağır araba gibi yorumlar okudum,bide elektronik arıza arıza ve yağ yakma problemi gibi yorumlar var.

Başka önerebileceğiniz araç varmı,yada bu aracı alalımmı ?
  • Merhaba hocam, araç oldukça temiz sadece yakıt konusunda oldukça yakan bir araçtır. Kronik sorun olarak abs sorunu oluyor. Konfor ve genişliği bakımından üst segment araçtıt. Ben geçen aylarda c4 aldım daha teknolojik yaş itibariyle de daha yeni. Parasına göre o aralıkta ki mantıklı seçenek olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vectra c de hiç fren müşürü arızası,gaz pedalı arızası veya turbonun aşırı basıntan dolayı kaçırması sonucu anlık güç kaybı yaşayan oldu mu? aracım 2008 19cdti otm. maşallahı var on numara araç ama son zamanlarda 100-120 km aralarında her zaman olmamakla birlikte sanki biri arabayı arkadan çekip bırakıyor gibi oluyor. araba ayağım gaz pedalında ama araç aynı zamanda hafif hafif fren yapıp bırakıyor gibi. yukarıdaki durumlardan şüpheleniyorum daha ustaya göstermedim. böyle bir durum yaşayan var mı veya bilgisi ola var mı?
  • kagan3535 K kullanıcısına yanıt

Muhtemelen problem çözülmüş belki araç satılmıştır bile ancak problem bobin ateşlemesinde olabilir. Dediğiniz Olay Silkeleme tarzı bir şeye benziyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.