Şimdi Ara

DH t-shirt tasarımı ne oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ara bi tişört tasarımı yarışması falan vardı ne oldu.

• Yalan Oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

Yalan Oldu

• olsa idi iyi olurdu tühh
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNeWaR

T-Shirt yaptırmak aslında az miktarlar için değil de çok miktarlar için büyük problem...
    DH T-Shirtleri yattı demişsiniz, o konu ile çok uğraştım. Hatta örnek hazırtlatma durumuna kadar geldim. Ama alternatif çok ve miktar büyük olduğu için bu kadar büyük bir meblanın sorumluluğu altına kimse girmek istemez.

Düşünün bireysel olarak en basitinden, ( Bu arada nicklerde üzerine yazılı olacaktı ) 10 Ytl den 30 tane tane t-shirt yaptırmak isteseniz ve 5 tane elinizde kalsa, ki bu miktar DH genelinde olsa ne kadar olacak diye.

Birde sırf aynı cinsten aynı kalitede ve miktarda büyük talepleri rezerve olmadan karşılayabilmek kolay değil.

Neyse bazı projelerim var. Daha önceki bağlantılarımdan ve bu hafta sonu bireysel olarak servise gittiğim bir tekstil firması ile tekrar bazı şeyleri oturdum konuştum. Kısmet olursa söz vermiyorum ama DH T-Shirt yada S-Shirt leri yaptırabileceğiz. Biraz daha zamana ve bazı şeylerin netleşmesi gerekiyor.

Bir açıklama daha yapmak istiyorum aslında. T-shirt konularını konuştuğumuz zaman normal bir üye idim. Yönetime geldikten sonra da, gelmeden öncede DH yönetimi ve özellikle gun bu iş için elinden gelenden fazla destek ve yardımcı olmuştur. Yaşanan aksiliklerin tüm sonucu benden kaynaklandı.

İyi Forumlar...

• tasarımı bana ait CoNeWaR kendi tasarımlarımızı kullanabilecekmiyiz.. avatarımız fena değil hanii

kışlık

yazlık

• aslında süper olurda kaç kişi alırki:D ben ne kadar süper olur desemde çoğumuz domain için bile sponsor arıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inci sözlük batıyor mu SS'li
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla zamanında CoNeWaR kendisi benden almıştı PSD sini vs. seçtik demişti ama ole bitti. Bence unutun T-Shirt i filan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

valla zamanında CoNeWaR kendisi benden almıştı PSD sini vs. seçtik demişti ama ole bitti. Bence unutun T-Shirt i filan.

• kıs geldi ne t-shirt ü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.