Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • simdi tekrar full versiyonu yükledim sadece sag taraftaki yer cıkmıo.gerisi müthişşşşşşşş.cok saol.
  • Sevindim halledebilmene ..

quote:

Orjinalden alıntı: matrıxdodo

simdi tekrar full versiyonu yükledim sadece sag taraftaki yer cıkmıo.gerisi müthişşşşşşşş.cok saol.
  • şu transformation pack i yükledim pc çöküyordu az kalsın vista inspiratın üzerine sakın yüklemeyin karışıyor ortalık

sistem geri yükleme yapıp vista inspirat ı yükledim tekrar valla ben inspirat a bayılıyorum sadece o yeter bence

• >> MSN VISTA SKIN download <<

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2006 11:08:16 >
  • Bu msn vista skin hakkında bişi sorcam ben sadece msn görünümü deişiyor
    Başka faydaLarıda varmı yani sen kednin yükleyip onayLadınmı
    Yoksa sadece Buraya downLoad adresinimi verdin
  • @Technics
    Sağol Emeğine Sağlık.Sayende Yazılım Genel Bölümüne Renk Geldi
    Bir de Ben Resim Ekleyeyim

Nasıl Güzel Olmuş mu
  • mete sana tek kelime edicem yuhh abi.. bukadar zevkli olur insan.. çok beğendim ellerine sağlık. iyi dileklerin için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: metee

@Technics
    Sağol Emeğine Sağlık.Sayende Yazılım Genel Bölümüne Renk Geldi
    Bir de Ben Resim Ekleyeyim

Nasıl Güzel Olmuş mu
  • arkadaşlar benim birkaç sorum olacak:
    1- yükleyenler memnunmusunuz
    2-bunu daha sonra kaldırmak istesek nasıl kaldırcaz eski wındows xp haline döncek mi?
    3-bende hiçbir sp ler yok kurabilirmiyim?bir sorun yaratırmı?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

arkadaşlar benim birkaç sorum olacak:
    1- yükleyenler memnunmusunuz
    2-bunu daha sonra kaldırmak istesek nasıl kaldırcaz eski wındows xp haline döncek mi?
    3-bende hiçbir sp ler yok kurabilirmiyim?bir sorun yaratırmı?
    şimdiden teşekkürler

1-şahsen ben memnunum
    2-genelde sorun olmuyo ama yalan olmasın bende bi kez iconlar geri dönmedi
    3-sp olmaması sorun deil

• :) faydaları yok görünüm dışında. bendede yüklü gayet başarılı sevgili arkadaşım

quote:

Orjinalden alıntı: LoVe_Hurts

Bu msn vista skin hakkında bişi sorcam ben sadece msn görünümü deişiyor
    Başka faydaLarıda varmı yani sen kednin yükleyip onayLadınmı
    Yoksa sadece Buraya downLoad adresinimi verdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Ocak 2006 19:57:50 >
  • mete senin tema hangisi ? o yeşil barla soldaki mavi menu falan yok vtp3 de sanırım o daha başka bişey
  • Ya Xp nizde sorunlar olabilir demişinya ne gibi sorunlar bunlar valla daha yeni format attım ni şeyler olursa uğraşmak istemiomda!
  • Valla ne yalan sölim biraz tırstım tam yüklemeye başlıcam Japonca yazılar filan çıktı bende tırstım tabi kesin bunda bi şeyler vardır diye yüklemedim yüklimi?
  • msn skın programında hata var keske deneyıpde koysaydın guzel kardesım... allahdan wındows skın degıl zıcardık neysekı msn sılıp kurunca gerıye geldı... ole bı hatakı konusma penceresı acamıyosun fatal eror resmen msn lıgın msnlıgını alan cınsten
  • dostum ben bu msn skını yukledım msn e bişiler oldu hem fazla gorunum deişmedi hemde kimseye msj atamıyorum hem sag alt kosede cıkan sey bi garip cıkyıor
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

>> MSN VISTA SKIN download <<

• arkadaşlar ben onu denemeden koymadım, sürümle ilgili bir sorun olabilir.. yinede kaldırıp başka bir skin uygulaması yükledim.. kolay gelsin
  • GENÇLER MÜJDE HARİKA 2 SKİN PAKETİ BULDUM RAR LADIM R.PİDE ATTIM OZELIKLE BİRİ DAHA GUZEL BOYUTU BUYUK OLAN SANIRIM Bİ PAKET AMA İÇİNDE BİSÜRÜ RENK SECENEGİ WAR SORUNSUZ CALISIYO HEP TECHNICS E YUKLENMEYELIM BIZ DE BİŞİLER PAYLASALIM BU ARADA TECHNICS IN YUKARDA VERDIGI MSN SKININI CEKIP MSN I BOZULANLAR BNM VERDIKLERIMI USTUNE KURABILIRLER SORUN ORTADAN KALKIO MSN I TEKRAR KURMANIZA GEREK YOK BU ARADA Bİ DE SS ATAYIM BARİ

işte link

http://rapidshare.de/files/11012946/skin.rar.html (*** yerine r a p i d s h a r e yazacaksınız kolay gelsın)

***ya bişey sorucam bu arada bnm ss de msn de asagıda gorunen smiley reklamını nasıl kaldırabilirm?

• MSN Messenger 7.5.0311 UYUMLU SKİNLER
    denenmedi dileyen kursun

[simage]http://forum.messengerlab.com/screenshots/[13]GlassSSsmall.jpg[/simage]

>> MSN WAVE 12 SKIN download <<

[simage]http://forum.messengerlab.com/screenshots/[8]_2_Wave11small.jpg[/simage]

>> MSN WAVE 11 SKIN download <<

• eline sağlık freak bu arada siyah beyaz msn skininde sorun yaşayanlar program ekle kaldırdan kaldırabilirler adı " longhorn msn skin" olarak geçiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

GENÇLER MÜJDE HARİKA 2 SKİN PAKETİ BULDUM RAR LADIM R.PİDE ATTIM OZELIKLE BİRİ DAHA GUZEL BOYUTU BUYUK OLAN SANIRIM Bİ PAKET AMA İÇİNDE BİSÜRÜ RENK SECENEGİ WAR SORUNSUZ CALISIYO HEP TECHNICS E YUKLENMEYELIM BIZ DE BİŞİLER PAYLASALIM BU ARADA TECHNICS IN YUKARDA VERDIGI MSN SKININI CEKIP MSN I BOZULANLAR BNM VERDIKLERIMI USTUNE KURABILIRLER SORUN ORTADAN KALKIO MSN I TEKRAR KURMANIZA GEREK YOK BU ARADA Bİ DE SS ATAYIM BARİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ocak 2006 11:34:42 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.