Şimdi Ara

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
5
Favori
18.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
320 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Sınırsız deyince vurup öldürmeyin yok öyle 100 mbps ile sınırsız net isteğimiz, 3-4 mbps sınırsız, veya benzeri birşey bile olabilir.

Sınırsız olsa faturasızlar daha hızlı bağlanır yazmışlar, sanki millet gece gündüz indirme yapıyor, millete sınırsız download değil sınırsız bağlantı lazım kardeşler.

sınırsız 1mbps devam etsin ona da razıyız.

• Türkiye şartlarında düşünmesi bile komik bir fikir ama siz bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcb1903

Sen mutluysan sorun yok hocam. Biz sınırlı tarife sevmiyoruz. Sınırsız adam gibi tarife peşindeyiz. Bunu da 10 20 yıl içinde alırız muhtemelen. O zamana kadar Turknet gibi ucuz ama gerçek sınırsız alternatiflerle devam edeceğiz. Kablonet zaten % 5 kapsama alanına sahip. :))

yazımı iyi okursan tarifemin sınırsız olduğunu görürsün. bak şimdi senin için bir test daha yapıp ss'ini koyuyorum :)

bu arada türknet dediğin şu 85 tl ye 35 mbps internet satıp müşteri hizmetleri bile olmayan firma değil mi? bir aralar güzel parlamıştı sonra millet arkasından sövüp duruyordu :)

ben 66 tl ye 50 mbps sınırsız + kablo tv üst paket + kablo tv analog(mutfak tv) kullanıyorum dostum umarım sizin oraya da altyapı yaparlar sen de faydalanırsın.

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor

• Benim fikrim Türkiye şartlarında mantıklı bir fiyat olması gerektiğini de kampanya metinlerine ekleyin yoksa sabit tarifelerdeki gibi sınırsız getirirler fakat uçuk fiyatlar olur alın size sınırsız diye atarlar önümüze. Avrupa seviyesini yakalamak için hem uygun fiyat hem sınırsız olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 8 Temmuz 2020; 22:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablonet: akıllı sınırsız mobil internet..

• Vodafone da "Limitsiz redli" diye bir tarife var zaten aylardır, 169TL ye İnternet konuşma ve sms limitsiz.

• Ben öğretmen ve yüksek lisans öğrencisiyim. Evimde altyapı yok. Hem kendi hem de öğrencilerimle canlı derslerim vardı. 200 TL İnternet paketlerine para verdim. 100 TL'ye sınırsız bir paket olsa anında geçerim. Yıl olmuş 2020... Millet uzaya binlerce uydu yollayıp internet hizmeti başlatıyor, biz daha 5 GB internete 30 TL veriyoruz...

• bu nasıl başlık dh üyelerinin ne etkisi olabilir ki telekom operatörleri üzerinde. bari dh üyeleri sınırsız kampanya için destek arıyor deseydiniz. 10 gb bana bir ay rahat yetiyor. bir ara türkcell vınn 190 tl almıştım 75 gb akşamları kota dolsada ücretsiz aynı hızı alıyordum... bence dh üyeleri şğkretmeli fiyatlar dahada artmadı diye..

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt

DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor bu kafayla devam

• yalnız DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor bütün operatörler sunsun

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

burada herkes aynı şeyi söylüyor sen hala 50 kuruşa çikolata alabiliyor musun diyorsun.

Tarife zammı başka bir şey, hızların düşüp fiyatların artması ise bam başka bir şey. Sınırsız olacak, akn kalkacak ile başladı sonra bir güzel tarife zammı üstüne de hızların düşmesi eklendi. 250gb akn 'li ama yüksek hızda interneti arar olduk. 50mbit 250gb aknli internet 80 lira iken Sınırsız 50mbit 80 lira olmadı. AKN ile yine hız düşerek kullanıyorduk. Çağ öncesi Kotayı geçince ücret artan ya da kotayı aşınca pat diye duran tarifeyi getirdiniz geri. Neyine sevinelim bunun DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor 

Sen bakmaya üşenmişsin ben ekleyeyim,

--Fiber SO tarife

https://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/fiber-ucretlendirme-ve-tarifeler

--Vdsl SO tarife

https://www.superonline.net/yardim/internet/tarifeler-ve-ucretlendirme/vdsl-ucretlendirme-ve-tarifeler

--Turksat Tarifeler- Turksatta bir istisna akıllı sınırsız var seçenek olarak. Belli saatlerde hız düşüyor.

Tamsınırsız tarife ne peki 50/5 için bak bakalım... 349,99 TL/Ay DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor 

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

--Turktelekom

Eğer bulunduğunuz bölgede fiber alt yapısı varsa. Ve sitede detaylarda farklı bir şey yazmadığına göre gerçekten limitsiz olarak algılanıyor. Kelime oyunu yoksa aralarında en alınabiliri olan ama sözleşmeli paketleri tabi bunlar. Ve yanında bir sürü ıvır zıvır verip, kapattırma durumunda 1000 liraya kadar ceza bedeli çıkartabiliyorlar. Bizzat arkadaşımın başına geldi.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/ilk-ay-bizden.aspx

• AKK kampanyasında başarılı olunmadı.

AKK varken ve yokken fiyatlara bakın bakalım.

Akk iptal oldu fiyatlar katlandı bunun adı başarı olmuyor

• O.R.A.C.L.E O kullanıcısına yanıt

Anlaşılmayan bir şey var herhalde, 3 Mbps internete o fiyatları veriyordunuz. Her ay ortalama kullanım zaten 90 GB

Her şey iki katından fazla zamlanmışken yine böyle AKN üzerine kelime oyunları yapıldığına göre operatör çalışanları basmış burayı.

• Dünyanın herkesinde sınırsız internet var.Bi Türkiye'de yok

• Devletimizin bu konuya mutlaka el atması lazım verilen hızlar ve alınan paralar bakımından rezalet.

• Amerikaya kurban olunsiz.Abd de paket alıyon ay sonuna kadar sınırsız...Türkiye deki gibi yok efendim<br /><br />500 dk 1000 sms 3 gb internet 35 tl.falan fişman gıcık bir olay sırf kafa karşılığı...

• Avrupa'da sim kart ücretsiz, yükle ve tüm Avrupa ülkeleri ile sınırsız görüş

• vodafonda 29 tl ye dakka sms sınırsız internet kullanmaya devam

• TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

Akk varken fiyat sabit mi kalacaktı her yıl hiç katlanmayacak mıydı ? Böyle mi düşünüyorsun eğer böyle düşünüyorsan güzel hayalmiş.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.