bende denk geldimi severek izliyorum benide ekleyin ..
Bu arada bütün bölümlerini indirebileceğimiz bir site var mı?
Kardeş mamacık arkadaş bir site vermiş.Orada var bütün bölümler
tşk
denk geldikçe izliyordum ara sıra sağolsun arkadaş indirmiş banada verdi dün akşam başladım şimdi 2. sezon 9. bölümdeyim ve çok merak ediyorum devamını arkadaştan istiycem yarın devamınıda izlerim artık
O azula nasıl bişidir öle valla gelecekteki çarpışmalarını merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
denk geldikçe izliyordum ara sıra sağolsun arkadaş indirmiş banada verdi dün akşam başladım şimdi 2. sezon 9. bölümdeyim ve çok merak ediyorum devamını arkadaştan istiycem yarın devamınıda izlerim artık
Azula çok fena kardeş .
quote:
Orjinalden alıntı: Fiyong
quote:
Azula çok fena kardeş .
tek kişilik ordu bide bu kadar mı kötü olabilir bir insanaang de kataraya bir açılamadı gitti
Bu dizinin sonunda ne oluyo acaba? bilen varrmı
daha sonu gelmedi sanırsam 13. yada 14, bölümde bir ara verildi
Dizinin sonunda ateş kralı yenilir galiba.Ama ummadığımız birşey de olabilir.
quote:
Mesela Toph ile Aang öpüşür.
quote:
Orjinalden alıntı: beyazpiyon
quote:
Mesela Toph ile Aang öpüşür.
Aaang le azula toph zuko katarayada sokka kalıyo
arkadaşlar bu avatarın internettten indirdiğim bazı dosyalarında file 2.264 gibi şeyler yazıyor ve dosyayı açmıyor aynı sorunla karşılaşan veya nasıl çözeceğimi bilen var mı acaba
3. kitabın 13. bölümünü izledim zuko aang e ateş bükmeyi öğretiyo devamı falan gelirmi acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: shadow35
3. kitabın 13. bölümünü izledim zuko aang e ateş bükmeyi öğretiyo devamı falan gelirmi acaba?
Kardeş devamı gelicek ama ne zaman bilmiyoruz.3haftadır falan çıkmasını bekliyorum
abi mükemmel bişi ya beni de eklein
Yaw ne zaman yayınlıcaklar şu diziyi bir türlü söylemediler... Artı saçmalığa bakın ki bizler Western Air Temple ı ve Fire Bending Master izlemiş bulunmamıza ramen adamlar daha yayınlanmadı diyor nasıl iş bu ben bir türlü çözemedim gitti... Çözeceğimide pek zannetmiyom...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: shadow35
Kardeş devamı gelicek ama ne zaman bilmiyoruz.3haftadır falan çıkmasını bekliyorum
Valla 4gözle bekliyecem
ben nisan mayıs gibi yayınlanacak diye duydum ama
quote:
ben nisan mayıs gibi yayınlanacak diye duydum ama
Kardeş naaptın.Tozuttu nickolodeon stüdyoları normalde 2 haftada 1 yayınlıyolardı ama 2 ayda 1 e çevirdiler galiba
Bu arada Iroh hakkında bilgisi olan varmı kaç bölümdür yok adam