Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.132.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vg_engin

arkadaşlar benzin ayarını kaç paraya yaptırabiliriz bizimki benzinlide

arkadaşım aracın karbıratörlü heralde.. öyleyse git bi güvendiğin ustaya yapsın at önüne 10 tl tamamdır..
  • Arkadaşlar bugün 110 liraya 60 amperlik kırmızı renkli mutlu akü aldım, 72 likleri sordum 150 lira fiyat çektiler.
    Vazgeçtim. Köye giderken arabanın sağ farına kamyondan taş fırlayıp çatlatmıştı farıda değiştirdim 30 lirada far. Benzin bizim burada 3680 den gidiyodu bugün rastgele girdiğim bir petrol ofisinden 3220 liraya depoyu da fulledim. Adamlar makineyi ayarlayamadıkları için fiyatıda yükseltememişler :D Buda akünün fotosu :D

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• Selamlar iyi akşamlar arkadaşlar. Hepimize kazasız, belasız ve cezasız bir 2010 yılı diliyorum.
  • Son zamlarla lpg nin fiyatı 1.95.Bundan sonra gezmek tozmak yok.Akünün kutuplarını da söktüm,arabayı yatış moduna geçiriyom,lpg fiyatları düşene kadar

(Fazladan brandanız falan varsa kabul edebilirim.Zİra bu fiyatlar düşcek gibi görünmüyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tolqa_

quote:

arkadaşlar benzin ayarını kaç paraya yaptırabiliriz bizimki benzinlide

arkadaşım aracın karbıratörlü heralde.. öyleyse git bi güvendiğin ustaya yapsın at önüne 10 tl tamamdır..

o kadar ucuz mu ya karbüratör ayarı yapmak bizim araba 1.4 93 model jikle otomatik ya açık kalma ihtimali var mı acaba çok yakması ondan olabilirmi yoksa sadedce karbüratörden mi kaynaklanıyor şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 31 Aralık 2009; 20:00:19 >
  • 93 ler 1.6
  • quote:

Orijinalden alıntı: orginal_kartal

Arkadaşlar bugün 110 liraya 60 amperlik kırmızı renkli mutlu akü aldım, 72 likleri sordum 150 lira fiyat çektiler.
    Vazgeçtim. Köye giderken arabanın sağ farına kamyondan taş fırlayıp çatlatmıştı farıda değiştirdim 30 lirada far. Benzin bizim burada 3680 den gidiyodu bugün rastgele girdiğim bir petrol ofisinden 3220 liraya depoyu da fulledim. Adamlar makineyi ayarlayamadıkları için fiyatıda yükseltememişler :D Buda akünün fotosu :D

Hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_helboy

quote:

Orijinalden alıntı: orginal_kartal

Arkadaşlar bugün 110 liraya 60 amperlik kırmızı renkli mutlu akü aldım, 72 likleri sordum 150 lira fiyat çektiler.

Hayırlı olsun...

Eyvallah..

• Arkadaşlar geçen hafta okula trt gelmişti bizi çektiler ama 10 dk. lık çekimi 1 buçuk dakikaya indirmişler helal olsun valla :)

http://trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=0cdd30fe-ca96-4cfc-97e4-5f2efb288805

Buda wowturkey deki başlığımız

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=88449&start=0

• arkadaşlar eminsiniz dimi 93 model şahin hepsi 1.6 mı hmm o zaman iyi
  • İyi geceler takım,
    Herkesin huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesi dileriklerimle yeni yılınızı kutlarım.

Bunlarda arabamın yeni resimleri arkadaşlar :)

• yeni yıla burda gireyim bari. mutlu yıllar hepinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

yeni yıla burda gireyim bari. mutlu yıllar hepinize

Sanada mutlu yıllar :) bende burada girdim:)
  • Mutlu yıllar ...
  • herkese mutlu bereketli ve hayırlı yıllar arkadaşlar
  • Herkesin gönlünden nasıl geçiyorsa bu yılı öyle geçirmesi dileğiyle herkese iyi geceler
  • 93 model şahin hepsi 1.6 mı?acaba
  • quote:

93 model şahin hepsi 1.6 mı?acaba

Yaş kaç birader senin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ QzMéN ]

quote:

Yaş kaç birader senin?

yaş 19 ve ilk arabamız ve arabalar hakkında hiç bişey bilmiyorum
  • quote:

Karadüzenlerin hepsi 1.6
    1.4 ler sadece S motorlarda var benim bildiğim kadarıyla oda 97-98-99-2000 ler 1.4 galba
  • 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.