Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.127.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _tolqa_

quote:

Orijinalden alıntı: TanerEfendi

quote:

iyi geceler takım 4 gün foruma girmedim forum coşmuş yahu :) herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.Benim canavarla bayram için memlekete gittim.depoyu tam boşaltmıştım.Petrol de depoyu fulledim kilometreyi sıfırladım.litresi 1.82 den aldığım gaz ile 400 km de 67 liralık gaz yaktım.Ama alabildiğine bastım , yolunu buldum mu 140-150 hıza çıktım.153 km hızla da radara girdim:( sizce yakıt nasıl ?
    Ayrıca birde sorunum var vites değiştirdikten sonra gaza tam yüklenirsem araba gaz yemiyor.Yavaş yavaş gaza bastığım zaman tam randıman alıyorum sizce normal mi?

Hiç bilgisi olan yok mu takım?:(

aynen gaza yüklenince motor boğuluyor devrini alıpta gidebiliyor ancak ama mesela yükleniyorum boğuluyor motor ama o anda benzine geçiyorum canavar mubarek asfaltı sökecek sanki bu olaydan sonra da bir kaç kişiye sordum yani gazdanda fazla birşey bekleme manasında laflar duydum ama içim rahat diğil bir ara gidicem ayara

bayramın 1. gününden itibaren benzinle geziyorum..şu an 2.depo yarıdan biraz daha aşağı indi..ama gaz ile arasında inanılmaz bir fark var..sanki 400 bg.lik araba kullanıyormuşum gibi geliyor..yani kuru yakıtla sıvı yakıt asla bir olmuyor..

• Balçovanın tam olarak Neresinde bu mahmut :)

http://www.sahibinden.com/orjinal_96_model_turkuaz_yesili_slx-19WQQaXQQ18887241WQQpXQQdisplayitem

İlandaki aracıma biri 8.250'de ısrar ediyor bende 8.500'de Sizce vermelimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 3 Aralık 2009; 3:59:47 >
  • Çık caddeye bin 606 ya o seni götürüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk_35

quote:

namekan çok teşekkür ilgin için ama ben yazada tesisat yapmayı planlıyodum yani bana tesisatı kaldırıcak bir teyp lazım aklım sony e kaydı şimdilik o var açıkçası navitec ten soğudum..

tofaşkartal arkadaşım aslında benim teyplerle ilgili pek bir bilgim yok ama lg telefon ve televizyonda aldım ama elimde kaldı..bence bir düşün derim

Sen İzmirdesin.Boş bi zamanında Balçovada açılan Media markete git.Orda bassları,teypleri,amfileri deneme şansın var.Her bi elektronik parçanın önünde bi düğme var,teypten aç sesi,istediğin cihazı dene orda,aklında bi fikir oluşur en azından.Yok ben bulamam dersen beraber gidelim bigün

mahmut abi orası benimde aklıma geldi ama deneme fln olduğunu bilmiyodum..babam şu anda bodrumda bir iş nedeniyle büyük ihtimal cumartesi gideriz babamla. olmadı haberleşip burdan çıkarız

• quote:

Orijinalden alıntı: karam1977

quote:

quote:

quote:

iyi geceler takım 4 gün foruma girmedim forum coşmuş yahu :) herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.Benim canavarla bayram için memlekete gittim.depoyu tam boşaltmıştım.Petrol de depoyu fulledim kilometreyi sıfırladım.litresi 1.82 den aldığım gaz ile 400 km de 67 liralık gaz yaktım.Ama alabildiğine bastım , yolunu buldum mu 140-150 hıza çıktım.153 km hızla da radara girdim:( sizce yakıt nasıl ?
    Ayrıca birde sorunum var vites değiştirdikten sonra gaza tam yüklenirsem araba gaz yemiyor.Yavaş yavaş gaza bastığım zaman tam randıman alıyorum sizce normal mi?

Hiç bilgisi olan yok mu takım?:(

aynen gaza yüklenince motor boğuluyor devrini alıpta gidebiliyor ancak ama mesela yükleniyorum boğuluyor motor ama o anda benzine geçiyorum canavar mubarek asfaltı sökecek sanki bu olaydan sonra da bir kaç kişiye sordum yani gazdanda fazla birşey bekleme manasında laflar duydum ama içim rahat diğil bir ara gidicem ayara

bayramın 1. gününden itibaren benzinle geziyorum..şu an 2.depo yarıdan biraz daha aşağı indi..ama gaz ile arasında inanılmaz bir fark var..sanki 400 bg.lik araba kullanıyormuşum gibi geliyor..yani kuru yakıtla sıvı yakıt asla bir olmuyor..

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.Gaza birden basınca araba gitmiyormuş gibi geldiği için arabaya 3 gündür benzinde biniyorum.Moralim bozuluyor gitmeyince :) Benzinde canavar maşallah.Gaz ayarına bir baktırmam lazım anlaşılan.

• quote:

işte benim kankam :)
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
    asalet kanında var :)
    tahsin abinin dediği universal kollar

Dostum universal kolları nereden aldın?

• bizim araba 40 gün önce çalınmıştı daha bulunamadı. heralde bundan sonrada bulunmaz.
    güzelim araba gitti. 12 milyar para saydıydık biz ona tertemizdi.
  • hakkat tolga hocam bu inüversel kolları nerden aldın. kaça aldın. parasından ziyade ucları kancalımı tipmi. yoksa düzmü. silecekler ne marka . ben kolları eğdim büktüm kancalı yaptım sileceklerde 45 40 ama silme alanası çok dar kollar büküldü için. seninkiler çok ideal. kaç cml uzunlukları. teşşekürler.son olarak jantlar şu an hangi model ve lastik ölçüsü mümkünse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daldiy -- 3 Aralık 2009; 17:53:38 >
  • unıversal kolları karabağlardaki oto has dan aldım derdimi anlattım..sağdaki biraz lekeli siliyodu.böyle böyle muzlara uygun kollar varmış unıversal diye dedim ben seni anladım dedi :) çırağa bir numara söyledi 5 dk sonra getirdi..herhalde depodan filan aldı.onlara uydun uclarınıda veriyo.ben şekil olarak fazla değişiklik göremedim ama yaylar çok kuvvetli silmesi filanda düzeldi sağdakinin..valla fiyatı şimdi aklımda diğil.

bu arada benimkilerde (sol) 45 (sağ) 40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tolqa_ -- 3 Aralık 2009; 18:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOFAŞÇI

bizim araba 40 gün önce çalınmıştı daha bulunamadı. heralde bundan sonrada bulunmaz.

geçmiş olsun dostum bilirim o duyguyu canını sıkma daha güzellerini alırsın
  • belki gören bilen vardır.ben arkada kolçak olsun istiyodum geçen gün sanayide gördüm aynı bzm şahinin döşemesinden arka koltuğa kolçak yapmışlar doğanınki gibi hemen durup sordum 150 tl dedi verilirmi sizce sizinde görüşlerinizi alıyım dedim
  • arabayı aldım zaman ole heveslerim vardiki sonra tektek azaldı. ama hala aklımde izolasyon yapmak var tabana komple keçe gibi. şimdiik malzeme topluyorum. kolcak araya aldım onler için kayar kapaklı olandan. halı taşırken kırıldı . arka kolltuk için doğanda var ama üzerinde kılıf var tabii. anlıcan o para verilmez randımanda vermez kanımca. navitech teypden bende aldım geçen sene memnumun kaliteli 13cm lik hoparler ile iyi netice verir. tabi imkan varsa üst markalara bakabilirsin. parasına gore guzel hafiza kartına at sil kafana gore. oto has karabağların neresindeki bankaları geçincemi. mutlak durak ismi vardır.
  • difransiyelden ses geliyor darbe almıştı 2 ay önce kaça mal olur sizce?

bide arabayı alçaltırsam altı sürtme , hızda düşüş yaşarmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overkill35 -- 3 Aralık 2009; 19:42:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TOFAŞÇI

bizim araba 40 gün önce çalınmıştı daha bulunamadı. heralde bundan sonrada bulunmaz.

geçmiş olsun dostum bilirim o duyguyu canını sıkma daha güzellerini alırsın

arabayı aldığımızda 47 bin kmdeydi. çalındığında 52 bindeydi. arabayı 5 bin km anca kullanmışız. şerefsiz hırsız bari bi 25-30 bin yapaydıkta öyle götüreydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

arabayı aldım zaman ole heveslerim vardiki sonra tektek azaldı. ama hala aklımde izolasyon yapmak var tabana komple keçe gibi. şimdiik malzeme topluyorum. kolcak araya aldım onler için kayar kapaklı olandan. halı taşırken kırıldı . arka kolltuk için doğanda var ama üzerinde kılıf var tabii. anlıcan o para verilmez randımanda vermez kanımca. navitech teypden bende aldım geçen sene memnumun kaliteli 13cm lik hoparler ile iyi netice verir. tabi imkan varsa üst markalara bakabilirsin. parasına gore guzel hafiza kartına at sil kafana gore. oto has karabağların neresindeki bankaları geçincemi. mutlak durak ismi vardır.

arkadaşım bence heveslerini hiç yitirme gerek yok böyle birşeye.. maddi durum yetiğince alinden geleni yap :)

oto has kaymakkuyu camii ni biliyorsundur heralde o caminin yanından akıncılar istikametine gir yaklşk 500 metre ileride sağda orda kime sorsan bilir

• İzmirli hemşehriler bi buluşma düzenleyelim.Ne dersiniz?Hadi bi harekete geçelim artık,buluşmaya gelenlerin deposunu benzin+lpg fulleyip geri göndercem.Hadi bakalım büyük kampanya

O da yalan
  • buluşalım bende izmirdeyim arabalarımız hakkında fikir alışverişi yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: overkill35

buluşalım bende izmirdeyim arabalarımız hakkında fikir alışverişi yaparız

Vize haftaları geçti nasıl olsa,ben boşum ne zaman isterseniz
  • banada her gün uyar saat 4 den sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: overkill35

banada her gün uyar saat 4 den sonra

Pm attım
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.