Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (1119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
22.396
Cevap
135
Favori
587.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #50. Platinum - The Last of Us Part II Remastered

Geç olsun, güç olmasın. Sonunda bu şaheseri de platinledim. 50.platinum olması da ayrı bir güzel oldu, bir de aldığım son kupalardan biriyle 350.seviyeye ulaştım.

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Performansımdan memnun olmadığım bir yıl oldu

• Neco. kullanıcısına yanıt

Tebrikler hocam :) Ben de platinlemek çok isterim bu oyunu 2 kez oynadım 3. de artık.. Şu aralar canım TLOU2 çekmiyor da değil. TV yenileme düşüncem var yakında ordan sonra muhtemelen 3.ye başlarım ve plat denerim.

• #79.

Aynı yıl içinde hem RDR2:

hem de GTA V:

Platinlemiş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 30 Aralık 2024; 2:34:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Hangisi daha zordu hocam ve kaç saat sürdüler? Tebrikler bu arada..

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

RDR2 daha zordu hocam. 70 altın madalya kazanması GTA V'e göre daha zor. Tüm hayvanları keşfetme ve öldürme detayını saymıyorum bile abartmıyorum sadece 1 kuşun peşinde 1 saat döndüm durdum RNG elementleri var oyunda, yani bir kuş veya diğer hayvanlar her zaman orada ortaya çıkmıyor tamamen rastgele.

Tüm bunları bir şekilde halletiniz diyelim, RDR2'nin bazı challenge'ları inanılmaz zor. Özellikle Gambler challenge'ının 8. veya 9. görevinde, görevi yerine getirmek tamamen "şansla" yapılabilecek bir şey.

RDR2 240, GTA V 238 saat sürdü. Yakın olmalarının sebebi RDR2 online'da 50 seviyeye ulaşmamızı isterken GTA V online'da 100 seviye olmamızı istiyor. Epey yorucu ve sıkıcı bir süreçti. Yılbaşına özel 3 katı para ve XP kazanma etkinliği olmasa 300 saati de bulabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 30 Aralık 2024; 19:29:26 >

• lies of p ile 41. platin geldi. Son boss kazık ötesiydi ng++ ta

• #51. Platinum - The Order 1886

Kaç senedir öylece bekleyip duruyordu, sonunda bitirip platinledim. Çok fazla sinematik ve QTE vardı hatta bazı chapterlar sadece sinematiklerden oluşuyordu ancak ben yine de oyunu sevdim. Ayrıca lycan savaşları daha fazla olsaydı daha iyi olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Teşekkürler

RDR2 daha zordu hocam. 70 altın madalya kazanması GTA V'e göre daha zor. Tüm hayvanları keşfetme ve öldürme detayını saymıyorum bile abartmıyorum sadece 1 kuşun peşinde 1 saat döndüm durdum RNG elementleri var oyunda, yani bir kuş veya diğer hayvanlar her zaman orada ortaya çıkmıyor tamamen rastgele.

Tüm bunları bir şekilde halletiniz diyelim, RDR2'nin bazı challenge'ları inanılmaz zor. Özellikle Gambler challenge'ının 8. veya 9. görevinde, görevi yerine getirmek tamamen "şansla" yapılabilecek bir şey.

RDR2 240, GTA V 238 saat sürdü. Yakın olmalarının sebebi RDR2 online'da 50 seviyeye ulaşmamızı isterken GTA V online'da 100 seviye olmamızı istiyor. Epey yorucu ve sıkıcı bir süreçti. Yılbaşına özel 3 katı para ve XP kazanma etkinliği olmasa 300 saati de bulabilirdi
    Tebrik ederim hocam. Aynı iki oyunu ben de platinlemeyi düşünüyorum bu sene. RDR2 se bulunan gambling kupası umarım bilgi gerektirmiyordur. Kağıt oyunlarıyla vs. O kadar aram yokki buna benzer bir kupayı FarCry3 de alabilmek için epey zorlanmıştım.

• The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Blackjack neyse de biraz Poker bilmek gerekebiliyor. Oyunda oynaya oynaya da öğrenilebilir Domino da yine biraz karışık bir oyun. En azından bana çok karışık gelmişti. Challange'ı tamamlamama rağmen hala tam anlamamıştım

Gold Plated kupası şimdiye kadar oynayıp bitirdiğim oyunlar arasındaki en zor kupaydı. Abartmıyorum, 41 yarışın 41'i de Sekiro'yu bitirmeye eş değer ki, Sekiro'yu da bitirmiştim.

Gerçekten zoru sevenler varsa bulaşabilir, onun haricinde bu kupayı almak gerçekten çok çok zor.

Trafik berbat, sağdan soldan sürekli trafikten araçlar çıkıyor. Yeri geliyor tam önünüze araçlar çıkıyor.

Online olduğu için önünüze veya sağdan soldan rakipler çıkıp kafa kafaya vurabiliyorsunuz.

Her 1 yarışı belki 1-2 saat arasında deneyip geçtim. Hele bazı yarışlar var ki 5 saat uğraşıp anca geçebildim. Özellikle en zoru benim için final yarışıydı. +10 saat denemenin ardından anca geçebildim.

Araç fiziği iyi değil. Hiçbir yarışta aracı duvara çarpmamanız lazım. Fazla hız kesmemeniz lazım. Drift yarışlarında hiçbir virajı neredeyse kaçırmamanız lazım. Kısaca 41 yarışın 41'i de kusursuz şekilde bitirilmeli.

• ISKA kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim! Ne kadar zor olduğunu biliyorum, çünkü bir süredir final yarışındayım, hala geçemedim şu meredi 😄

Gerçekten helal olsun! Bu zorluktaki bir yarışı bitirmek herkesin harcı değil.

• Platin Dark Souls 2 Scholar Of The First Sin: Yıllar önce İlk ciddi souls deneyimimdi ama save patlayınca platinleyememiştim hep içimde ukteydi sonunda zamanı geldi dedim ve seri tamamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ocak 2025; 23:33:37 >

• #52. Platinum - The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Dark Pictures serisinin son oyununu da diğerleri gibi platinledim. Seride Little Hope'dan sonra benim için en iyi hikayeydi diyebilirim özellikle secret ending diyebileceğimiz son hoşuma gitti. Hikaye dışında karakterler biraz donuk gibi göründü bana, özellikle Erin. Diğer oyunlara nazaran platinum almak bunda daha kolay ve zahmetsizdi.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

hocam sabır konusunda tavsiyelerinize açığımDH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu 

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Sevince sabrediliyor hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • japon oyunlar ve japonca kupa listesi en sevdiğim 😅🏆🔥

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Bu oyunlar a nasıl katlaniyorsunuz. Anime tarzı oynanacak bir oyun bile değil ben mi degisigim sizmi anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 11161117111811191120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.