Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkaplan resim ona uygun iconları yapmış yada bulmuş bi yerlerden. biraz avedesk kullanmışa benziyor sağdaki iconları o şekilde ayarlayabiliyorsun. gerçekten hoş

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

sağ üstteki baya hoşuma gitti hodolomax neyle yapılmış bibilgin varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 18 Ocak 2006 15:44:55 >
  • e peki öyle ikon nasıl yapılıyo avedeskle?
  • avedesk te pdilshortcut isminde bi eklenti var içinde geliyor zaten. normal olarak bilgisayarım ve geridönümüş kutusu var. onları yapıp. sonra özelliklerine girip kısayolunu icon u büyüklüğü , üzerine gelince çıkınca vs. efekti birçok şeyi ayarlanıyor. biraz karıştır bulursun. icon yapmak için çeşitli programlar var google dan aratıp bulabilirsin. iconların ilaa ico olması da gerkmiyor. jpg png de kullanabiliyon.

quote:

e peki öyle ikon nasıl yapılıyo avedeskle?
  • ok abi avedeskte böyle bi olayda varsa süper tek kelimeyle..
    quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

avedesk te pdilshortcut isminde bi eklenti var içinde geliyor zaten. normal olarak bilgisayarım ve geridönümüş kutusu var. onları yapıp. sonra özelliklerine girip kısayolunu icon u büyüklüğü , üzerine gelince çıkınca vs. efekti birçok şeyi ayarlanıyor. biraz karıştır bulursun. icon yapmak için çeşitli programlar var google dan aratıp bulabilirsin. iconların ilaa ico olması da gerkmiyor. jpg png de kullanabiliyon.

quote:

e peki öyle ikon nasıl yapılıyo avedeskle?

• @Technics sorun düzelmiştir.www.geocities.com/hodolomax adresinden docklets.zip dosyasını çekip programın kurulu olduğu klasörler içindeki docklets in içine çıkartın çalışacaktır.
  • Tamamdır olay abi.. eline sağlık tekrar.. kafalar karışmasın üstteki mesajı editliycem...
    quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

@Technics sorun düzelmiştir.www.geocities.com/hodolomax adresinden docklets.zip dosyasını çekip programın kurulu olduğu klasörler içindeki docklets in içine çıkartın çalışacaktır.
  • şu an ben düz win xp professional kullanıyorum ilk sayfadaki 1 numaralı programımı yüklemem gerekli?
  • screenlere bak hangisi keyfine göreyse onu yükle..1deki VTP3ü yükledik ve baya bi kullandık ardındanda 2.deki WB5i kullanıyorum ben şuan için... sen seç.. sistem hızı bakımından tercih yapman gerekirse 1deki daha iyi.. asla kasmaz sistemini.. (glası devre dışı bırakmalısın)
    quote:

Orjinalden alıntı: teknolog

şu an ben düz win xp professional kullanıyorum ilk sayfadaki 1 numaralı programımı yüklemem gerekli?
  • glası devre dışı bırakmalıyımda o ne?
  • program kurulumunda sorar glass2k kurulsunmu diye sistemin eskiyse işaretleme onu kasar bayaa.. eğer güncel bisistemse pencerelerde şeffaflık yaratan bi uygulama..

quote:

glası devre dışı bırakmalıyımda o ne?
  • sistem imzamda mevcut sence yüklemelimiyim
  • :) ısırmaz senin sistemi sen 10 tane glass2k kullanabilirsin arkadaşımj :)

quote:

sistem imzamda mevcut sence yüklemelimiyim
  • herşeyikurdumilk olarak çok tür ederim ama benimde side bar bölümüyle ilgili bir proelemimn var side bar çalışmıor. Documents and settinges te bir dosya eksik diyor ne yapabilirim yeniden kurmayı denedim olmadı
  • bunun için 2. sayfaya eskisini 4. sayfayada kendi editlediğim halini koydum.. o mesajları bulup okursan faydası olacaktır mutlaka

quote:

Orjinalden alıntı: dream141

herşeyikurdumilk olarak çok tür ederim ama benimde side bar bölümüyle ilgili bir proelemimn var side bar çalışmıor. Documents and settinges te bir dosya eksik diyor ne yapabilirim yeniden kurmayı denedim olmadı
  • Bumudur budur işte ortamın son hali..
    Masaüstü içeriği; WB5(vista final skin)+Avedesk(Shortcut)+Iconpackager(Asus Icons)+Terrawall

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 19 Ocak 2006 14:29:39 >
  • ya ben Lite olmayanı kaldırıp Lite yükleyince :Windows çöküyo o kadar dosyam gitti toplam 100GB dosyam giitti.bide lite oolmayan hata verio bide başlarken windows vista yazmıyor.
  • bilgisayara 3000kere kurdum ne benim makinemde nede etrafımda enufak bisorun henüz görmedim.. installamayla ilgili yazılan yazıları düzgün okumazsan olacağı buarkadaşım..Kocaman Kocaman yazdım çalışan uygulama olmayacak diye.. adamlar arkada winamp çalarken programı kurmaya kalkıyolar.. daha öncedende yazdım bu programları installama konusunda bilgisi yeterli olmayanlar kurmasın dedim.. başına gelenlere üzüldüm ama daha dikkatli olursun artık enazından..

quote:

Orjinalden alıntı: enescelebi_363

ya ben Lite olmayanı kaldırıp Lite yükleyince :Windows çöküyo o kadar dosyam gitti toplam 100GB dosyam giitti.bide lite oolmayan hata verio bide başlarken windows vista yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 19 Ocak 2006 14:59:12 >
  • ben güvenli modda yükledim.o adamın yazdıklarının hepsini yazdım.başka adres biliyormusun. yada yeni vercionu var mı?
    quote:

bilgisayara 3000kere kurdum ne benim makinemde nede etrafımda enufak bisorun henüz görmedim.. installamayla ilgili yazılan yazıları düzgün okumazsan olacağı buarkadaşım..Kocaman Kocaman yazdım çalışan uygulama olmayacak diye.. adamlar arkada winamp çalarken programı kurmaya kalkıyolar.. daha öncedende yazdım bu programları installama konusunda bilgisi yeterli olmayanlar kurmasın dedim.. başına gelenlere üzüldüm ama daha dikkatli olursun artık enazından..

quote:

Orjinalden alıntı: enescelebi_363

ya ben Lite olmayanı kaldırıp Lite yükleyince :Windows çöküyo o kadar dosyam gitti toplam 100GB dosyam giitti.bide lite oolmayan hata verio bide başlarken windows vista yazmıyor.

• bu avadesk ne işe yarar icon pack bilmem ne varken ona ne gerek var yoksa ikisi de farklı işler mi yapıyolar pek anlamadım
    edit: diğer arkadaşın verdiği siteye girince anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 19 Ocak 2006 15:54:50 >
  • icon packeger windows un iconlarını değiştiren bi programdır. ikon paketleri var internette. istediğini indirip uygula diyorsun ve birçok icon değişiyor.

avedesk ise farklı bi program. masaüstünde çeşitli eklentiler eklemene yazıyor. bunlara genel olarad widget yada desklet deniyor. ayrıca mac bilgisayarlardaki gibi masaüstüne istediğiniz kısayolları istediğiniz resimlerle kullanmanıza imkan veriyor.

ikisi farklı programlar. umarım yardımcı olabilmişimdir.

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

bu avadesk ne işe yarar icon pack bilmem ne varken ona ne gerek var yoksa ikisi de farklı işler mi yapıyolar pek anlamadım
    edit: diğer arkadaşın verdiği siteye girince anladım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.