Şimdi Ara

DH Underground Türkçe Rap Forumu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.185
Cevap
6
Favori
187.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topici yeni gördüm hayırlı olsun arkadaslar
    Türkce rapten Killa Hakan,Mode XL,Eko Fresh,Gekko,Ceza arada sıradada Fuat dinlerim.SAgopa Kajmer,Sansar,Pit10 unda rapci yerine koymam.Anti Sagopa.Rapten baska hersey yapıyor Sagopa ve tayfası.Sansar Pit10 da önce ustadlarına saygı duymaları lazımGecen gün yotubeda Sansar malının bi dissini gördüm.beati 2Pacın Hit Em Up sarkısının beatiydi.Ve ben en az 2pac kadar iyiyim diyordu mal.Önce bu 3lü ustadlarına respect cekmesini orensinler!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: bykırkan

Topici yeni gördüm hayırlı olsun arkadaslar
    Türkce rapten Killa Hakan,Mode XL,Eko Fresh,Gekko,Ceza arada sıradada Fuat dinlerim.SAgopa Kajmer,Sansar,Pit10 unda rapci yerine koymam.Anti Sagopa.Rapten baska hersey yapıyor Sagopa ve tayfası.Sansar Pit10 da önce ustadlarına saygı duymaları lazımGecen gün yotubeda Sansar malının bi dissini gördüm.beati 2Pacın Hit Em Up sarkısının beatiydi.Ve ben en az 2pac kadar iyiyim diyordu mal.Önce bu 3lü ustadlarına respect cekmesini orensinler!!!

Şarkının adı Hit Em Up , beati Hit Em Up , sözLeri biLe Hit Em Up :)
    O öyLesine yapıLmış bi şarkı..Ciddiye aLınmaması gerek...NormaLde Sansar'ın sözLer feLan sağLamdır...

• quote:

Orjinalden alıntı: bykırkan

Topici yeni gördüm hayırlı olsun arkadaslar

Hocam bende anti sagopa'yım...
    Adam 3'ten fazla overground aLbüm yapıp ünLü oLmak istemiyorum diyor :P
    FreestyLe yap(a)mayan MC mi oLur yaw ?
    Neyse kavga çıkartmayım şimdi forumda...
    bykırkan bu topicte onLine oLursan çok sevinirim...
    4EveRaP arkadaşın bana MSN'de söylediği çok beğendiğim sözLeri aşağıya yazıyorum;
    Overground oLunca Sago mu Ceza mı tartışmasından öteye gitmiyor, underground olunca da ilgi az oLuyor...

• Nerde Sago -Ceza kavgaları..Eğlenelim biraz...
  • Albüm tanıtalım bakalım;

En Son Albümler :

Fünye - Ağzımdan Kaçtı Single

DH Underground Türkçe Rap Forumu

Tracklist :
    1- Fünye-Birazda Bitkin (feat.Killah Muslim&Hayki)
    2- Fünye-Sahneden İn (feat.Fersah)
    3- Fünye-Sesi Kalın Sanki (feat.Local)
    4- Fünye-Doğrudur Yolunda (feat.Kaplan)
    5- Fünye-Sus Lan
  • Daha önce birincisi çıkan "Kuva-i Milliye" projesi'nin 2.si olan "Kuva-i Milliye 2" Flashback ve Eray Uyar'ın prodüktörlüğünde 10 tracklik yeni bi albumle karşınızda. Albüm sol veya sağ bir görüş belirtmemektedir. Albüm'de baglantılı hiçbir kimsenin herhanngi bir dernek veya parti ile alakası yoktur...

Ulkemizde ve dünyada yaşanan terör lanetine karşı kurulan rap dilinde bir cephedir.Albumde yer alan mcler: TalkingGunz, Zelkalite, Kaplan, Kuşku, Tahribat, Flashback, Barkod, Sitem Matemisyan PanTürk, Sat5, Grizusulh, Mc Erdem , Toruble, sERTG, Flashtasy, Vukuuat'a Teşşekkürler.. Hepinize Keyifli Dinlemeler..

Online(MySpace):www.myspace.com/kuvaimilliye

iletişim : kuvaimilliyerap@hotmail.com

flashback35@msn.com

Download:
    http://www.sanalrap.net/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=835

• quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Nerde Sago -Ceza kavgaları..Eğlenelim biraz...

Sagopa Kajmer topicine gir varsa eğLen..Burası underground ...
  • Allah ım bu ne saçmalık rap üzikte yapılacak en son iş milliyetçi söylemlerde bulunmaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

Orjinalden alıntı: Anıl.

quote:

Az önce keşfetmiş buLunmaktayım ki Pit10 ft. Canka-Millet Müzik adLı parçanın beat'i Dr.Dre ft. Snoop Dog-The Next Episode'dan çaLıntıymış...LaLaLaLaLa'lar ve "It's the muthafukin D.R.E" Ler de dahiL...

Kardeş bence sen rap dinleme =)
    Yada enine boyuna öğren ..

Sana mı sorucam ne dinLiceğimi ???
    OrtaLık yere çıkıp Laf atıyosun ?? Bi sebep söyLesene...
    Ayrıca KaraçaLı'nın aLbümü güzeL dedim sen ne aLaka diyosun..AsıL sen ne aLaka ???

Güzel mi?Over mı ?
    Gelelim sebebe bi sample olayını anlamayacak kadar aciz olduğun için dinleme ya da dediğim gibi öğren anla şu işi senin dinlediğin adamların çoğu aynı şekilde sample beatlere okuyor ve bu iş normal yani yok pit10'un şu şarkısı şunun beate okunmuş vs. böyle muhabbetler yapmam bile bence bi sebep :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Puppeto

quote:

quote:

Az önce keşfetmiş buLunmaktayım ki Pit10 ft. Canka-Millet Müzik adLı parçanın beat'i Dr.Dre ft. Snoop Dog-The Next Episode'dan çaLıntıymış...LaLaLaLaLa'lar ve "It's the muthafukin D.R.E" Ler de dahiL...

Neden böyle söyledin ki ? diyecem sende O mixtape zaten çalıntı beatler olabilir diyeceksin...
    4EveRaP arkadaşımız da bunu biliyor zaten...Sadece hiç değiştirmediklerini anlatmış orada...

Dinlediğin adamları söyle ben hepsini birbir söyliyeyim aynı şekilde adamları kendi yaptığı beatler hariç.
    Benim demek istediğim normal böyle olaylar :)
    Yoksa kimseye bi art niyetim yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana mı sorucam ne dinLiceğimi ???
    OrtaLık yere çıkıp Laf atıyosun ?? Bi sebep söyLesene...
    Ayrıca KaraçaLı'nın aLbümü güzeL dedim sen ne aLaka diyosun..AsıL sen ne aLaka ???

Güzel mi?Over mı ?
    Gelelim sebebe bi sample olayını anlamayacak kadar aciz olduğun için dinleme ya da dediğim gibi öğren anla şu işi senin dinlediğin adamların çoğu aynı şekilde sample beatlere okuyor ve bu iş normal yani yok pit10'un şu şarkısı şunun beate okunmuş vs. böyle muhabbetler yapmam bile bence bi sebep :)

Ya anLama sorunun ya var da anLamak istemiyorsun..
    Diyorum ki insan LaLaLaLa'ları feLan değiştirir..Its the muthafukin Canka feLan demez...eLeştirdiğim bu..
    KaraçaLı oLayında ne demek istediğini haLa anLamadım..

@dmc_dmx_mim
    Ben de acayip kıL oLuyorum işi miLLiyetçiLiğe dökenLere

• Ya neyse :)
    Alıntı yapıp uzatmaya gerek yok.
    peys qwe
  • quote:

Ya neyse :)
    Alıntı yapıp uzatmaya gerek yok.
    peys qwe

uzatmakLa aLakası yok..
    Eğer biLmediğim birşey varsa öğrenmeye açığım..Bu kötü birşey değiL ama bişey iddia edip açıkLamadan çekiLmek kötü oLsa gerek..
    Pm'den konuyu açıkLığı kavuşturursan sevinirim...
  • Ve Anıl Nokta Koymuş
  • YanLış anLaşıLmasın bende sevmem ama koydum öyLesine siteye...
  • Merhaba arkadaşlar Puppeto arkadaşımın http://trbeat.blogspot.com blogumda attığı yorum sayesinde beni buraya davet etti.Ben beat yapmakla uğraşıyorum ve blogumda tüm dünyadan beatleri paylaşıyorum(Kendi yaptığım beatler hariç).Ayrıyetten Killa Hakan'ın webmasterlığını yapıyorum belki bazılarınız bilir http://www.killafan.com.Benden şimdilik bu kadar söyliyecek başka birley bulamıyorum

4 Ever Rap [Türkçe]

• quote:

Orjinalden alıntı: beatz

Merhaba arkadaşlar Puppeto arkadaşımın http://trbeat.blogspot.com blogumda attığı yorum sayesinde beni buraya davet etti.Ben beat yapmakla uğraşıyorum ve blogumda tüm dünyadan beatleri paylaşıyorum(Kendi yaptığım beatler hariç).Ayrıyetten Killa Hakan'ın webmasterlığını yapıyorum belki bazılarınız bilir http://www.killafan.com.Benden şimdilik bu kadar söyliyecek başka birley bulamıyorum

4 Ever Rap [Türkçe]

HoşgeLdin aramıza...
    Umarım sürekLi oLursun..2-3 kişiyLe dönüyor topic maaLesef :S

• YENER
    CASH FLOW
    ŞEHİNŞAH
    PATRON
    YUNUS EMRE
    CEZA
    SANSAR
    PİT10
    MT
    ŞANİŞER
    BELA
  • @TaramaLıGangBoy
    Hg dostum..Bi Şeyho fan daha katıLdı aramıza :)
  • ekle hacı tr Self Fan

k.chali ve anıl okul arkım olurda
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.