Şimdi Ara

DH TARİHİNİN EN KOMİK UYDURMA HİKAYELERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
10
Favori
7.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle beni tanımayan arkadaşlar için
    sizleri fan sayfamada bekliyorumwww.facebook.com/xstylefan

1
    ben insan yiyen bitki almıştım 3 yıl önce,kücücük tohumdan ibaretti,suan boyu tavana değiyor,besleyecek eti zor buluyoruz beyler o derece,bitki baya büyük bide birden çok kafası var,bazen ben bilgisayar oynarken,boynumu falan kokluyo ısıracak gibi oluyor vazgeciyor,eve gelen misafirlere uzanmaya calısıyor,bu tür ciddi canlıları besleyecek özel bi oda falan yoksa bence beslemeyin,o timsah şuan kücük ve şirin görünüyor olabilir,büyüyüp 7 metre oldugunda küvete sıgmaz,ayrıca küveti işgal eder banyo yapamaz kimse,bizim venüs bitkisi odanın yarısını kaplıyor şuan,ve bazen yenmeyecek şeyleri atıyor agzına,gecen benim ups'i yemeye calısırken yakaladım,agzındaki asit ups'in dıs katmanlarını eritmiş,elektik gidince ups en fazla 5-10 saniye dayanabiliyor artık,hayvana monitörde resim falan gösterince korkuyor,o yüzden evden cıkarken ekran koruyucu acıyorum orda gördüğü resimlerden dolayı yaklasamıyor,pencereyi kapatamıyoruz,bitkinin bazı kısımları pencereden dısarı sarkıyor,komsular sikayetci,ben onun dısarda top oynayan cocukları izlwediğini biliyorum,amacı kötü değil,bikere üst kattaki komsunun timsahını yemiş,sonra adamlar dinazor aldı yeni,bakalım oda dayanabilecek mi

2
    Arkadaşın aldığı timsah nil timsahıdır ve nil timsahı afrikadaki timsahların arasında en gelişmiş olanıdır,tıpkı kanser olmuş bir insan gibi yaklaşık 3 ay ömürleri vardır,2.5 haftada en olgun hallerine ulaşırlar,henüz 2 haftalıkken boyu 7 metreyi aşabilir,bu tehlikeli hayvan genellikle evlerde beslenir,hayvan fazla büyudüğünde 2 ayrı oda kullanır,birinde uyur,diğerde avlanır.hayvanın avlayamadıgı tek tür kangaldır,1 kangal 3 nil timsağını rahatlıkla yiyebilir

3
    dayımgilin bi çöl faresi vardı 2,2-5 metre falan,ergenlik dönemi banyodan çıkmazdı,millet işe geç kalırdı onun yüzünden,hayvanlar için çiftleşmek 1.derece önemlidir biz erkeklerdede olduğu gibi,o yüzden timsahda olsa yanına birde dişini almak gerekir,sonra evde çoğalırlar.dayımgilin çöl faresi ilk başlarda yumruk kadar bişeydi alır severdik bizi annesi sanırdı,2 hafta sonra 1.5 metreyi gecince hayvan bi kendine gelmeye başladı,artık bize yavrusu gözüyle bakıyor,evet arkadaslar dediğim gibi hayvanlar kendinden kücük canlılara yavru gözüyle bakar,büyük olanlarada anne.o yüzden o timsah ilerde hayatını kısıtlamaya kalkarsa şaşırmayın derim,bence çöl faresi al,kangal bişey yapamaz

4
    babam odama süs olsun diye gelirken bi süs böceği almış,monitöre taktım,ben oyun oynarken hayvan yanlışlıkla monitördeki çöl faresine yapışıverdi,meyersem süs değil tarantulaymış,Allah'tan bana atlamadı,monitörü gerçek sandı sanırım,bu tür tecrübesiz hayvanlar bazen kendilerini açıkca belli edebiliyor,tek bir şansı vardı ve %50 ihtimal ile monitöre saldırdı bütün gücüyle,hayvan sonuçta yadırgamamak lazım,ama babamın neden beni böyle ölümcül bi tehlikeyle burun buruna getirdiğini anlayamıyorum

5
    Not:Tarantulalar sıcak ve nemli havayı severler,22 ile 25 derece arasında yaşamını sürdürebilirler,eğer kombiyi biraz kısarsanız evdeki tüm tarantulalar ölür,Tarantula bilindiği üzere evlerde yetişir,Tarantula susuzluğa dayanamaz,eğer kabına hergün su koymazsanız sizi zehirli iğnesiyle sokarak öldürür

6
    tuvalette düşündümde,aslında evde hayvan beslemek yerine,doğada uzun bi geziye cıkmalıyız,bicok canlıyı yakından tanıyabiliriz,ben gecen sene arkadaslarla gitmiştim,kamp cadırını kurarken iri yarı bir ayı geldi,tecrübeli eleman sakin olun sakın kıpırdamayın dedi,daha sonra ani bi hareketle ayının yanına koşarak hayvanı hızlı bir şekilde bıçakladı,eğer öldürmeseydik o bizi bıçaklayacaktı,çünkü elinde bıçak varmış,arkadaş öyle söylüyor,yolculuk boyunca arabayla 100 mhp/h hızla giderken köpek sürüsü takıldı peşimize,arabayla aynı hızda gidiyorlardı sanırım acıkmıslar,en az 30-40 köpek vardı,40-50 km kovaladılar.şimdi düşündümde keşke orda dursaydık ve onlara yardım etseydik,ama arkadaşım beni uyardı,hey kendine gel,eğer orada dursaydık,evet tam orada dursaydık arkadan gelen at sürüsünüde beslemek zorunda kalırdık,ve elimizde diyet koladan başka bişey yoktu.en iyisi tarantula al tarantula iyidir iyi,bence tarantula iyi onu alın

7
    ben birçok tehlikeli hayvan besledim,aralarında en tehlikelisi şüphesiz ot böceğiydi,ot böceği bilindiği gibi ot ile beslenir ve sadece amazon(amazon.com değil)'da yetişir.ot böceği sıcaklığı sever,genelde kombi peteğinin arasına dalar uyurdu,ben sıcagın hayvanı cekip öldürdüğünü sanardım,ama kendisi giriyormuş.eğlenceli hayvandı bardaktaki suya atlar yüzerdi,pek iyimser bi hayvan değildi yüzü pek gülmezdi,saldırgan tavırlar takınırdı,vurur kaçardı,el kol hareketi yapardı,babama diklenirdi ama perdelerini kaldırdınmıydı kedi gibi bir hayvandı,kimseyi incitmezdi ama perdeyi kimse kaldıramadı.ilk ot böceğimi kaybettiğimde,ömrünün 3 hafta oldugunu sanmıstım,daha sonra anladım ki elektikler kesilince yanamayan kombi yüzünden ölmüş,tıpkı bi film gibi parçalar birleşiyor anlam kazanıyordu,çünkü ot böceği gece sıcakta uyurdu ama o gece kombi yanmıyordu,gece sabaha karşı 16 civarında leş kokusu almaya başladım,etrafta bişeyler ters gidiyordu,ilk başta komşunun çoçuğu öldü sandım ama durum bundan çok daha beterdi,ot böceğim ölmüştü,ağladım günlerce ama ağlamak böceğimi geri getirmedi,ölmesine ramen önüne ot atmaya devam ettim,bi ara zehirli ot attım ve zehrin korkusundan bi ara kıpırdar gibi oldu,(hani bazı hayvanlar leş taklidi yapar ya şaka amaçlı,ondan sandım) ve daha sonra... to be continued

yoğum ilgi görürse hikayeye devam ederim

bi takım şartlarım var

1-adıma fan club acılsın
    2-bana forumdan bi kız ayarlayın
    3-en iyisinden bi ot böceği isterim

hikayeler bana aittir,profilimden diğer hikayelere ulasabilirsiniz

orijinal link :http://forum.donanimhaber.com/m_37265282/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXS -- 20 Mayıs 2011; 16:03:30 >

• bu masa ayrılmstr(rezerve)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 1 Aralık 2010; 9:11:31 >
  • bim konusu

alacaklarımın listesini kafamda yapmıştım buraya kadar herşey normal,fakat alacaklarımın sırası bimin ortasından çıkış kapısına doğruydu(tam terisni yapabilirdim ama önce patetese gittim),hazır hamburger köftesi ve hazır patatesi aldım,hepsini elimde tutuyorum tabi,daha sonra 1.5 litre pepsi aldım ve en son hamburger ekmeği almak için sonlara gitmem gerekiyordu,fakat iftara yakın saat oldugu için sıra çoktu ve sıraya 2-3 aile girecekti dolu sepet ile,sırayı kapayım derken koşa koşa ekmeği almaya yani çıkışa doğru gittim,ekmek dıs kapının dibindeydi,giderken eleman bagırdı hoop nereye gittiğini sanıyorsun sen diye,bu deyince patatesi yere düsürdüm herkes bana bakıyor tabi,bikaç bişey almaya gidiyom abi dedim,önce parasını öde öyle git dedi,yanlıs anladınız bimden alacam dedim,hangi bim dedi,bu bim dedim,almışsın alacagını g.vat daha nereye kaçıyon dedi.orada ekmekten ve cıkıs kapısından başka birşey yok,ya kaçacan ya ekmek alacan dedi,bende bingo tam üstüne bastın dedim,kaçacagımı nerden anladın peki dedim ve o da elinde 5 kilo malla kosarak cıkıs kapısına gidiyon,ben olsam kacardım dedi,evet bende ekmeği alınca onu yapacaktım dedim,sonra ustanın biri kostu bi tokat çırptı ama öyle böyle ses çıkmıyor,daha sonra pepsiyi çıkardım füze gibi kasiyere dogru fırlattım,tüm olanları kameare cekiyo tabi,aldım patatesi gizli kameralara fırlattım gizli dediğime bakmayın eşşek kadar kamera heryerden farkediliyor,kola alırken kafam çarpıyor hatta.neyseki müşteriler kavgayı kısa sürede ayırdı bende cıkıstan ekmeği aldım kactım,burada değinmek istediğim konu eğer bişey calacaksanız daha iyi yalan söylemelisiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_42692925/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42692925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXS -- 1 Aralık 2010; 9:15:21 >

• su kaplumbagası konusu(efsane konu)

arkadaşlar geçen sene kampanyadan su kaplumbağası almıştım,hayvan ilk başlarda çok küçüktü,pek büyümedi,yüzmüyordu.suya atınca direk dibe çöküyordu hayvan,boğulur gibi hareketler falan yapıyor,ben bunu hava alabilsin diye çamurlu suda yetiştirdim,kendisi çok yaman büyüdü.çamura iyi alıştı kerata timsah gibi bişeydi,en son dün akvaryuma bırakmak istedim,hayvan baya çırpındı suya atma diye,hafiften bıraktım suya ve hayvan hızlıca dibe battı,acaba hayvanın özkütlesi suyunkinden daha mı fazla?gemi demir atmış gibi battı resmen,bırak yüzmeyi suyun ortasında bile duramıyor hayvan direk dibe,akvaryumun dibinde yürüyor,en son akvaryumun köşesine geçti orada sessizce oturuyor,hiç kımıldamadı,acaba ölmüş müdür?hafiften bir leş kokusu geliyor aslında,sizce ölen su kaplumbagam mı yoksa başka biri mi?lütfen yardım edin arkadaşlar,sizce hayvanı gömmeli miyim yoksa oldugu yere bıraksam kendisi çamurun dibine batar mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_39011998/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39011998

• vantilatör konusu

beyler kule vantilatör aldım iyonlu,yüksek ısı koruması var alette,birincisi bu koruma ne için?eğer ev ortamı sıcak ise kendini koruması yerine sogutması gerekemez mi,aleti alma nedenim sogutması zaten,aleti aldım eve koydum yüksek ısıdan kendini korumaya çalıştı,sacmalıga bak arkadas biz insan değil miyiz o sıcakta dayandık,üstelik o aletin en büyük amacı sıcaktan kurtarmak,kendini kurtarması değil,kendini koruyan aletten benim ne gibi bi cıkarım olur ki?

düşünsenize işlemcinizde düşük ısı koruması var,bilgisayar kapalıyken çalışmıyor.bilgisayarı nasıl açardınız o zaman?

bu iş tıpkı bunun gibi,soguk odaya sogutucu koyup calıstırmak akıl işi değil,robot efendi 25 derece üstünde calısmak istemiyor,şuna bak sen,ateşe atsan Allah bilir kalkan açar,iyi o zaman camdan atalım paraşüt açsın,hayvan hayatı o kadar önemli mi la,öncelik insanı kurtarmak olmalı

http://forum.donanimhaber.com/m_40611716/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40611716

• balık konusu

beyler kiloyla taze balık aldım poşetle,evde açtığımda ilk dikkatimi çeken şey balığın birinin ölmüş olmasıydı ve bağırarak ohah lan balığın biri ölmüş dedim,evden hafiften bir kahkaha patlamaya başladı,daha sonra diğer balıklarında öldüğünü gördüm ve oha lan diğerleride ölmüş hepsi ölmüş lan bunların dedim,gerçekten taze balıktan kastın canlı oldugunu sanıyordum 20 yasımda bunuda ögrenmis oldum hiç tv izlemem ondan olsa gerek

birde bunu düşünme sebebim ben kücükken babam mangal yaparken izliyordum ve tavuk vardı bahcede,tavuk yaklasık etten bi parca alıp kacmaya calısıyodu,2 oldu 3 oldu babam kızdı en sonunda tuttu tavugun kafayı kızgın yaga bastırdı 5-10 saniye(ben o arada pişiriyor sanmıstım daha kücüğüm) tavuk bi kendine geldi sonra bırrrrrrraaaaak diye bi feryat attı hayvan babam bıraktı hayvan kacarak gitti kafa kızarmıs sekilde,ben tabi ordan geldi aklıma hayvan neden direk öldürülsün taze kalması için canlı olması gerek sanıyordum,bugun bi şok yasadım anlatıyım dedim,yorum sizin dh halkı

http://forum.donanimhaber.com/m_43691541/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43691541

• boyun kırma konusu

beyler kız arkadaşımla oyun oynarken boynumu kırdım ya,kanepeden kanepeye zıplıyorduk,ben oldugum yerde zıplayınca kafamı tavana çarptım,tavan hafif üst kata doğru çöktü ve boynum kırıldı,uyandıgımda yataktaydım,henüz hastaneye gitmedim kız arkadasım götüreyim dedi ama izin vermedim,ailem bilmiyor henüz.boyun kasları tamamen etkisiz,kafa yerinden oynamıyor,yürürken kafa sağa sola sallanıyor.boynu tutan kemikten başka bişey yok.kız arkadasım bez bağladı ama fayda etmedi.şuan monitörü göremiyorum yazarken,kız arkadasım yazıyor söylediklerimi,sizce ne yapmalıyım,doktora gitsem para yok,sigorta yok.kendiliğinden geçer mi?önerdiğiniz bi krem falan var mı?doktor arkadaslar yardım edin

http://forum.donanimhaber.com/m_39248161/mpage_1/key_boynumu%2Ckirdim/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gennosuke
    quote:

2-bana forumdan bi kız ayarlayın

buna gulmek için grmştm ama telden yazıları ayıklama zor geldi
  • za
  • ibretlik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spell Of Destruction
    za

po
  • la hepsini sen yazmışsın ne dh tarihi ne en komiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

la hepsini sen yazmışsın ne dh tarihi ne en komiği

lan bi kerede seviyeli yorum yapın,yok senin yaptıgın hersey kötü,yok sen kötüsün cart curt,istemiyorsan girme zorla mı,senin için mi yazdım onları?ben bu kadar çekemez kıskanclıktan catlayan adam görmedim,gelme bidaha konularıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

lan bi kerede seviyeli yorum yapın,yok senin yaptıgın hersey kötü,yok sen kötüsün cart curt,istemiyorsan girme zorla mı,senin için mi yazdım onları?ben bu kadar çekemez kıskanclıktan catlayan adam görmedim,gelme bidaha konularıma

tamam reis sen süpersin

ben sandım arşiv yaptın linkleri veriyorsun...dh tarihi en komiği değince onu anladım

ayrıca senin neyini kıskanayım daha doğru düzgün düşünemiyorsun sanki sen kötüsün cart
    curt demişim daha kişiliğin kötü gel sen kıskan

• beğendim kardeşim devam et seni takip edicem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XXS

quote:

tamam reis sen süpersin

ben sandım arşiv yaptın linkleri veriyorsun...dh tarihi en komiği değince onu anladım

ayrıca senin neyini kıskanayım daha doğru düzgün düşünemiyorsun sanki sen kötüsün cart
    curt demişim daha kişiliğin kötü gel sen kıskan

isviçresiz bilim adamı olmayı dene,imkansızı başar

• Edvırdın hikayesi olmazsa olmaz bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Edvırdın hikayesi olmazsa olmaz bu iş

git edwird konusu aç,adama senin gibi tapan çok,veled sacmaladı herkes komik sanıyor,azıcık espri anlayışı olanlar o adamı efsane kabul etmezdi,bu konuda bana o adamdan bahsetmeyin,burası benim konum,benim kurallarım geçerli
  • sanada yorum yapmaya gelmiyor.Burası "Konu Dışı" her yoruma hazırlıklı olmalısın dostum. burda kendi kuralların falan geçmez 4 günlük ban yersin kuzu gibi "abiii..abii..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

sanada yorum yapmaya gelmiyor.Burası "Konu Dışı" her yoruma hazırlıklı olmalısın dostum. burda kendi kuralların falan geçmez 4 günlük ban yersin kuzu gibi "abiii..abii..."

1 yılın 6 ayı banlı gezerim ben ama alttan almam,5-6 günde bir ban yiyorum zaten,ben geri adım atacak adam değilim,beni karalayan herkese dalarım,siz adam olun seviye koruyun,burası b.k atma yarışması değil,muhabet olsun diye konu açtık,pişman ettirmeyin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.