Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • visualize söylemiş ama sen bi screen koyarsan buraya nerde ne hata var görüp yardımcı olmamız daha kolay olur

quote:

Orjinalden alıntı: masova

babacan ben şu vistayı bi kuramadım gitti...bütün yöntemleri denedim...sadece yanda bi satli sutun çıkıyo bide imagelerin resmi değişiyor...başka bi numara yok...varmı bi püf noktası...bide şu yuvarlat başlatı olan vistemı...arıntılı bi şekilde hemide resimli anlatırsan makbule geçecek...paylaşım güsel bu arada....insanın içini açıyor..bide yükleyebilsem...
  • Sevgili dostum yukarıdaki tEema ilk sayfadaki 1. program Yani VTP3 tür yükleyip dilediğin gibi kullanabilrsin.. ama kullanma talimatını uygulayarak yüklemende fayda var..

quote:

Orjinalden alıntı: denizhan86
    arkada_1m çal1_malar1ndan dolay1 oncelikle seni kutlar1m bana yukar1daki tema laz1m onun adresini(yükleme dosyas1n1) nereden bulabilirim??? sayg1lar sunar1m :)
  • asusun teması WB5 programı içindir arkadaşım ilk sayfadanda wb5 i bulup indirebilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: Burak.

kardeşşş asus un temasını anlamadımmm yaawww
    biraz açarmısın
    o tema süperr
    çok hosuma gitti
  •  dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

SIRASIYLA :

>>WALL 1<<
    >>WALL 2<<
    >>WALL 3<<
    >>WALL 4<<
    >>WALL 5<<
    >>WALL 6<<
    >>WALL 7<<
    >>WALL 8<<
    >>WALL 9<<
    >>WALL 10<<
    quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

arkadaşlar güzel wallpaper varsa gönderirmsinz??? uzun zamandır pek bişi bulamadım. özellikle technis dostum senden bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 12 Şubat 2006 23:33:58 >

• aranizda gercek vista side bar olan warmi ya.....kafayi yicem....lutfen link verin yaww.....desktop side bar diillll, vista side bar lazim bana.....

bu da benim SS im.....umarim begenilir

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi
  • Eline sağlık 2. sayfadaki 28. DESK senin utkan benim şuana kadar gördüğüm en şık toolbar..

quote:

Orjinalden alıntı: Utkan S.
    aranizda gercek vista side bar olan warmi ya.....kafayi yicem....lutfen link verin yaww.....desktop side bar diillll, vista side bar lazim bana.....

bu da benim SS im.....umarim begenilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Şubat 2006 1:00:16 >
  • Türkiyede yine ilk defa bizim forumda...WINDOWS MEDIA PLAYER 11 SKIN CODENAME ECLIPSE

tek kelimeyle muhteşem bir skin.. çekin ve etrafınıza hava atmaya wmp'DEN BAŞLAYIN

Link Güncellendi

http://rapidshare.com/files/14212526/wmp11_eclipse_v.3.wmz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 15 Mart 2008; 10:59:22 >
  • Türkiyede yine ilk defa bizim forumda...WMP 11 CODENAME DIAMOND PLAYERThird party

Buda Windows Media Player 11 görüntüsüne sahip WMP tabanı kullanan inanılmaz şık bir (buraya dikkat) media oynatıcı kabuk demiyorum bu bir oynatıcı .. ve artık oda sizin..

http://www.h.emenpaylas.com/download/388637/aVf_MP_15.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Nisan 2006; 23:23:52 >

• şuana kadar verilmiş kesinlikle en iyi WMP11 skini ve en iyi görüntülü çalıcı...ben taptım bunlara umarım sizlerde beğenirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Şubat 2006 1:15:25 >
  • Vista side bar bu başlık altında yayınlandı.. 1. si VTP3 içinden çıkan vista nın side barı zaten..

2. si aşağıda verdğim benim tarafımdan editlenen halinide kullanabilrsin görsellik açısından benim yaptığım daha iyi sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Program Files ta "WindowsSidebar" diye bir klasör oluşturup içine aşağıdakileri atar

http://r.apidshare.de/files/11103833/WindowsSidebar.zip.html ("r" den sonraki noktayı kaldırmayı unutma)

ondan sonra "Documents and Settings" e girip kullanıcı isminizin içinde "part" adında başka bir klasör yaratım aşağıdakileride ona kopyalarsanız..

http://r.apidshare.de/files/11104198/Parts.zip.html

işte ozaman tıpkı böyle bir Sidebarınız olacak....

quote:

aranizda gercek vista side bar olan warmi ya.....kafayi yicem....lutfen link verin yaww.....desktop side bar diillll, vista side bar lazim bana.....

• cok sagol kardes.....denicem.....SS atarim olunca....
  • Arkadaslar su gune kadar yazılım bolumune pek gırmezdım ancak gırdıgımde super bi topicle karsılastım burda gercekten cok guzel bir paylasım var basta Technics olmak uzere diger arkadaslar cok guzel destek olmuslar .Bende bu tema isine sardım ancak zorluk cekecegim sanırım ilk defa deniyecegim hadi hayırlısı
  • iste side bar li Vista m . Pardon Media Center ....

media center dan vista ya cevirdim.....

--------------------

simdi rss kanalinda ntvmsnbc.com u kullandim...ok.....ama peki ben buna yeni eklentileri nerden indirebilirim acaba....icindeki eklentiler yetersiz...farkli biseyler daha hangi siteden eklenir sizce.....

sagolun

• tüm iyi dileklerin için teşekkürler.. ilk sayfadan yüklemeye başla sen, biz gereken yardımı yaparız.. utkanın desktopa baksana koptu çocuk 5 dakkada :)
    quote:

Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN

Arkadaslar su gune kadar yazılım bolumune pek gırmezdım ancak gırdıgımde super bi topicle karsılastım burda gercekten cok guzel bir paylasım var basta Technics olmak uzere diger arkadaslar cok guzel destek olmuslar .Bende bu tema isine sardım ancak zorluk cekecegim sanırım ilk defa deniyecegim hadi hayırlısı
  • gerçektende çok şık olmuş bu masaüstü.. ilk sayfadaki değişik ikon setlerini deneyebilirsin bence..

quote:

iste side bar li Vista m . Pardon Media Center ....

media center dan vista ya cevirdim.....

simdi rss kanalinda ntvmsnbc.com u kullandim...ok.....ama peki ben buna yeni eklentileri nerden indirebilirim acaba....icindeki eklentiler yetersiz...farkli biseyler daha hangi siteden eklenir sizce.....

sagolun
  • @technics wallpaper için saolasın. media player skin i de güzel görünüyor
  • technics kardes ya benim desktopumu uprage edermisin bazı değişiklikler yaptımda son halini veriyorum eee artık desktoptada son noktayı koyduğuma inanıyorum sizde beyenirsiniz en yeni en güncellenmiş hali ama configirasyonun hepsini çıkmasını istiyorum dek sıralamasında bütün objeler gözükse dah iyi gözükür bence şimdiden saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 13 Şubat 2006 10:30:58 >

• süperler @hodolomax ben bayıldım onlara

@armagedon@ hallettik dostum

arkadaşlar ben bir hafta dışarıda olucam malum sevgililer günü aktiviteleri.. @visualize ve @hodolomax sizlere yardımcı olacaklardır..

quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

@technics wallpaper için saolasın. media player skin i de güzel görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 13 Şubat 2006 10:28:52 >

• Buda benden ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iStPaLaDiN -- 13 Şubat 2006 20:21:01 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.