Bildirim
««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (987. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: crazy_helboy
Arkadaslar bişi daha sorucam bu bizim arabanın arka kapılarının kilitlerinin altında böyle bir çubuk gibi bir şey var oynamadım ama yaglı maglı bişiydi böyle uzun bir cubuk ne işe yarıyor o kırmıızı doğanda yoktu.
Çocuk kilidi. Onu kilitlediğin zaman arka kapılar içerden açılmaz. Öbür doğanda da varmıştır da senin gözüne çarpmamıştır. -
@ crazy_helboy . . .
Geçmiş olsun kardeşim. -
quote:
Merhaba takım
Bizde dün köyden gelelim dedik basımıza gelmeyen kalmadı
Arabayla normal seyrederken yukardan büyük bir kaya parçası koptu ve tam ortaya düştü şeredin aniden sagdaydık ama emniyet şeredi düşük oldugu için kaçamadık arabayı atar diye soldanda bir WV sıkıştırdı allah belasını versin onunda gittik taşa gümbürt
Taş ilk önce ufak görünüyordu aslında ama epey büyükmüş pederbey frene bastı araç 80 e düştü ama ne fayda bir vurdu arabanın önünü hawaya kaldırdı arac saga sola savruldu ben kelime-i şahadet getirdim o aradasonra indik baktık kartel parçi pinçik olmus 3 tane delik açılmıs yag oldugug gibi boşaldı zaten motordaki bilenler bilir İSMET PAŞA rampassı diye bir yer çok nalet bir yer tam dag başı kimse yardım etmedi tabi
peder bey baktı olcak gibi değil oraları güzel bir şeyle sıkıştırdı geçen yag cubugu düştüğünde yag eklemiştik üstünden 2 litre yag kalmıstı onu koydk hemen gazladık ısınmadan tam benzinliğin önüne geldi 1 km yag ışıgı yandı zaten hemen çektik benzinliğe yarım saat 1 saat bekledik napaalım diye ustayı aradık oda İRAN 404 diye bir madde alın onu sürün oraya 15-20 dk bekleyin sızdırmaz bile dedi benzinliğin marketi kapalıydı yagda yoktu mecbur otostop çektik
ilerdeki benzinlikten almıs babam hem ondan hem yag aldık geldik işte orayı güzelce sürdük çok güzel bişi tavsiye ederim.
20 dk bekledikten sonra bildiğimiz plastik gibi bir şey oldu sonra yagı koyduk sorun kalmadı tabi ama en yakın yer yine kendi memeleket 120 km uzaklıkta agır agır gittik 3-4 vites 80 km kadar fln gitti araba birden yag ışıgı yandı hemen benzinlikte durduk bir anlam veremdik yag fln kaçırmıyor araba sadece şarıltılı bir ses geliyordu arabadan ustayı aradık dedi motor yaglama yapmıyor karterin içindeymiş o kırılmış ustunde yürüyünce araba yamukmus zaten orda kaldık 2 saat fln sonra bir usta çagırdık adam geldi baktı işte gidelim pompa alalım dedi adam yag pompasını bize 120 tl ya geçirdi ama el muhtaç pazar günü bir şeyde yaapamdık aldık işte arabayı çektik tamirciye 10 km uzaklıktaki adam 2.5 saatte halletti sagolsun sadece kartel değilmiş
arabanın egzoz da delinmiş kaynak yapıldı karterin kapagıda pompa değişti ön dingilde yamukluk vardı düzeltildi sonra koruyucu saç kopmustu bugun yarın saç kestirip yaptırcaz orayı birazda alt şase ezilmiş belli bölgeleri böyle atlattık saabah 8 de çıkmıstık olay saat 9 da geldi basımıza ve tamiri gece 12 de bitti adam 70 tl işçilik aldı içinde çekme parası fln dedi çıktık yola işte yag fln koyduk aslan parçası attı bizi istanbula 4 saatte 500 km yol geldik bu arada
aracın gazını ölçtük ve araç 36 tl lık gazla 230 km e y akın gidiyor agresif kullanım olmasa uzun yolda peder geçincede 190 a düşüyor giderken abim gitti gelirken babam.
Okumaya zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim.
S.A. ARKADAŞLAR HERKESE HAYIRLI GÜNLER.
YUNUS KARDEŞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH'DAN SİZE BİRŞEY OLMAMIŞ. CANA GELEÇEK MALA GELSİN.
ALLAH DAHA BÜYÜĞÜNDEN SAKLASIN. BİRYERLERE SADAK VERMEYİ UNUTMAYIN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERPOL79 -- 1 Mart 2010; 14:57:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: dainesee
quote:
Arkadaslar bişi daha sorucam bu bizim arabanın arka kapılarının kilitlerinin altında böyle bir çubuk gibi bir şey var oynamadım ama yaglı maglı bişiydi böyle uzun bir cubuk ne işe yarıyor o kırmıızı doğanda yoktu.
Çocuk kilidi. Onu kilitlediğin zaman arka kapılar içerden açılmaz. Öbür doğanda da varmıştır da senin gözüne çarpmamıştır.
saol batuhan abi
Hımm.... oynayayım bir ara bakayım ama öbür doğanda yoktu be abi bakmıstım
Saol serkan abi vericez inş.
-
slm abilerm kardeşlerim geçen gün tofaş anadolu arabalı müzesine gttim bir kaç foto çektim onları koymak istedim foruma[simage][/simage]
-
quote:
Orijinalden alıntı: insert1
slm abilerm kardeşlerim geçen gün tofaş anadolu arabalı müzesine gttim bir kaç foto çektim onları koymak istedim foruma[simage][/simage]
-
@crazy_hellboy geçmiş olsun kardeşim
bu arada yerle_1 far karartma ve angel eye işlemleri güzel olmuş emeği geçenlerin ellerine sağlık -
Saol insert
Bu fotoda görünenler fiber fln mı minyatür amaçlı sadece ön tarafımı görünüyor.? -
insert1 kardesim eyvallah sagolasin batuhan abimin ellerine saglik ben foto çektim emir komuta ondaydi:) tabi ceyhun ve fatihi de unutmamak lazim her ne kadar ceyhun kiz arkadasiyla mesajlaşsada sonsuz tesekkurler....
-
arkadaşlar yaptığım yeni ölçümü yazıyor yorumlarınızı bekliyorum.
litesi 2.120 den 61TL 78Krş :) depoyu doldurdum. Tamamı şehir içi kullanımda 248 km yol yaptım. Buda km de 249Krş yapıyor. 250 deyin.
Kurbanda uzun yolda litresi 1840 iken, kmde 140 küsür (144 felandı yanlış hatırlamıyorsam) yapmıştı.
ŞEHİR İÇİ NORMAL Mİ 250 KRŞ? ÇLÇÜMLERİNİZİ SİZLERDE PAYLAŞIRMISINIZ. -
quote:
Orijinalden alıntı: casper0657
arkadaşlar yaptığım yeni ölçümü yazıyor yorumlarınızı bekliyorum.
litesi 2.120 den 61TL 78Krş :) depoyu doldurdum. Tamamı şehir içi kullanımda 248 km yol yaptım. Buda km de 249Krş yapıyor. 250 deyin.
Kurbanda uzun yolda litresi 1840 iken, kmde 140 küsür (144 felandı yanlış hatırlamıyorsam) yapmıştı.
ŞEHİR İÇİ NORMAL Mİ 250 KRŞ? ÇLÇÜMLERİNİZİ SİZLERDE PAYLAŞIRMISINIZ.
Araba neydi kardeş -
KRAL64 HOCAM
95 DOĞAN SLX -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YerLe_1
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31028178&id=1294150693
arkadaslar resim yukleme sitelerinde sorun var galiba facebook a attim resimleri link yukarida oradan far karartma ve anqel uygulamasi işlemlerine bakabilirsiniz. Batuhan abi o angeli yakmayan soket varya onun sigortasi atmiş. sadece 30 dk onla ugrasmistık
Hayırlı olsun abi güle güle kullan.
o çocuk kilidi onu yukarı kaldırdığında kapı içerden değil dışardan açılır
bu her tofaşta vardır
bu arada geçmiş olsun
-
quote:
quote:
bende buraya bir ara gidecem
bende bursalı sayılırım insert1
-
quote:
Merhaba takım
Arabayla normal seyrederken yukardan büyük bir kaya parçası koptu ve tam ortaya düştü şeredin aniden sagdaydık ama emniyet şeredi düşük oldugu için kaçamadık arabayı atar diye soldanda bir WV sıkıştırdı allah belasını versin onunda gittik taşa gümbürt
Taş ilk önce ufak görünüyordu aslında ama epey büyükmüş pederbey frene bastı araç 80 e düştü ama ne fayda bir vurdu arabanın önünü hawaya kaldırdı arac saga sola savruldu ben kelime-i şahadet getirdim o aradasonra indik baktık kartel parçi pinçik olmus 3 tane delik açılmıs yag oldugug gibi boşaldı zaten motordaki bilenler bilir İSMET PAŞA rampassı diye bir yer çok nalet bir yer tam dag başı kimse yardım etmedi tabi
peder bey baktı olcak gibi değil oraları güzel bir şeyle sıkıştırdı geçen yag cubugu düştüğünde yag eklemiştik üstünden 2 litre yag kalmıstı onu koydk hemen gazladık ısınmadan tam benzinliğin önüne geldi 1 km yag ışıgı yandı zaten hemen çektik benzinliğe yarım saat 1 saat bekledik napaalım diye ustayı aradık oda İRAN 404 diye bir madde alın onu sürün oraya 15-20 dk bekleyin sızdırmaz bile dedi benzinliğin marketi kapalıydı yagda yoktu mecbur otostop çektik
ilerdeki benzinlikten almıs babam hem ondan hem yag aldık geldik işte orayı güzelce sürdük çok güzel bişi tavsiye ederim.
20 dk bekledikten sonra bildiğimiz plastik gibi bir şey oldu sonra yagı koyduk sorun kalmadı tabi ama en yakın yer yine kendi memeleket 120 km uzaklıkta agır agır gittik 3-4 vites 80 km kadar fln gitti araba birden yag ışıgı yandı hemen benzinlikte durduk bir anlam veremdik yag fln kaçırmıyor araba sadece şarıltılı bir ses geliyordu arabadan ustayı aradık dedi motor yaglama yapmıyor karterin içindeymiş o kırılmış ustunde yürüyünce araba yamukmus zaten orda kaldık 2 saat fln sonra bir usta çagırdık adam geldi baktı işte gidelim pompa alalım dedi adam yag pompasını bize 120 tl ya geçirdi ama el muhtaç pazar günü bir şeyde yaapamdık aldık işte arabayı çektik tamirciye 10 km uzaklıktaki adam 2.5 saatte halletti sagolsun sadece kartel değilmiş
arabanın egzoz da delinmiş kaynak yapıldı karterin kapagıda pompa değişti ön dingilde yamukluk vardı düzeltildi sonra koruyucu saç kopmustu bugun yarın saç kestirip yaptırcaz orayı birazda alt şase ezilmiş belli bölgeleri böyle atlattık saabah 8 de çıkmıstık olay saat 9 da geldi basımıza ve tamiri gece 12 de bitti adam 70 tl işçilik aldı içinde çekme parası fln dedi çıktık yola işte yag fln koyduk aslan parçası attı bizi istanbula 4 saatte 500 km yol geldik bu arada
aracın gazını ölçtük ve araç 36 tl lık gazla 230 km e y akın gidiyor agresif kullanım olmasa uzun yolda peder geçincede 190 a düşüyor giderken abim gitti gelirken babam.
yunus kardeşim çok geçmiş olsun ya okudum kabus gibi... gerçekten talihsizlik... karter ezilecek kırılacak kadar kötü darbe alınca yağ pampası hemen arızalanıyo çünkü yağ pompası alt vakum süzgeç yeri karter alt sınırına çok yakın ya... 4 parmak bile yok mesafesi... keşke hiç yürümeseydiniz... direk bi tamirciye çektirseydin... şaseyi de iiyice ölçtür ezikten ziyade kayma olabilir... neyse ki size bi şey olmamış bayağı da hızlıymışsınız çok geçmiş olsun kerdeşim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: tofaşcı07
quote:
quote:
kırmızı doğanı alacan müzeden taptaaazeee
-
quote:
Orijinalden alıntı: YerLe_1
insert1 kardesim eyvallah sagolasin batuhan abimin ellerine saglik ben foto çektim emir komuta ondaydi:) tabi ceyhun ve fatihi de unutmamak lazim her ne kadar ceyhun kiz arkadasiyla mesajlaşsadasonsuz tesekkurler....
enescim hayırlı olsun fotolara baktım senin araba farsız sinyalsiz öle ağzını açmış ham yapacakmiş gibi duruyo canavarrrrr -
quote:
Orijinalden alıntı: tofaşcı07
quote:
quote:
@ tofaşçı07 bursaya geldiğinde haberleşir tanışırz neresndensin bursanın ?
fiber değil crazzy_hellboybildiğin arabanın ön tarafını kesmişler koymuşlar oraya farları fln sensörlü yanına gidince yanıyo
aralarında en iyi doğan:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: honestt
quote:
Merhaba takım
yunus kardeşim çok geçmiş olsun ya okudum kabus gibi... gerçekten talihsizlik... karter ezilecek kırılacak kadar kötü darbe alınca yağ pampası hemen arızalanıyo çünkü yağ pompası alt vakum süzgeç yeri karter alt sınırına çok yakın ya... 4 parmak bile yok mesafesi... keşke hiç yürümeseydiniz... direk bi tamirciye çektirseydin... şaseyi de iiyice ölçtür ezikten ziyade kayma olabilir... neyse ki size bi şey olmamış bayağı da hızlıymışsınız çok geçmiş olsun kerdeşim...
Evet abi tam kabus ya saatlerce orda kaldık. Keşke yürümeseydik aslında aklımıza geldi ama çaresizdik tel bile çekmiyordu.
Ucunda 6-7 cm uzunlugunda bir mil var o mil kırılmış yoksa yamuk şekilde daha gidermiş kırmasının nedenide araç yag sızdırmıs bizde üstünde 1-2 km gittik yagsız kalınca zorlamıs bayaha sonra cat kırmıs arabayı iticez fln diye balçıga düştüm her yerim çamur o halde görsenizaltına girdim iple fren hortumunu baglıyordum kafayı defransiyelin oraya soktum bir çıkardım her yerim yag
Şaseyede baktırdık abi kayma yok dedi usta ama ön dingil yamulmustu onuda düzeltti sagolsun
Ya hızlı söyleydi bir tane golf birde transporter işte beraber gidiyorduk yolda bu bizi geçti bozuk yolda peder basmadı sonra biz bunu solladık 2 şeritti bu bizi sollarken el işareti yapmıstı babamda transporterle golfa makas aldı 2 sinin arasından sıyrıldı 3-5 km gittikten sonra o şerefsizler sıkıştırınca peder biraz dokundu önüne atlamak için o anda kaya düştü frene basada ne çareYinede şükür arabanın üstüne düşse daha bizede bişiler olabilirdi.
O doğanın arkasıda arka taraftadır hazırlan mahmut abi gece operasyon var bütün kuşları kaçırıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_helboy -- 1 Mart 2010; 18:14:58 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X