Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @2smoke sadece vista 5456 in kinki bozuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

Arkadaslar masa üstünde kullandığım Aero set

bunu kacırmayın (resim, havadurumu, rss ve saat skinlerini hdd skininden editleyerek yaptım.Baska yerde yooooooook)

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

çek

ya kardeş bunu vermişsin çok, güzel de bu hava durumunu kendi şehrimiz için nasıl ayarlıycaz biz? bunu bir anlatsana.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 26 Temmuz 2006; 13:21:53 >

•  dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

14.6 MB | .IconPackager

PART1 PART2

• 2smoke Rainmeter doktoru

Rocket Dock için teşekkürler bu daha güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2smoke

önce skin üzerinde sağ tıklayıp ordan skin menü/edit skinis e tıkla

wetherurl ve weatherurl2 yazan yerleri aşağıdaki gibi yapacan

bak şimdik

rssweather.com a girecen sehrini bulacan

browserin adres cubugunu kopyalayp weatherurl2 ye yapıstıracan

daha sonra ekranın sağ ust kısmında cutomize var(browser) ona tıkla, seceneklerden forecast optionu dont show yap,

RSS option u ise XHTML body yap daha sonra sağ alltaki rss butonuna bas

browserin adres cubundaki linki weatherurl ye yapstır. kaydet refresh et

kardeş çok sağol herşeyi dediğin gibi yaptım ama görüntü yok, ancak havadurumu bölümüne çift tıklayınca hemen internette rssweather.com'da şehrimin havadurumu sayfasını açıyor. pek anlamadım.

• son masaüstüm. karar veremiyorum bi türlü nasıl kullansam diye şu anda böyle yaptım. bu arada objectdock da en altta hava durumu için koyduğum şey kalkmıyo ya sağ tıklayınca update falan çıkıyor.

• Benimki şaşırtacak kadar hızlı hiç sorunum yok...

quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

objectdock programında performans ayarları mevcut. ikonların kalitesini çok az değiştirip hızlandırabilirsin. aayarları performansa getirdiğiniz zaman bile grafiklerde fazla bozulma olmuyor benim gözlemlediğim.

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

OBJECTDOCK Kullananlar için

Bildiğiniz gibi bu program hızlı başlat ikonlarına alternatif olarak çımıştır fakat farkettiğim şey: bu programdaki ikonların hızlı başlattan , daha yavaş açıldığı doğrultusunda...
    2.66ghz 1gb ddr2 sistemde böyle şimdi;

objectdock kullananlar böyle bir şey farketti mi?

• ÜZerine git , mouse'u tıkla basılı tut ve masa üstüne sürükle. Hemen yok olacak..
    quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

son masaüstüm. karar veremiyorum bi türlü nasıl kullansam diye şu anda böyle yaptım. bu arada objectdock da en altta hava durumu için koyduğum şey kalkmıyo ya sağ tıklayınca update falan çıkıyor.

• sağol hallettim hiç aklıma gelmemişti
    quote:

Orjinalden alıntı: Tokyo2006

ÜZerine git , mouse'u tıkla basılı tut ve masa üstüne sürükle. Hemen yok olacak..
    quote:

Orjinalden alıntı: Kivanc_Mac

son masaüstüm. karar veremiyorum bi türlü nasıl kullansam diye şu anda böyle yaptım. bu arada objectdock da en altta hava durumu için koyduğum şey kalkmıyo ya sağ tıklayınca update falan çıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

objectdock programında performans ayarları mevcut. ikonların kalitesini çok az değiştirip hızlandırabilirsin. aayarları performansa getirdiğiniz zaman bile grafiklerde fazla bozulma olmuyor benim gözlemlediğim.

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

OBJECTDOCK Kullananlar için

Bildiğiniz gibi bu program hızlı başlat ikonlarına alternatif olarak çımıştır fakat farkettiğim şey: bu programdaki ikonların hızlı başlattan , daha yavaş açıldığı doğrultusunda...
    2.66ghz 1gb ddr2 sistemde böyle şimdi;

objectdock kullananlar böyle bir şey farketti mi?

Hocam zaten max a ayarladım buna rağmen....
    ya bana öyle geliyor yada millet uyanmadı soruya

• WINDOWS MEDIA PLAYER 11 SKIN CODENAME ECLIPSE ya bunun linkini bi türlü bulamadım ...bu arada hepinizin eline emeğine sağlık şahane olmuş...

bide vtp4.0 ın linkleri kırık galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 26 Temmuz 2006; 20:43:01 >
  • @est eternal blue'muz vardı
    ruslar bu işi biliyor hocam
  • MBAcid Condition for cursor xp

>>ÇEK<<
  • MBAesthetics for icon packager

>>ÇEK<<
  • Exhibit for icon packager

>>ÇEK<<

• Arkadaşlar benim acilen yardıma ihtiyacım var...

denilenleri yaptım...

vista transformation pack 4.0 ı yükledim sistem geri yükleme noktası oluşturdum vede güvenli kipi açıp vtp yi yükledim..

res attı pc .. pc açıldı oda ney MASAÜSTÜ gözükmüyor... bir res daha attım yine gözükmüyor.. bi kaç kez daha denedim hiç gözükmiyince

allahtan son sistem geri yükleme oluşturmuştum geri döndüm.. ama NEDEN böyle yaptığını anlamadım sorun neydi??? acaba

pc min özellliklri çok iyi ondan bir sorun olacağını zanetmem de sorun nedir acaba??
  • Ya ondan ben de pek verimli sonuç almadım o yüzden Vista Inspirat 4 ve bir sidebar ile ivista ikon paketi yükledim... sonuç ekteki gibi...

http://img131.imageshack.us/my.php?image=image1hw7.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

WINDOWS MEDIA PLAYER 11 SKIN CODENAME ECLIPSE ya bunun linkini bi türlü bulamadım ...bu arada hepinizin eline emeğine sağlık şahane olmuş...

bide vtp4.0 ın linkleri kırık galiba
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.