Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.127.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralmatematikci01

adanadan megane2 goguslu kırmızı rasgeleee
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Makina güzelmiş bunun bir benzerinide burda görmüştüm böyle kırmızı kapıları yukarda fln ama cantlar fln değişikti tamponlar fln

• quote:

Orijinalden alıntı: YerLe_1

Kısmetse bu pazar batuhan abim (Dainesee) musait olursa far ve sinyal karartma işleminide beraber yapacaz.

Enes... Allah'tan birşey karışmazsa, çok önemli extrem bir durum çıkmazsa, bu pazar halledelim şu far olayını.

Cumartesiden uğrarım senin yanına. Malzemeleri ayarlarız, pazar günü de işlemi bitiririz.
  • Arkadaşlar bana şahine tam oturan yani kolayca monte edilebilen sorunsuz takılabilen bir çakmak alabilecegim yer gösterebilirmisiniz ışıklı falan olursa güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Arkadaşlar bana şahine tam oturan yani kolayca monte edilebilen sorunsuz takılabilen bir çakmak alabilecegim yer gösterebilirmisiniz ışıklı falan olursa güzel olur

şahinlerin çakmakları ışıklımı bilmiyorum yani ışık için kabloda gelmesi gerekiyo.1 şase 1 çakmak ceryanı bi de ışık ceryanı var slx lerde onlar ışıklı oluyo.hepsiburadaya bak orda var tofaş slx ışıklı çakmak.olmadı park ceryanında bi kablo çekersin bağlarsın ışığına
  • tamam batuhan abi valla iyi olur. hatta abi ben diyorum ki farlari açmişken 2 şer tane de angel halka atalim içine. parklara baglariz cenevarr gibi olur diye düşünüyorum abi. Benim farlar da yeni tip halkali olanlardan ya yakışacagini umuyorum. 2 tanede yeni cam alcam abi bu üzerindekiler sorun çıkartıyor vizede bile ışıgı kırmıştı hafif kusur diye geçti :D nevalemizide aliriz; ben fotograf makinamida getiririm resimde çekeriz yükleriz foruma arkadaslar da görmüş olur.
    Crayz_helboy içime dert ettin o sinyalide degiştircem pazar günü söz kardeşim :)

• quote:

yavuzcum cok tesekkur ederim kardesim. Kısmetse bu pazar batuhan abim (Dainesee) musait olursa far ve sinyal karartma işleminide beraber yapacaz. Haa unutmadan Benim uSta MACK HASAN mikseri hazirliyor ayar mayar yapacam dedi haftaya takariz dedi bide tutturdular performans filtre takacaz diye dur bakalım ne olcak şimdi bile arabayı zaptedemiyorum sabah yavasliyim diye 3 ten 2 ye cektim basladi yanlamaya millette keyfi yapiyorum saniyor :D

kazasız belasız kardeşim
  • quote:

tamam batuhan abi valla iyi olur. hatta abi ben diyorum ki farlari açmişken 2 şer tane de angel halka atalim içine. parklara baglariz cenevarr gibi olur diye düşünüyorum abi. Benim farlar da yeni tip halkali olanlardan ya yakışacagini umuyorum. 2 tanede yeni cam alcam abi bu üzerindekiler sorun çıkartıyor vizede bile ışıgı kırmıştı hafif kusur diye geçti :D nevalemizide aliriz; ben fotograf makinamida getiririm resimde çekeriz yükleriz foruma arkadaslar da görmüş olur.
    Crayz_helboy içime dert ettin o sinyalide degiştircem pazar günü söz kardeşim :)

Sende benim gibi bir yerde bişi olunca içine dert ediyon abi rahat duramıyorsun.
    Ama araban çok şekil yani tipini bozuyor "angel" düşünceside güzel olur aslında.

• motorun resimleri düşüncelerini bekliyorum ne motoru şimdi bu ben bilemiiyorum malum yaşım ufak abiler bi yol gösterin az önce çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 25 Şubat 2010; 18:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vg_engin

motorun resimleri düşüncelerini bekliyorum ne motoru şimdi bu ben bilemiiyorum malum yaşım ufak abiler bi yol gösterin az önce çektim

kardeş bu ohc motor diil, yani üstten egzantrikli değil ve 1.4 93 model valla ilk kez karşılaşıyorum şaşkınlık içerisindeyim resimler için çok saol zahmet oldu sana

• @vg_engin,

Senin aracın motoru normal 1,6 motor, s tipi motor değil dolayısıyla ruhsatta yazan nasıl olduysa hatalı olmuş
  • s.a tüm tofaşçı abilerim kardeşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tolqa_ -- 24 Şubat 2010; 18:45:39 >
  • şase no yada motor numarasını vereyim mi lazım olur mu bakmanız açısından ruhsatta niye 1397 cc yazıyor onu anlamadım
  • quote:

tamam batuhan abi valla iyi olur. hatta abi ben diyorum ki farlari açmişken 2 şer tane de angel halka atalim içine. parklara baglariz cenevarr gibi olur diye düşünüyorum abi. Benim farlar da yeni tip halkali olanlardan ya yakışacagini umuyorum. 2 tanede yeni cam alcam abi bu üzerindekiler sorun çıkartıyor vizede bile ışıgı kırmıştı hafif kusur diye geçti :D nevalemizide aliriz; ben fotograf makinamida getiririm resimde çekeriz yükleriz foruma arkadaslar da görmüş olur.

yerle_1 hatırlattın bana :) angel demişken ben angel halka yapıorum el yapımı ledli olanlardan adresini veriyim
    http://www.sahibinden.com/el_yapimi_angel_eye_far-14WQQaXQQ22010156WQQpXQQdisplayitem

• tolga kardesim kac liradan yapiyorsun fiyat verde bari baska yere para gitmesin uygunsa senden alir takariz :):):)
    iyi aksamlar herkesee
  • tolqa baktim ilana fakat benım istedigim bu tarz degil neon gibi olandan istiyorum ben yinede link iyi oldu benım bi bmw ci var isteip duruyor onu yonlendiririm sagolasin.
  • quote:

motorun resimleri düşüncelerini bekliyorum ne motoru şimdi bu ben bilemiiyorum malum yaşım ufak abiler bi yol gösterin az önce çektim

Abi şaşkınlık içerisindeyim bu motor normal bildiğimiz 93 model 1.6 şahin motoru elektronik ateşleme değil
    ve aracın moturu orjinal bir motora benziyor.
    Bence ruhsata yanlış yazılmış olabilir. Bir baktır istersen ustaya fln sor 1.4 nasıl oluyor ölçer biçer onlar bakarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: honestt

quote:

kardeş bu ohc motor diil, yani üstten egzantrikli değil ve 1.4 93 model valla ilk kez karşılaşıyorum şaşkınlık içerisindeyim resimler için çok saol zahmet oldu sana

resimler sorun değilde ben buna az yakması için ne ayarı yaptırmalıyım bana maliyeti nedir abiler bi yardımcı olun 19 yaşındayım daha pek bişey bilmiyorum şimdiden teşekkürler...

• ya cevap yazmak için cevapla simgesine tıklıorum bu özellik kapalı yada izniniz yok diyo ama burdan yazabiliorum nası olucak şimdii?
  • quote:

Tofascı07 kardesim tesekkur ederim sagolasin. dukkani tarif ettim yolun duserse beklerim hem bi çay içeriz hemde yakından gormus olursun.
    Saygilar iyi aksamlar.

işim düşerse mutlaka gelirim
  • buradan dediğim hızlı cevpla bölümü burdanda foto yüklenmio
  • 
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.