Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.132.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ben de tofaş kulübüne üye olmak isterim tabi kabul ederseniz.(ahbikan duyar herhalde)üye olmadan önce bütün forum sayfalarınızı (91 sayfanın tamamı) günlerce en ufak ayrıntısına kadar okuyup bilgi sahibi oldum.faydalı ve tofaş kullanıcısı olma ayrıcalığını tattıran bir forum.özellikle daniesee ve hamza kardeşin yazılarını ve tecrübelerini okumak çok zevkli.
    aracımın özellikleri
    94 doğan s
    ateş kırmızısı
    orjinal modifiyesiz

en önemlisi babama zorla aldırdım bu arabayı.içimde hep bi tofaş kullanmak vardı.benim kendi arabam var
    (2004 elantra 1.6 gls) ama bu doğan başka bir tat veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecocontrol -- 30 Aralık 2008; 17:14:48 >
  • selam millet benim aracın arka stop lambalarını ledli yapmayı düşünüyorumhttp://www.hepsiburada.com/modacar-16-ledli-tavanpark-ampulu-cok-amacli-011166/productDetails.aspx?categoryid=26104&productid=otm011166#tablnk bu adresteki mazeme işimi görür heralde buda tasarladığım resmi

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

• orat konsol aydınlatma işlemimi bitirdim 4 lü nün ışık şiddetini minumuna indirdim sonuç süper ora konsol baya canlandı şimdide bu stop işine el atıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARTALCI

orat konsol aydınlatma işlemimi bitirdim 4 lü nün ışık şiddetini minumuna indirdim sonuç süper ora konsol baya canlandı şimdide bu stop işine el atıcam

nasıl yaptın............. sanki kaloriferin oralar biraz dengesiz aydınlanmıs gibi geldi yoksa fotodan mı???.
    ve ayrıca gosterdiğini stoplarda kullanamazsın. neden: cünku arka stoplar cift duylu. yani hem stop, hem park........ onun için pwm denilen bir devre kurman gerekli... parkta soluk yanacak frende aynı ledler parlak yanacak.........
    dediğin seyi geri viteste kullanabilirsin........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 30 Aralık 2008; 17:55:12 >
  • devreye gerek yok led tablosuna fazladan 4 adet daha ilave edicem sonra arç üzerindeki çift tırnaklı ampülü patlatıp 16 tanesini parka diger dört taneyide ferene lehimlicem alt sisle bende zaten frene bağlı orayada aynı işlemi uygulicam direk amplü patlatıp içten tırnaklarına lehimli cem olay bundan ibaret
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Yok baba ya,far ayarı benimkiside hayatta tutmaz,yazın yaptığım kazada ön paneli çekiçle düzelttirmiştik,ondan sonra far ayarı bi daha tutmaz oldu,fren desen iki tekerin fren oranlarıda aynı olacakmış,ya kardeşim,bugüne kadar kaza yapan arabaları bi araştırın yeni model arabamı çoğunlukta,yoksa tofaşmı çoğunlukta,bence bu muayene,kazalara hiçbi çözüm olmayacak.

far ayarını kaza o kadar etkilemez ustan iyi ise orjınalden farksız yapar... birde söyle diyeyim. farın yukarıyı gösteriyorsa far yukseklik ayarından yapabilitsin, yukseklik cıvatasının boyu yetersiz gelirse(ki usta o kadar bozuk yapmıs olamaz)farın kaportaya baglanan cıvatanın arasına pul koy ust taraf biraz one dogru gelsin.....
  • bide bazen far ayar yerinin vidası içten çıkabilyo ne kadar çevirsen bile sabit durmuyo dolayısıyla çukardan felan geçince hemn bozuluyo
  • quote:

devreye gerek yok led tablosuna fazladan 4 adet daha ilave edicem sonra arç üzerindeki çift tırnaklı ampülü patlatıp 16 tanesini parka diger dört taneyide ferene lehimlicem alt sisle bende zaten frene bağlı orayada aynı işlemi uygulicam direk amplü patlatıp içten tırnaklarına lehimli cem olay bundan ibaret

1. kırmızı dortluyu nasıl halletin.
    2.dediğin gibi yaparsan parklar yanmadığı zaman frende 4 tane led mi yanacak. az olmazmı...ve ayrıca tam bilmiyorum ama lamba dış camlarında plaketin gececegi kadar yer var mı???
  • o resimi deneme amaçlı koydum sonra ekstradan 2 adet daha byaz led ilave ettim kulandığım mazemeler 2 adet yeşil şerit led 2 tane beyaz led 4 adet direçn
  • 4l ünün iç köşelrine elektirik batlarını kulalanarak karatma uyguladım düğme kırmızı olduğu için ışık geçiriyo vede 4 lü işaretinin olduğu yere nokta şeklinde ışık düşmesin diye karton keserek ışığı matlaştırdm
  • arka stopların içi geniş oraya göre kesip yapıştıracağım dedim gibi frene basınca 4 adet led daha yanıcak
  • quote:

arka stopların içi geniş oraya göre kesip yapıştıracağım dedim gibi frene basınca 4 adet led daha yanıcak

kusura bakma anlamadım.sadece 4 led mi yoksa 16+4led mi....... birde duğme içine siyah bant cıkabilir onun yerine içini cam boyası ile boyayabilirdin veya ledi ucunda kucuk bir acıklık kalacak sekilde cam boyası ile boyayabilirdin.......
  • quote:

devreye gerek yok led tablosuna fazladan 4 adet daha ilave edicem sonra arç üzerindeki çift tırnaklı ampülü patlatıp 16 tanesini parka diger dört taneyide ferene lehimlicem alt sisle bende zaten frene bağlı orayada aynı işlemi uygulicam direk amplü patlatıp içten tırnaklarına lehimli cem olay bundan ibaret

parka 16 tane........... 4 tane frene........ yani parklar yanık degilken frende 4 tane yanacak........
  • dediğin gibi hiç düşünmemiştim genelde parklar açık gezdiğimdenama 8 tane olabilir
  • sanırım pvm denilen bu devreden almak gerek
  • quote:

sanırım pvm denilen bu devreden almak gerek

yapabilirsen (sığdırabilirsen)iç içe gecmiş kare seklinde ayrı ayrı yapabilirsin belki........

...................................
    . ............................. .
    . . ....................... . .
    . . . ................. . . .
    . . . . ........... . . . .

gibi... 1 kare park......1kare fren....1kare park..........1 kare fren gibi........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 30 Aralık 2008; 19:16:57 >

• quote:

linki tekrar verebilirmisin

http://www.forum-auto.com/automobiles-mythiques-exception/section5/sujet279123-3255.htm
  • öyle olmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: dembay

quote:

sanırım pvm denilen bu devreden almak gerek

yapabilirsen (sığdırabilirsen)iç içe gecmiş kare seklinde ayrı ayrı yapabilirsin belki........

gibi... 1 kare park......1kare fren....1kare park..........1 kare fren gibi........

tabi park ledlerinin direncini biraz buyuk koymalısın ki ledler biraz sonuk yansın frene basınca diğerleri biraz parlak yanıp kendini belli etsin............

• Arkadaşlar bir süredir yazamıyordum kusura bakmayın artık ilgilenebiliyorum.

emfumuha Aracının modelini yazarsan sevinirim bizde listeye eklemiş oluruz, ecocontrol 2004 GLS bizdede var bi tane geçen gün ufak bir kaza yaptım Elantra'yla aman aman birşey yok ama olsun..

Grupda iç panel aydınlatması uğraşlarını tek tek okudum güzel çalışmalar :)

Gel gelelim dainesee'nin yabancı forumda bizi tanıtmasına..

Gerçekten çok güzel, imrenilecek bir davranış oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Oradaki insanlarda yazdıkları mesajlara bakılırsa arabaları beğenmişler ve bizim o sayfayı bulmamızdan mutluluk duymuşlar..

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

Arkadaşlar ayrıca bilmeyenler için duyurayım : Windows Live Messenger 2009 Sürümü beta olarak yayınlandı. Henüz test aşamasında ancak program indirilip, kullanılabiliyor. Denemek isteyenler varsa Görüntülü Anlatım yaptım ve programı tanıttım

Buyrun

Live Messenger 2009

http://www.ahbikan.com/live-messenger-2009/

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.