Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.125.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dh konsey yazının devamını görmemişim ama 200.000 geçmiş olcağını sanmam bunu belki sanayiciler anlar bi götür

bu arada .pires 7 videonun tamamıhttp://forum.otoban.tv/drift-sahin-07-sk-t900.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Orijinalden alıntı: kadireren03

E.S 43 evet fotoğraflar silinmiş

MMMurat#58 sana kesinlikle katılmıyorum yeni sis evet iyi olur ama beyaz ampul olmaz adı üstünde sis farı

tofasci sana tavsiyem yeni bir sis farı ve osram allseason ampul bu ampülün özelliği üstünde boya olmadan sarı bi ışık vermesi (camı sarı hellalar gibi)

birde benim sorum karışıp gitti acaba bu plaka lambası ne kadar (şahin) ampul değil komple (orjinal)

Orjinal plaka lambasıyla uğraşma.Led modüller var onlardan kullan.Hem orjinalinden daha fazla ışık veriyor.Ben bundan aldım plaka lambası yerine tam oturuyor.Tanesi 2 TL

/>

Koydugunuz örnek çok güzelde bişi daha sorucam benimkinin ampulde fln bişi yok dışındaki cam kırık ve su anda bantlı haliyle bu satılan ledler sadece bu parçamı yoksa camı flnda içinde oluyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: .pires7

http://www.videolife.tk/video/s5EZw1nRxvg/Speed-Drift-şahin-devamı-www-otobanforum-org-adresinde.html
    arkadaslar şimdi eyvaz ın arabasına 120 hp diyo burda.ve bir sürü performans ekipmanları olsun turbo besleme olsun ara soğutucu olsun modifiyeli şanzumanıydı short shiftdi falan filan bir sürü para harcanmıs.
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=332&baslik=Corolla%20T-Sport%20-Kasım%202002
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=65&baslik=YRV%201.3%20Turbo%20-Haziran%202002
    misal bunlar sadece 2 örnek daha da çoğaltılabilir.Neden bu arabaların çıkma motorları taktırılmıyo da orjinal motoru modifiye etme yoluna gidiliyor.hem daha ekonomik hem daha performanslı.

Fantazi meseleside olabilir.
    Ama bence sizin bu örnek koyduugnuz motorların çıkmasıda olsa 1-2 bin tl dan aşağı değildir rahat ve aracın kendi orjinal motorunun üstüne yapılan modifiyede anca 1-2 bin tl kadar ve uyumsuzluk olmasın diyede olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_helboy

quote:

Orijinalden alıntı: .pires7

http://www.videolife.tk/video/s5EZw1nRxvg/Speed-Drift-şahin-devamı-www-otobanforum-org-adresinde.html
    arkadaslar şimdi eyvaz ın arabasına 120 hp diyo burda.ve bir sürü performans ekipmanları olsun turbo besleme olsun ara soğutucu olsun modifiyeli şanzumanıydı short shiftdi falan filan bir sürü para harcanmıs.
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=332&baslik=Corolla%20T-Sport%20-Kasım%202002
    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=65&baslik=YRV%201.3%20Turbo%20-Haziran%202002
    misal bunlar sadece 2 örnek daha da çoğaltılabilir.Neden bu arabaların çıkma motorları taktırılmıyo da orjinal motoru modifiye etme yoluna gidiliyor.hem daha ekonomik hem daha performanslı.

Fantazi meseleside olabilir.
    Ama bence sizin bu örnek koyduugnuz motorların çıkmasıda olsa 1-2 bin tl dan aşağı değildir rahat ve aracın kendi orjinal motorunun üstüne yapılan modifiyede anca 1-2 bin tl kadar ve uyumsuzluk olmasın diyede olabilir.

Bu araçlar önden çekişli olduğundan motorları yan durur ve şanzımanları farklıdır. Bizim kuşlarda motorlar dikine olduğundan oturtamassın bu motorları. Bir şekilde uydursan bile yeni motor takmak aracı sıfırdan üretmek gibidir. O motorun gücüne uygun dayanıklı aktarma organları olması gerekir. Motor numarası değişeceğinden yeni ruhsat almak ve vergisini ödemek oldukça masraflı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 14 Mart 2010; 14:47:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smhgwz

Herkese ii günler arkadaşalr ;)
    bişey sorcam bu bizim araçların kmsini nasıl okuyoruz ;)
    yani resimdeki kç bin oluyor ? 27bin mi ? yoksa 127 bin fln mı ;)

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

aracınız 127 binde olabilir 227 v.s bunu anlamak için cihan abinin dediği gibi aşınan parçalarda iç güdü yürütmek lazım mesela örnegin aracınız alt tabanı çürükseki çürümüştür bahsettiğim çürk normal araclarımızda olanlardan değil aşırı iste araç 1 kaç defa 100 bini devirmiş olabilir bunun yanı sıra vites topuzundaki tırnaklar silini parlar göğüste aynı sekilde tırnakları erir hep matlıgı gider ve bayaha çatlak patlak olur kandrana bakılırsa aracınız 127 bin gibi görünüyor bence

ewed altına ustune baktık war ufak tekef çurukler ama öle modelinden dolayı kmsi fazla değilmişti modeline yerinde bi km diye dusunuyoruz ;) öle ahım şahım boyada yada içerde eskimede yok 98 de boya atmışlar galiba bi o boya daha gidiyor bi arka kapak biraz eskime yapmış gibi gerisi güzel ;)
    hekrese tşkler..

• Ya araç bizdede öle bi sorunda yok hani ama kmsi aklımı kurcalıuyordu bi arkiinde aracı satmaya çalışıyorz onda km tartışması çıktı ordan esinlenerek sizede bi sorım dedim ;)
    tşkler..
  • buda otoban forumdaki başka bi şahin 2001 model buyrunhttp://forum.otoban.tv/mor-sahin-kumluca-mor-ve-otesi-t3503.html

çok deli bişey ya (bizde olsa ne tampon nede jant kalır köye gelmez bunlar :D )
    bunuda unutmayalımhttp://forum.otoban.tv/modifiyeli-murat-124-mini-1-24-60-dc-124-t3692.html

forever 13'' jant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadireren03 -- 14 Mart 2010; 15:03:40 >

• quote:

MMMurat#58 sana kesinlikle katılmıyorum yeni sis evet iyi olur ama beyaz ampul olmaz adı üstünde sis farı

tofasci sana tavsiyem yeni bir sis farı ve osram allseason ampul bu ampülün özelliği üstünde boya olmadan sarı bi ışık vermesi (camı sarı hellalar gibi)

birde benim sorum karışıp gitti acaba bu plaka lambası ne kadar (şahin) ampul değil komple (orjinal)

quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

quote:

arkadaşlar bizim kuşların plaka ışıkları kaç lira orjinal ampulleri değil komple kapağı lastiği falan (zaten birdir heralde)

10-15 lira bişeydir plaka lambaları.içine 8 ledli beyaz ampullerden koyarsan cayır cayır olur valla.ama sakın o 3 ledlilerden koyma kendini bile aydınlatmıyolar tam bi hayal kırıklığı

• quote:

quote:

quote:

Orjinal plaka lambasıyla uğraşma.Led modüller var onlardan kullan.Hem orjinalinden daha fazla ışık veriyor.Ben bundan aldım plaka lambası yerine tam oturuyor.Tanesi 2 TL

/>

Koydugunuz örnek çok güzelde bişi daha sorucam benimkinin ampulde fln bişi yok dışındaki cam kırık ve su anda bantlı haliyle bu satılan ledler sadece bu parçamı yoksa camı flnda içinde oluyor mu ?

Ben plaka lambalarının üstüne tutturdum.Bunlar zaten su geçirmez.Kabloları bağladım üstüne vidaladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

Ben plaka lambalarının üstüne tutturdum.Bunlar zaten su geçirmez.Kabloları bağladım üstüne vidaladım.

dostum nerden aldın lambaları farklı renkleride varmı

• quote:

selamlar kardeş görememişim mesajını plaka lambası geçen yaz arkadaşa aldık (içi contası ve camı) yan sanayi 4 lira teki ve kaportaya oturan uzerine vida geçen sekmanları eksikti çok uğraştık sen de alırken dikkat et bence orjişnalini bul al parçacı bize orj bulamazsın demışti
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

dostum nerden aldın lambaları farklı renkleride varmı

4-5 çeşit rengi var.Mavi,sarı,kırmızı,beyaz.Benwww.ayled.com.tr sitesinden aldım.

• yine bir hafta sonu temizliği ...
    mehmet_06 kardeşim ve ben

• honestt kardeş saol ama ben şerit led alıp içine koymaya karar verdim nette gördüm baya basit ve güzel sonuç elde ediliyor (benimkinin içindeki ampulü tutan demir kırık)

yardım eden herkese teşekkürle

yeter diyeceksiniz ama içimden bişeyler yapmak geliyor tofaşa xenon takan varmı sonuç ve fiyatı hakkında bilgisi olan varsa (netteki fiyatların gerçekliğine inanmıyorum)
    eğer kullanan varsa bi gece çekilmiş resmi varsa iyi olur diğer arkadaşlarada fikir verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencBasKentLi

yine bir hafta sonu temizliği ...

güzel araçlar Arkadaşlar emeğinize sağlık ;)
    birde bu takoz karlık kullannlar bayahı çogaldı bende almayı dusunuyom ama köyde fln kullandıgımzdan çabuk kırılırsa die şüpheliyim de işte kç cm boyutu yere ne kadar yakın olurki ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: GencBasKentLi

yine bir hafta sonu temizliği ...

Maaşallah araçlar tertemiz elinize sağlık
  • quote:

honestt kardeş saol ama ben şerit led alıp içine koymaya karar verdim nette gördüm baya basit ve güzel sonuç elde ediliyor (benimkinin içindeki ampulü tutan demir kırık)

yardım eden herkese teşekkürle

yeter diyeceksiniz ama içimden bişeyler yapmak geliyor tofaşa xenon takan varmı sonuç ve fiyatı hakkında bilgisi olan varsa (netteki fiyatların gerçekliğine inanmıyorum)
    eğer kullanan varsa bi gece çekilmiş resmi varsa iyi olur diğer arkadaşlarada fikir verir

bizim kartalda vardı baya gösteriyodu yani bildiğin xenonbi eksiklik olmuyo diğer araçlardan ama bizimkiler h4 olduğu için pahalı biraz.sahibinden.com da görmüştüm 2 sene herşeye karşı garantili su geçirmiyo adamlar ampulleri beyinlier akvaryuma atıyolar cayır cayır yanıyoama farların eskiyse değişmen gerek içleri aynaları temiz olmalı ve camı sararmış olmamalı.yaklaşık 5 kat kadar daha iyi aydınlatma elde ediyosun

• selam takım;

Mehmet_06_a araclar süper abim kazasiz belasiz.
    gecen sayfada bizim eyvaz (07sk 115) ve Cengiz (07 vcs 11) in mor şahini koymussunuz; antalya arabalarını burada görmek gurur verici
    21 mart 2010 saat 09:30 da antalya kumluca beykonakta mahalli drag şampiyonası var, sponsor bulursak eger bende arabayı yükleyip çıkarmayı düşünüyorum ( tabi hasan abinin 300 hp lik renault 5 i talan edecek ama bi şansımızı deneyelim :D ) bakalım neler olacak fotograflarla grubumuza o gun yaşadıklarımızı anlatmaya calisacagim... saygilar iyi aksamlar...
  • quote:

quote:

aracınız 127 binde olabilir 227 v.s bunu anlamak için cihan abinin dediği gibi aşınan parçalarda iç güdü yürütmek lazım mesela örnegin aracınız alt tabanı çürükseki çürümüştür bahsettiğim çürk normal araclarımızda olanlardan değil aşırı iste araç 1 kaç defa 100 bini devirmiş olabilir bunun yanı sıra vites topuzundaki tırnaklar silini parlar göğüste aynı sekilde tırnakları erir hep matlıgı gider ve bayaha çatlak patlak olur kandrana bakılırsa aracınız 127 bin gibi görünüyor bence

170.000 Km de tofaş biliyorum boyası inci gibi konsoLu maT. ve Direksiyonu vitesi aşınmamış durumda. ama 55.000 km de de tofaş var onuda biliyorum koltuğunun bi tarafı yenmiş bildiğin erimiş. her tarafı aşınmış Döşemeler felan pert. Yani bunlardan genellemeye varılamaz. Bir motor ustası anlıycakdır. motor ölçümlerinden (komprossor vs) tahmin yürütücekdir.

Bizde 89 şahin var. araba 3 kere km sıfırladı bizde. muhtemelen almadan önce de Sıfırladı. Ama içine orasına burasına bakarsan 11800 km felan derdin. bu genelleme sizi doğruya götürmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMMurat # 58

quote:

quote:

170.000 Km de tofaş biliyorum boyası inci gibi konsoLu maT. ve Direksiyonu vitesi aşınmamış durumda. ama 55.000 km de de tofaş var onuda biliyorum koltuğunun bi tarafı yenmiş bildiğin erimiş. her tarafı aşınmış Döşemeler felan pert. Yani bunlardan genellemeye varılamaz. Bir motor ustası anlıycakdır. motor ölçümlerinden (komprossor vs) tahmin yürütücekdir.

Bizde 89 şahin var. araba 3 kere km sıfırladı bizde. muhtemelen almadan önce de Sıfırladı. Ama içine orasına burasına bakarsan 11800 km felan derdin. bu genelleme sizi doğruya götürmez.

Şimdi abi binmeden binmeye tabiki fark vardır ama 300 bin km bir araba binildiyse bu aracın direksiyonu değişmediyse o direksiyon kesin erir ya bunun baska çaresi yok abi illaki kendini belli eder ama temiz kullanmanında tabi çok büyük önemi var yine az çok belli ederki tofaşa binenlerin çogu aracına kötü biniyor.Genelde hep böyle oluyor

• 
Sayfa: önceki 10161017101810191020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.