Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.127.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -EgeLi-

ewt batuhan abi güzel bir düşünce bencede
    çünkü benim arabam 89 model bayramın araba ise 2000 modellerde bişi benimkiyle onun ki kıyaslanmaz zaten
    ama ahmet başkan (muro gibi oldu yaw )detayları açıklayacam falan dedi

senin söylediklerinin yanında

TÜM AÇILARDAN belirli sayıda foto
    temizlik
    bakım zamanı
    en iyi yakıtı kullanan menzil olarak
    lastikleri en uzun kullanan
    en iyi lpg si
    en iyi teybi
    en iyi koltuk kılıfı
    en güzel jant
    en güzel araba rengi

YANİ DEMEK İSTEDİĞİM TÜM DETAYLAR GÖZ ÖNÜNE ALINMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

AKSİ TAKTİRDE YENİ ARAÇLARLA BİZİM ARAÇLARI KIASLAMAMIN DOĞRU OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

fotolar tamam............
    temizlik tamam........
    menzil olarak fabrika verileri......(iklim, rakım, yasanılan yerdeki yol durumları) ..........
    en iyi lpg...... olmadı bende lpg yok.......
    en iyi teyp ........( param yoktu kurduramadım)
    en iyi koltuk kılıfı...........( yok ben orjinal severim takmadım)..........
    en guzel jant........... bende orjınalı var...... zannederim orjinallerin hepsi aynıdır.......
    en güzel araba rengi ......... neye ve kime gore..........

diyebilirler............ espri olarak yazdım ama sartlar iyi belirlenmeli.............

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 16 Kasım 2008; 20:05:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ba4580

arkadslar oncelıkle herkese selam ben de katılmak ısterım ahmet ama benım aracta goruntu yok dirif dersen alayına bmv sıne kadr gıder şaka bı yana guzel bı dusunce kardes yab bızde katılırıs bu arada kartala kılımalımı dıyen arkads bu forumda tek kılımalı kartal benım galıba bıldım kadrıyla baska cok aradım ama bulamadım (orjınal fabrıka cıkıslı kılıma ) su resım ekleme ısıne de bı el atan olsa bı tulu eklıyemıyoz bıkere daha deneyım eklıy cekmı bakım

ABİ RESİ EKLERKEN İMAGESHACK TEN UPLOAD EDİNCE ÇIKAN SAYFADA EN ALTTA türkçe olarak yazıyorum ADVENTİC DİYE Bİ YAZI VAR ONA BASACAKSIN ONUN ALTINTAN BAŞKA BİR LİNK ÇIKACAK ONU KULLANACAKSIN

BUNUN HARİCİNDE SORUN YAŞIYORSAN BİLEMİCEM

• ÖNEMLİ BİLGİLER...!!!!

İyi bir sürüş ve frenleme için lastiklerin dış yüzeyini ve stepne dahil tüm lastiklerin havasını mutlaka kontrol edin
    İyi bir sürüş ve frenleme için lastiklerin dış yüzeyini ve stepne dahil tüm lastiklerin havasını mutlaka kontrol edin. Kötü bir lastik her zaman kaza sebebi olabilir. Ayrıca kabak lastikler, özellikle yağışlı havalarda direksiyon hakimiyetini tamamen sürü...

Fren hidrolik yağının seviyesindeki azalma bir arızanın habercisi olarak kabul edilmelidir.
    Fren hidrolik yağının seviyesindeki azalma bir arızanın habercisi olarak kabul edilmelidir. Fren pedalına basıldığında pedal önce bir yerde durup daha sonra bir gevşeme hissediliyorsa ciddi bir sorun var demektir. Fren pedalına basılınca bir yaylanma hiss...

ABS fren sistemi, virajlarda ıslak yüzeylerde çakıl ve benzeri malzemeli yollarda daha iyi yol tutuşu sağlamaz
    ABS fren sistemi, virajlarda ıslak yüzeylerde çakıl ve benzeri malzemeli yollarda daha iyi yol tutuşu sağlamaz. Yağdan fazla hızla virajlara girerken yol platformunda kalmanıza yardım etmez. ABS’nin ıslak yol yüzeyinde önünüzdeki aracı yakın takip ederken...

Emniyet kemerinin taşıtınızın orta direklerinde bulunan ayarlı tutucularından boyunuza göre ayarlayın.
    Emniyet kemerinin taşıtınızın orta direklerinde bulunan ayarlı tutucularından boyunuza göre ayarlayın. Emniyet kemeri kesinlikle boyun bölgenizin üzerinde olmasın. Bu tip kullanım kaza sırasında boğulmanıza sebep olabilir. ...

Kış aylarıyla birlikte araçlarda elektrik sarfiyatı artar.
    Kış aylarıyla birlikte araçlarda elektrik sarfiyatı artar. Bu yüzden ilk olarak elektrik marş ve şarj dinamolarının kontrol ikinci olarak da akülerin bakımını yaptırın. Akü çok yoruluyorsa akü suyunu, suyundaki asit oranını ve kutup başlarını kontrol edin...

Yakıt filtresini ve karbüratörü kontrolden geçirin.
    Yakıt filtresini ve karbüratörü kontrolden geçirin. Yakıt filtresinin içine kaçacak suyun donması, aracın çalışmasını zorlaştırır. Karbüratörün içine kir ve tortuların girmezsi de yakıt sarfiyatını arttıracağı gibi aracınızın istenilen düzende çalışmasını...

Kışa giriş bakımına radyatöre antifriz koymakla başlayabilirsiniz
    Kışa giriş bakımına radyatöre antifriz koymakla başlayabilirsiniz. Sürücü olmanız hasebiyle bahse konu işlemi kendiniz yapabilseniz de yetkili bir servisin yardımına başvurmanızda faydalar olduğunu da unutmayın ...

Her zaman aracınızda mutlaka çekme halatı, takoz, zincir ve reflektör bulundurun
    Her zaman aracınızda mutlaka çekme halatı, takoz, zincir ve reflektör bulundurun Yağış anında kayganlaşan zeminde takip mesafesine uyun. Hız yapmayın. ...

Soğuk havalarda aracınızın el frenini kesinlikle çekmeyin.
    Soğuk havalarda aracınızın el frenini kesinlikle çekmeyin. Eğer çekili unutulmuş ve donmuşsa aracı arkadan ve önden iterek sıkışan frenin açılmasına çalışın. Üzerine sıcak su dökerek açmak da bir çözüm yoludur. Aracın kilidinin donması durumunda kapıyı aç...

Kapıları sürekli olarak kapalı tutun.
    Kapıları sürekli olarak kapalı tutun. Şehirler arası yollarda seyahat ederken ayrıca kilitli tutmayı unutmayın. Kapı kollarını, elektrikli dikiz aynalarını ve antenleri vazelinle silerek donması önleyin....

• quote:

dainesee'den Alıntı :
    Araçlarda sadece dış görüntüyü mü baz alıcaz? Sadeliğe mi? Modifiyeye mi? Yoksa orjinalliğe,temizliğe mi bakıcaz? Yoksa bunların hepsini gözönünde bulundurup genel olarak mı değerlendirme yapılacak?

Yarışmaya katılan adayların araçlarını genel olarak juri ekibi tartışsın ortak bir karara varsın ve ilk 3'ü seçelim diye düşünmüştüm ben. Juri ekibini Kuş serisi hakkında bilgisi olan kişilerden seçmemin sebebi buydu. Bir çok şartı göz önünde bulundurabilecek kişiler olsun istedim.

Eğer hepimiz konuşup ortak şartlara karar verirsek o daha güzel olur.

Yada isterseniz şöyle yaparız, En Orjinal, En Modifiyeli gibi kategoriler olabilir.

quote:

-EgeLi- 'den Alıntı :
    AHMET BU RESMİ BANA PHOTOSHOPTAN STİCKER OLARAK HAZIRLAYABİLİRMİZİN YANİ BİRAS DAHA BÜYÜK VE NET OLACAK
    ENİ=5CM
    UZUNLĞU =20CM OLSA FENA OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
    HAZIRLAYABİLİRSEN REKLAMCIDAN STİCKER OLARAK ÇIKARTIP CAMA YAPIŞTRMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    CEVABINI BEKLİYORUM

Bunu çok detayına inemeden yaptım, Tofaş logosu bulabilsem (T şeklinde olan) daha güzel birşeyler çıkartırdım ortaya. Bende Sticker hazırlayayım istiyorum. Ama şöyle güzel bir logo tasarlayalım onu yapalım diye düşündüm. Zamanında kendi web sayfamı arabanın arka camına yazdırmıştım. Logo küçük bile olsa bu işi yapan arkadaşlar onu ayarlayabiliyorlardı. Şimdi ben tofaş logosunu büyüttükçe çözünürlük düşecek de düşecek, direk o şekilde Sticker yapılırsada çok güzel durmaz. Bu sticker işinide yaparsak, ilk buluşmada dağıtırız

• quote:

Yada isterseniz şöyle yaparız, En Orjinal, En Modifiyeli gibi kategoriler olabilir.

Evet... katagorilere ayırırsak bence de daha güzel olur.
  • RESİM EKLEME KONUSUNU TEKRAR AÇIKLIYORUM

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla resim eklemekte bazı sıkıntılar yaşanmaya başladı. Bu işe söyle bir resimli anlatım yaparak çözüm getirmeye çalışacağım.

http://www.imageshack.us adresine yükleme yapanlar resmi seçtikten sonra ;

Oradaki yazıya tıkladığınızda aşağıdaki gibi gözükecek;

Saygılar Sevgiler

Hayırlı Akşamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahbikan

quote:

dainesee'den Alıntı :
    Araçlarda sadece dış görüntüyü mü baz alıcaz? Sadeliğe mi? Modifiyeye mi? Yoksa orjinalliğe,temizliğe mi bakıcaz? Yoksa bunların hepsini gözönünde bulundurup genel olarak mı değerlendirme yapılacak?

Yarışmaya katılan adayların araçlarını genel olarak juri ekibi tartışsın ortak bir karara varsın ve ilk 3'ü seçelim diye düşünmüştüm ben. Juri ekibini Kuş serisi hakkında bilgisi olan kişilerden seçmemin sebebi buydu. Bir çok şartı göz önünde bulundurabilecek kişiler olsun istedim.

Eğer hepimiz konuşup ortak şartlara karar verirsek o daha güzel olur.

quote:

-EgeLi- 'den Alıntı :
    AHMET BU RESMİ BANA PHOTOSHOPTAN STİCKER OLARAK HAZIRLAYABİLİRMİZİN YANİ BİRAS DAHA BÜYÜK VE NET OLACAK
    ENİ=5CM
    HAZIRLAYABİLİRSEN REKLAMCIDAN STİCKER OLARAK ÇIKARTIP CAMA YAPIŞTRMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    CEVABINI BEKLİYORUM

Bunu çok detayına inemeden yaptım, Tofaş logosu bulabilsem (T şeklinde olan) daha güzel birşeyler çıkartırdım ortaya. Bende Sticker hazırlayayım istiyorum. Ama şöyle güzel bir logo tasarlayalım onu yapalım diye düşündüm. Zamanında kendi web sayfamı arabanın arka camına yazdırmıştım. Logo küçük bile olsa bu işi yapan arkadaşlar onu ayarlayabiliyorlardı. Şimdi ben tofaş logosunu büyüttükçe çözünürlük düşecek de düşecek, direk o şekilde Sticker yapılırsada çok güzel durmaz. Bu sticker işinide yaparsak, ilk buluşmada dağıtırız

ahmet jüri üyeleri kim olacak kesinleşsin

batuhan abi tmm ama hamza abiye nasıl ulaşacaz ve 3. kişi kim olacak

ben ilk 3ün arasında olduğuma göre bana göre 3. jüri BAYRAM (orjinal kartal) olsun diorum

kuş serileri hakkında oldukça bilgisi fazla diye biliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Ahbikan

quote:

-EgeLi- 'den Alıntı :
    ENİ=5CM
    CEVABINI BEKLİYORUM

T logosuna gerek yok bu hoşuma gitti o yüzden bunu istemiştim dediğim ebatlarda olmayabilir biras küçükte olabilir ama bu olsun istiyorum yapabilirsen sevinirim

• Arkadaşlar,yarışma kategorisiz olmaz diye düşünüyorum.İşte aklımdan geçen yarışma kategorileri.

1.En Orjinal Kuş
    2.En Modifiyeli Kuş
    3.En Bakımlı Kuş
    ve en son olarak

EN GÜZEL KUŞ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim0686

Arkadaşlar,yarışma kategorisiz olmaz diye düşünüyorum.İşte aklımdan geçen yarışma kategorileri.

1.En Orjinal Kuş
    2.En Modifiyeli Kuş
    3.En Bakımlı Kuş
    ve en son olarak

EN GÜZEL KUŞ.

• Herkese Merhaba !

Ahmet abi bu yarışmayı güzel düşünmüşsün inşallah güzel bir şekilde uygularız...

- Valla ister istemez heyecanlandım uzun zamandır forumda ilk defa böyle bir etkinlik olacak hayırlısı olsun diyorum..
  • ne zamn başlıyacak
  • Zafer abi sağolasın devir kesicinin videosunu akıllı tv.com yükledim buda linki..

http://www.akilli.tv/video/270929/gaz-kesici.aspx
  • acaba bu kesiciyi iptal edemez miyiz bendede aynen böle amlpgde 80 e vuruyo ben ben benzinle normal yolda bazen yapıştırıyom motor aynı bu şekilde benzini kesiyo oyüzden arcın hızı sabit belli biyerden sonra daha gitmiyo oda 170 km
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARTALCI

acaba bu kesiciyi iptal edemez miyiz bendede aynen böle amlpgde 80 e vuruyo ben ben benzinle normal yolda bazen yapıştırıyom motor aynı bu şekilde benzini kesiyo oyüzden arcın hızı sabit belli biyerden sonra daha gitmiyo oda 170 km

İptal edilebilirmi bilmiyorum ama vitesteyken tam o devirlere gelindiğinde debriyaja basıp gaza sonuna kadar basıp birden yeniden debriyajdan çekince ayağı motoru kesiciden kurtarıp 80 bin devire ulaşılabiliyo ama tam emin değilim sakın denemeyin bir yerde okumuştum o yazının yalancısıyım, ama benim en merak ettiğim şey 1. viteste 60 devire kadar 50km. sürat yapabildim acaba limitörü de geçip 80 devire kadar 60 km. hız yaparmı onu merak ediyorum ama çok sakat işler bunlar motoru zorluyo mazallah trigeri kayışını falan kopartırız hiç gerek yok bu araçların kapasitesi belli ...iyi akşamlar...

• Yarışmacı ya da üyesi olarak görev alabilirim.. malum şahin kullanıcısı ve motor meslek lisesi mezunuyum bu arada benim yer uçağı nasıl olmuş? bir de grubumuza logo yaptım bakalım beğenecekmisiniz....

• Araba da güzel..... Logo da güzel olmuş gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfarslan

Yarışmacı ya da üyesi olarak görev alabilirim.. malum şahin kullanıcısı ve motor meslek lisesi mezunuyum bu arada benim yer uçağı nasıl olmuş? bir de grubumuza logo yaptım bakalım beğenecekmisiniz....

logon güzel olmuş

abi bana şu logodan büyük olarak yapabilirmisin acep

çıkartma şeklinde reklamcıya çıkartıp arabaya yapıştırmayı düşünüyorum..

eğer yapabilirsen büyükmolarak logonun sağındaki ve solundaki çizgilerde olsun
    baya güzel duruyo birbirini tamamlar nitelikte

edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EgeLi- -- 17 Kasım 2008; 11:25:59 >

• Arkadaşlar bunu çıkartma yapmak isterseniz bana hangi formatta istediğinizi belirtin... bu çalışma corel DRAW formatından JPEG' e çevrilmiş halidir reklamcınızın istediği formatta gönderebilirim
  • Bu da benim bir çalışmam öyle yaptık işte

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.