Şimdi Ara

DH THRASH METAL TURNUVASI (1983-1992) Kazanan: Kill 'em All (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.245
Cevap
11
Favori
25.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

quote:

Orijinalden alıntı: bobafett

Indulgence en zevkle baştan sona dinlediğim albümlerden biridir, tek bir monotona bağlanan dakika yok.

Nasty Savage 2
    Megadeth 1

Vallahi öyle ya. Şu turnuvada bu kadar eğlendiren 4-5 albüm daha vardır. Açayım bir daha dinleyeyim boş vaktim varken hazır.

Diğerleri nedir ?

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

ne o ben yokken bayagi hizli gidiyorsunuz, ben mi sizi tutuyordum:D

Yokluğunda 2 arkadaş daha eklendi kadroya şuan için istikrarlı gidiyorlar bakalım zaman ne gösterecek.
    Senin oy verme olasılığın olacak mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Haziran 2015; 23:54:05 >

• bobafett kullanıcısına yanıt
    ancak yaz sonuna bol internete ve dinleyebilecek bilgisayara kavusabilirim, eger bitmezse turmuva tabii ki devam etmeyi isterim imkanim oldugu anda:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Artillery - By Inheritance
    Evildead - Annihilation of Civilization
    Sepultura - Arise

aklıma gelenler bunlar oldu. Nasty Savage'ı da eklerim bu listeye rahatlıkla. Sanıyorum hepsi de rahmetli oldu. Arise devam ediyor olabilir buradan sadece yanlış hatırlamıyorsam.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Alice İn Hell ilk 4 e kalır dedim hemen akabinde 5-1 yenildi.

Entropy 1
    Invocator 0

Entropy jilet gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 24 Haziran 2015; 3:35:45 >

Invocator: 0
    Entropy: 2

Seemingly jaded and lost
  • Sepultura - Arise ın yanısıra Coroner - No More Colour da ilk turda elenmiş...O beni daha çok şaşırttı...Zorlu bir rakibe denk gelmiş, orası ayrı.

Bobafett üstad, halkın dediği olur, demokrasi böyle bir şeymiş :) Şaka bir yana, Megadeth - Metallica gibi gruplardan hazzetmem, bende -1 ile başlarlar. Ama çok güçlü albümleri var (bana göre birer adet), orası ayrı...

Son eşleşmedeki iki albümü de beğendim. Entropy'de parça girişleri pek havalı idi, ama bazıları gelişme ve sonuç bölümlerini bütünlemeye kalarak geçti. Ayrıca, bu grup hakkında Wikipedia (İngilizce) ve Ekşi Sözlük'te hiç tanım olmamasını ilginç buldum.

Invocator'un albümünü, technical thrash olarak vasatın üzerinde bir albüm olarak gördüm.

İki albümü de önceden oyladığım albümlerin üzerinde bulma nedenim, belki de bir çok kişinin aksine 80 lerden ziyade 90 ları hem müzikalite hem hissiyat anlamında daha baskın bulmamdır.

Oyum kıl payı farkla Entropy'ye,

Ashen Existence 3
    Excursion Demise 0

• İki albüm de epey problemli benim için ama benim oyum da Entropy'ye gidiyor ufak bir farkla. Vakitsizlikten yorum yapamayacağım; yaparsam yeni maçı koyamayacağım için...

Ashen Existence 4
    Excursion Demise 0

Yeni maç birazdan !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 25 Haziran 2015; 0:25:09 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 25 Haziran 2015; 0:40:01 >

• bobafett kullanıcısına yanıt
    Exodusta hata var ülkenizde engellendi diyor

Zor olmadı. Kreator'un Exodus'un Bonded By Blood'dan daha iyi diyebileceğim tek albümü bence Coma of Souls.

Seemingly jaded and lost
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Exodusta hata var ülkenizde engellendi diyor

Bende açıyor, proxy kullanın sorun kalmaz.

Kreator'un albüm kapağında da Papa Emeritus var
  • Terrible Certainty dinlemiş olduğum en iyi thrash albümlerinden biridir, hatta kimi zaman PtK albümü mü yoksa bu albüm mü diye ikilemde kaldığım oluyor. Çiğlik desen var, agresiflik desen var, sertlik desen var, melodi desen o da tadında kullanılmış üstüne bir de Petrozza'nın çılgın ve bağımlılık yapıcı vokallerini eklenince tartışacak bir durum kalmıyor benim açımdan.

Exodus'un tek ilgimi çeken yönü neredeyse vokalisti Paul Baloff olmuştur, BBB albümün sözleri de bir thrash metal albümüne göre oldukça vahşi ve asidir, hatta bu yüzden 2. albümü göremedi Baloff ve haliyle hançer yemiş oldu Exodus kariyerinde; değerini bilemediler... Strike of the Beast parçası gerçekten hayvanat bir parça, açık ara farkla en sevdiğim parçadır kendisi, lakin albümün geneli biraz fazla tekrar hissi uyandırıyor ve geri kalan parçalar ilgimi o denli çektiği söylenemez.

Oyum Petrozza'ya !

Exodus 1
    Kreator 2

Araştırdım da gerçekten Papa Emeritus II'nin bir kapakta ilkyer alışıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 26 Haziran 2015; 0:17:47 >

• İki albümüde dinledim biraderle beraber exodus a adam direk metallica kill em all çakması dedi kreator her açıdan
    daha üstün bir album yapmış

Exodus 1
    Kreator 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: black31

İki albümüde dinledim biraderle beraber exodus a adam direk metallica kill em all çakması dedi kreator her açıdan
    daha üstün bir album yapmış

Exodus 1
    Kreator 3

Kirk araklamış bir kaç şeyi yada tam tersi

Exodus 2
    Kreator 3

Bonded By Blood 3
    Terrbile Certainty 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Some of them want to be abused
  • Bu arkadaşlar neredeler ? Uzun zamandır soluğu çıkmayanlar da var aralarında umarım görürüz kendilerini..

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.