Şimdi Ara

DH Uşak Grubu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
286
Cevap
5
Favori
16.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uşak karahallı hemserilerime selam mercanlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sçsb -- 1 Temmuz 2008; 9:31:22 >
  • Orjinalden alıntı: Eda_fb

Ben de Afyon doğumluyum özledim Ama sadece doğumluyum ve küçüklüğüm orada geçti.

aynen ßende afyon emirdaq
  • Ben de Uşaklı'yım :)
  • uşaklı tüm arkadaşlar her geçen gün sayıca artıyoruz. hepinize saygılar sunuyorum. büyük bir projemiz var en yakın zamanda sizlerle paylaşacağız. bu projemizde uşaklıların yanında tüm gençlik de yer alıyor. çok yakında
  • Uşaklı değilim ama burda çalışıyorum, 10 aydır burdayım,
    Yalnız Uşak hakkında daha doğrusu insanları hakkında pek iyi izlenimlerim de yok ne yazık ki...
    Yine de artık Uşaklı sayılırım burdan biriyle evlendim.
  • Bende Gaziantepli arıyordum ama bıraktıım.
  • biz uşaklıları arıyoruz ve büyük bi projemiz var onlarla paylaşacağız
    bırakıp vazgeçmek biz de yok anlayacağın
  • Arkadaşlar 30 kişi olmuşuz

* MRTMRL
    * Tauris
    * dincerZ
    * ozzye36
    * seboist64
    * Akinci
    * hellboy829829
    * fx66ex
    * Nightmare_2
    * mevran
    * kobem
    * lunatic0001
    * !brahim
    * AlsancakSoft®
    * LostDevil
    * tolga164
    * murat_sönmez
    * FeeLsoBaD
    * mrsPR1EST
    * dangerous1564
    * carisma-style
    * berkxxxx
    * erzen
    * SanalKabus
    * mercan2021
    * TenaciouS
    * Peradur
    * MAG
    * SeHZaDe64
    * jedi_master
  • 30 kişi varlıklarını hissettirebilirler mi?
  • ben hep burdayım buyrun:)
    o büyük projeyi merakla bekliyorum...
  • İşin süprizini kaçırmayalım ama Uşaklıları özelliklede ünili Uşaklıları biraraya getirmeye amaçladığımız bir "Portal" kurmaya çaışıyoruz. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Çok yakında domain'i açıklayacağız ve sizlerinde yardımıyla büyüyeceğiz inşallah!
  • bende uşaklıyım ama istanbulda doğdum büyüdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: seboist64

İşin süprizini kaçırmayalım ama Uşaklıları özelliklede ünili Uşaklıları biraraya getirmeye amaçladığımız bir "Portal" kurmaya çaışıyoruz. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Çok yakında domain'i açıklayacağız ve sizlerinde yardımıyla büyüyeceğiz inşallah!

biz liseliyizbi buluşma fln ayarlayalım öle bi portal oluşunca
  • Yazın benide Hemşolar.
  • arakdaşlar bende uşaklı sayılırm manisanın selendi ilçesinde oturuyorm 78km war arada ama herhalde 2 haftada bir uşakta olurum bnde uşaklı sayılırım gariiii
  • Arkadaşlar buraya yazdığınız tüm fikirleri ve önerileri değerlendirmeye alıyoruz. Buluşmalar da düzenleriz. Liseli arkadaşlarımız da aramıza katılmaktan çekinmesin. Yardımını esirgemeyen herkese ihtiyacımız olacak.
    Çalışmalar hızla sürüyor. Varlığınızı ve düşüncelerinizi hissettirirseniz memnun olacağız ve hızımıza hız katacağız aslında
  • Bir buluşma ayarlayalım önce Counter Atalım bi yerde sonra nevaleleleri yüklenip DH Uşak buluşmasını kutlayalım.Daha değişik aktifitelerde olabilir bilemiyorum. Ama mümkünse şu son 1 ay içerisinde olmasın üni'ye kurtarma sınavlarına gidiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

Bir buluşma ayarlayalım önce Counter Atalım bi yerde sonra nevaleleleri yüklenip DH Uşak buluşmasını kutlayalım.Daha değişik aktifitelerde olabilir bilemiyorum. Ama mümkünse şu son 1 ay içerisinde olmasın üni'ye kurtarma sınavlarına gidiyorum.

sendemi uşaktansın neresinden?
  • Mümkünse herkes bu konunun abonesi olsun, ki buraya her mesaj yazıldığında haberi olsun!
    (En üst sağda "Abone ol" butonuyla)
  • Arkadaşlar beklediğiniz projemiz nihayet hayata geçti. Hepinizi sitemize bekliyoruz.

YaşamKampüs.com

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.