Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
  • İçimden yorum yazmak gelmiyor. Oldukça yoğunum şu ara.

Indestroy: 4
    Onslaught: 0

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • cezalıydım ben de indestroy diyorum

Indestroy: 5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 20 Mart 2015; 23:49:00 >

• Çok çok net biçimde oyum Slayer'a. Reign in Blood, Slayer'ın en sevdiğim albümü değil birçoğunun aksine. Lakin metal müziği dönemlik olmaktan kurtarmış, bugünlere kadar gelmesine yardım etmiş en bariz albüm. Buna inancım tam. Bu 28 dakikalık şaheser adamın a... kor arkadaşlar. Bugün metal müzik bu kadar popülerse de benim gözümde bu Reign in Blood albümünü hayvanlığı ve mükemmelliği sayesindedir. Ardından gelen binlerce, bakın yüzlerce demiyorum, binlerce grubu etkilemiş, thrash metale bambaşka bir boyut katmış, ekstrem metal türlerinde çığır açmış, yeni farklılıklar ve anlayışlar kazandırmış, dinleyiciyi çift gitarla dayak yemişe döndüren, sağlı sollu sololarla adamın allahını şaşırtan bir albüm. Ve de Slayer'ın ilk defa bu kadar clean bir sound ile kayıt yaptığı, tertemiz dinlediğimiz albümü olması özelliğiyle de dinleyende farklı bir his uyandırıyor. Gönül rahatlığıyla Slayer'a veriyorum oyumu.

Slayer: 1
    Metallica: 0

Seemingly jaded and lost

• Yine bir erken final

İkisi de rüştünü ispatlamış gruplar. Tutup da benim yorumuma ihtiyaç yok bu yüzden. Ancak bana kalırsa Metallica daha çok heavy metale yakın, Slayer ise hep thrash'ın çok hırçınlığında. Eh, konu da thrash metal üstüne. O yüzden oyum Slayer'a ancak Metallica çok ezilirse Metallica'ya kaydırırım

Slayer: 2
    Metallica: 0

Slayer 3
    Metallica 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 21 Mart 2015; 11:29:19 >

Slayer:4
    Metallica:0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metallica: 1
    Anthrax: 0

Seemingly jaded and lost
  • Bilindik albümler olunca ne güzel takır takır gidiyor.
    Fistful of metalde güzel birkac parça olsa da Kill em all'un yeri ayri. Big fourdaki her grup için ilk albumlerinin en iyi albumlerinden olduklarını düşünuyorum.
    Metallica:2
    Anthrax:0
    Edit. Gecersiz oy icin duzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumb Truck -- 22 Mart 2015; 13:08:49 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 22 Mart 2015; 17:00:15 >

Metallica: 3
    Anthrax: 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 22 Mart 2015; 14:03:14 >

Metallica 3
    Anthrax 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 22 Mart 2015; 12:37:19 >

gitar sololarını çok beğensem de neil turbin'in bu albümdeki vokallerini beğenmiyorum, thrashten çok klasik heavy metal veya glam metal gibi geliyor bana.

Metallica:4
    Anthrax:1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Metallica 5
    Anthrax: 1

Konuyu takip ettiği halde bildirim alamayan var mı ? İyi kötü yinede 2 günde bir giriyorum DH'e ancak takip ettiğim birkaç konu var onların bildirimleri gelirken bu konunun bildirimi gelmiyor.
  • Fistful of Metal, Anthrax'ın en iyi albümüdür bana göre, Neil Turbin sadece ve maalesef bu albümde vokallik yapmıştır sonradan yolları ayrılmıştır. Bu albüm aynı zamanda en enerjitik albümleridir. Albümde "I'm Eighteen" coverı oldukça gereksiz bir parça olmuştur, bunu ayırırsanız geriye şikayet edemeyeceğim bir albüm kalıyor. Diğer yandan power/speed klasiği Kill 'Em All albümünün her ne kadar etkisi yadırganamaz olsa da sadece Whiplash, Seek And Destroy veya Metal Militia günü kurtarmıyor benim için.

Metallica 5
    Anthrax 2

Not: Fistful of Metal'i baştan sona dinlemiş olduğunuza emin değilim ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 26 Mart 2015; 0:26:17 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 25 Mart 2015; 21:33:04 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.