Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.768
Cevap
87
Favori
702.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim de aksine hoperlörlerim çok iyi...bangır bangır bağırtıyorum...dediğiniz gibi sanki anfi var...öyle denk gelmiş olmalı...ama cihazın kalitesi de etkili olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat07

benim de aksine hoperlörlerim çok iyi...bangır bangır bağırtıyorum...dediğiniz gibi sanki anfi var...öyle denk gelmiş olmalı...ama cihazın kalitesi de etkili olabilir...

olabilir abi bendeki 2012 model belki değişik çıkışlarda değişik hoparlor kullanmış olabilirler.Bana da aksine sesi biraz açtığımda patlayacakmış hissi veriyordu orjinal hoparloler ve lap lap ses geliyodu sesi açınca.Taktığım hoparloler ile en az % 70 ses kalite farkı aldım diyebilirim.Zira üzerinden çıkan hopaloler 13 cm lik karton hoparloydu.
  • quote:

açıkçası novigasyon üzerinde yüklü ve bir internet sitesi veriyorlar..oradan güncelleme yapılması için ama orası da paralı güncellemeye yönlendiriyor...daha paralı güncelleme yapmadım ama sanırım yapacağım..senede 40-50 lira birşey....haa unutmadan novigasyon hafıza kartına yüklü olarak cihaza takılıyor....

İGO navigasyonu beleş olarak bulabilirsiniz.. kurulumuda çok basit.. aynen dediginiz gibi hafıza kartına yüklüyorsunuz... ben cep telefonunada yükledim.. belki ihtiyaç olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

quote:

Orijinalden alıntı: maestro35

Direksiyonda Sertleşme..

Bugün akşam 22:30 gibi evden çıktım.. otoparkta arkama bir HAYVAN park etmiş . ( başkasının çıkmasını engel olacak şekilde parkeden herkes benim nazarımda bu sıfatı hakediyor )

solumdakii araba ile aramda Allah tan 1 metre kadar mesafe var.. sağımdaki araba ile daha az.. yarım metre kadar.. arkamdaki Kamyonet Hayvanı 30 cm kadar mesafede..

arabayı oldugu yerden 30 cm kadar sol tarafa atabilirsem.. tam sol yapıp çıkabilecegim..

tam sol yaparak kırarak çıkmama imkan yok.. sagımdaki arabaya vuracagım.. o sebep ile en az 7-8 defa 30 cm lik mesafenin 15 cm kadarı tam sol geri..15 cm daha topla.. 15 cm tam sağ.. ileri 15 cm daha tam sağ ileri yapmak kaydıyla tırmalamak ile geçti.. taa ki.. en ileri pozizyonda tam sol yaparak kırdıgımda kurtaracak pozizyonu yakalayana dek !!

dikkatimi çeken.. ilk 3-4 tur tam sol tam şag larda problem yok.. sonraları direksiyon bariz şekilde sertleşmeye başladı.. belki 3-5 daha tam sol- tam sağ kırsaydım kitlenecekmiş izlenimini verdi .... bana bu durum normal gelmedi..

sizinde başınıza geldimi ??

böyle hayvanlar malesef herzaman karşımıza çıkıyor.Umarım direksiyondaki sertleşme anormal bi durum değildir.

yola çıktıgım an her şey normalleşti.. ama manevra esnasında gittikçe sertleşesi bana normal gelmedi.. yoksa sonrasında bir sıkıntı olmadı..

• quote:

çinden nasıl alacaksınız bilmiyorum ama bu sizin tercihiniz....piyasada sorarsanız fiyatların nasıl olduğunu görürsünüz...arabamda takılı halıyle fotosu da geçmiş formlarda var....ama dur yenıden yukleyeyım
     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

vedat bey Double din dediginiz çerçeve bu sanırım...

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-sedici-dabil-din-oto-teyp-cercevesi-84147137

şayet bu diyorsanız sipariş verecegim..

Multimedya konusunda henüz marka model aklımda yok.. fakat başka marka dahi olsa bu double din çerçeve illaki kullanılacak sanırım.. degilmi ??

en azından çerçeveyi aradan çıkartayım..

• Selam arkadaşlar, 4 aylık araba araştırmalarımdan sonra sx4 aldım. şimdilik herşey yolunda. arabanın tabii ki eksikleri var ama artıları eksilerini gözardı etmeme sebep oluyor. yakıt konusunda tahmin ettiğimden aşağı yakıyor. arabayı orjinal seviyorum ama eksiklerinden dolayı bi kaç ekleme yapacam gibi görünüyor. arabalar konusunda çok cahilim ve ilk arabam sx4 oldu. cahilliğimi mazur görerek tavsiyelerinizi bekliyorum. ilk ve en büyük sıkıntım aux girişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z61

Selam arkadaşlar, 4 aylık araba araştırmalarımdan sonra sx4 aldım. şimdilik herşey yolunda. arabanın tabii ki eksikleri var ama artıları eksilerini gözardı etmeme sebep oluyor. yakıt konusunda tahmin ettiğimden aşağı yakıyor. arabayı orjinal seviyorum ama eksiklerinden dolayı bi kaç ekleme yapacam gibi görünüyor. arabalar konusunda çok cahilim ve ilk arabam sx4 oldu. cahilliğimi mazur görerek tavsiyelerinizi bekliyorum. ilk ve en büyük sıkıntım aux girişi.

Öncelikle Hayırlısı olsun..
    Tedirgin011 rumuzlu arkadaşın.. ve diğer arkadaşların aux girişi hakkında epey bilgileri var.. forumu baştan sakin bir zamanda okursan pek çok bilgi bulacaksınız..
  • quote:

quote:

çinden nasıl alacaksınız bilmiyorum ama bu sizin tercihiniz....piyasada sorarsanız fiyatların nasıl olduğunu görürsünüz...arabamda takılı halıyle fotosu da geçmiş formlarda var....ama dur yenıden yukleyeyım

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-sedici-dabil-din-oto-teyp-cercevesi-84147137

Multimedya konusunda henüz marka model aklımda yok.. fakat başka marka dahi olsa bu double din çerçeve illaki kullanılacak sanırım.. degilmi ??

maestro abi double din teyp çerçevesi alırsanız sakın sx4 için olanı almayın.Ararken fiat sedici teyp çerçevesi olarak arayın ve sedici için olanı alın.Ben çok araştırdım hizlial.com ve hepsiburada.com da fiat sedicinin teyp çerçevesi sx4 ten 30 40 tl daha ucuz ziraaa ürün aynı marka yan sanayi ürün.Arasında hiçbi fark yok

• maestro35 kullanıcısına yanıt
    sevgili dostum cerceve o linkteki..ben sx4 cercevesi aldım ve 85 lıra verdım..aklıma sedıcı dıye aramak gelmemeıstı..sonradan uyandım..o nedenle burada dostlarım zarar etmesın ıstıyorum....cerceve olmadan hıc bır marka modelı cıhazı taktıramazsınız...cerceveyı aldıktan sonra da ben kullandıgıum ve memnun oldugum ıcın roadstar rd8200n yi öneriyorum...en ucuz ve kullanıslısı..yoksa bu ısı yapanların elıne dusersenız bın lıradan asagı kurtaramazsınız...bana cercevesıyle bırlıkte 650 lıraya ustelık taksıtle aldıgım cıhazın aynısını hatta daha basıt ısımsız markalarını cok daha pahalıya satmaya calıstılar..sakın tezgaha gelmeyın...ama bu cıhazda da dıreksıyondan kumandayı unutun...ama bence fazla sorun değil....duble dın de normal ınce boyut olmayan boyle resımdekı yanı benımkı gıbı...aşagıdakı lınkte de var..uç aşağı beş yukarı 500-550 civarında ama cerceve harıc alırsınız....bu arada sx4 cerceveyı de arayın nette...sedıcı ıle karsılastırın aynı oldugunu goreceksınız...ama yıne de bır sorun..
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/roadstar-rd-8200n-dvd-sd-usb-bt-navigasyon-96027836

• 0z61 0 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun..forma da hosgeldınız...bıraz kendınızı tanıtıp bulundugunuz yerı aracınızın modelını tanıtırsanız sevınırız...
  • quote:

quote:

Selam arkadaşlar, 4 aylık araba araştırmalarımdan sonra sx4 aldım. şimdilik herşey yolunda. arabanın tabii ki eksikleri var ama artıları eksilerini gözardı etmeme sebep oluyor. yakıt konusunda tahmin ettiğimden aşağı yakıyor. arabayı orjinal seviyorum ama eksiklerinden dolayı bi kaç ekleme yapacam gibi görünüyor. arabalar konusunda çok cahilim ve ilk arabam sx4 oldu. cahilliğimi mazur görerek tavsiyelerinizi bekliyorum. ilk ve en büyük sıkıntım aux girişi.

Tedirgin011 rumuzlu arkadaşın.. ve diğer arkadaşların aux girişi hakkında epey bilgileri var.. forumu baştan sakin bir zamanda okursan pek çok bilgi bulacaksınız..

Aracınız hayırlı olsun.İnternetten 140 tl civarı fiyatı aux-cd-usb çıkışlı aparat alarak ben bu problemi ortadan kaldırdım. 8 gb sd kart taktım binlerce şarkı yükledim ayrıca aux çıkışı bunuda multimedyalı navigasyona bağladım,güzel oldu.Sırf aux çıkışı için teyp çerçevesi alıp sd aux çıkışlı bi tayp alacaktım ki adapex nikli arkadaş bana bu ürünü önerdi.Çok memnunum.Ürünün sadece bi soketi var ve bu soketi orjinal teybin arkasına takınca iş bitiyor.ürünü isteğe göre torpido gözüne de koyabilirsin fakat aux çıkışını benim gibi çok kullanıyorsan benim koyduğum yer en iyisi.
    Montajı 20 30 vererek bi oto elektrikçiye yaptırabilirsin ama gerek yok biraz el becerin varsa 10 dakada bu işi kendin yaparsın.Teybin iki kenarında boylu boyuna uzanan nikelajlı çitaları plastik ile söküyorsun.(ben bu iş için bi adet tavla pulu kullandım)teybin 4 vidaası var yıldız tornavidayla söküp teybi çektiğinde çekmece açıyor gibi eline geliyor zaten.Hiç biyeri delmeden kırmadan soketi teybin arkasına takıp sağ boşluktan torpidonun yanından alta alabilirsin kabloyu.Takmaya karar verirsen en ince ayrıntısına kadar seve seve yardımcı olurum.Uzun uzun anlatıp kafanı kariştirmiyim.
     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

• quote:

quote:

maestro abi unuttum söylemeyi teyp çerçevesi için benimde en ucuz bulduğum ilanı sen bulmuşsun lakin almadan önce satıcıya mesaj atarak mutlaka ürünün stoklarında olup olmadığını sor.Senin verdiğin linkteki satıcıya ben mesaj atmıştım ve ellerindeki tüm sedici teyp çerçevelerinin yetkili servisler tarafından satın alındığını yenisinin gelmesinin 2 ayı bulacağını söylemişti.Direk ödeme yapıp mağdur olma.
    Aldığım mesajdan şunu anladım ki yetkili servisler de teyp çerçevesini burdan 40 50 ye alıp 100 liraya satıyorlar.Servislerde uyanık ama biz daha uyanıkız. :D

• quote:

quote:

açıkçası novigasyon üzerinde yüklü ve bir internet sitesi veriyorlar..oradan güncelleme yapılması için ama orası da paralı güncellemeye yönlendiriyor...daha paralı güncelleme yapmadım ama sanırım yapacağım..senede 40-50 lira birşey....haa unutmadan novigasyon hafıza kartına yüklü olarak cihaza takılıyor....

İGO navigasyonu beleş olarak bulabilirsiniz.. kurulumuda çok basit.. aynen dediginiz gibi hafıza kartına yüklüyorsunuz... ben cep telefonunada yükledim.. belki ihtiyaç olur...

Aynı şekilde bende igo navigasyonu hafıza kartına yükledim cep telefonuna çok güzel oldu.

• quote:

quote:

quote:

maestro abi unuttum söylemeyi teyp çerçevesi için benimde en ucuz bulduğum ilanı sen bulmuşsun lakin almadan önce satıcıya mesaj atarak mutlaka ürünün stoklarında olup olmadığını sor.Senin verdiğin linkteki satıcıya ben mesaj atmıştım ve ellerindeki tüm sedici teyp çerçevelerinin yetkili servisler tarafından satın alındığını yenisinin gelmesinin 2 ayı bulacağını söylemişti.Direk ödeme yapıp mağdur olma.
    Aldığım mesajdan şunu anladım ki yetkili servisler de teyp çerçevesini burdan 40 50 ye alıp 100 liraya satıyorlar.Servislerde uyanık ama biz daha uyanıkız. :D

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hemen cevap verdiğiniz için. güzel görünüyor ve elim yatkındır sanırım tek başıma halledebilirim, ürünün adını ve nerden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z61 -- 5 Kasım 2013; 12:53:45 >

• quote:

quote:

quote:

Aracınız hayırlı olsun.İnternetten 140 tl civarı fiyatı aux-cd-usb çıkışlı aparat alarak ben bu problemi ortadan kaldırdım. 8 gb sd kart taktım binlerce şarkı yükledim ayrıca aux çıkışı bunuda multimedyalı navigasyona bağladım,güzel oldu.Sırf aux çıkışı için teyp çerçevesi alıp sd aux çıkışlı bi tayp alacaktım ki adapex nikli arkadaş bana bu ürünü önerdi.Çok memnunum.Ürünün sadece bi soketi var ve bu soketi orjinal teybin arkasına takınca iş bitiyor.ürünü isteğe göre torpido gözüne de koyabilirsin fakat aux çıkışını benim gibi çok kullanıyorsan benim koyduğum yer en iyisi.
    Montajı 20 30 vererek bi oto elektrikçiye yaptırabilirsin ama gerek yok biraz el becerin varsa 10 dakada bu işi kendin yaparsın.Teybin iki kenarında boylu boyuna uzanan nikelajlı çitaları plastik ile söküyorsun.(ben bu iş için bi adet tavla pulu kullandım)teybin 4 vidaası var yıldız tornavidayla söküp teybi çektiğinde çekmece açıyor gibi eline geliyor zaten.Hiç biyeri delmeden kırmadan soketi teybin arkasına takıp sağ boşluktan torpidonun yanından alta alabilirsin kabloyu.Takmaya karar verirsen en ince ayrıntısına kadar seve seve yardımcı olurum.Uzun uzun anlatıp kafanı kariştirmiyim.
     *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

teşekkür ederim hemen cevap verdiğiniz için. güzel görünüyor ve elim yatkındır sanırım tek başıma halledebilirim, ürünün adını ve nerden bulabileceğimi söylerseniz sevinirim.

• quote:

hayırlı olsun..forma da hosgeldınız...bıraz kendınızı tanıtıp bulundugunuz yerı aracınızın modelını tanıtırsanız sevınırız...

teşekkür ederim hoşbulduk... aracımı yeni aldım 2013 suzuki sx4 1.6 gl at, beyaz.
  • quote:

sevgili dostum cerceve o linkteki..ben sx4 cercevesi aldım ve 85 lıra verdım..aklıma sedıcı dıye aramak gelmemeıstı..sonradan uyandım..o nedenle burada dostlarım zarar etmesın ıstıyorum....cerceve olmadan hıc bır marka modelı cıhazı taktıramazsınız...cerceveyı aldıktan sonra da ben kullandıgıum ve memnun oldugum ıcın roadstar rd8200n yi öneriyorum...en ucuz ve kullanıslısı..yoksa bu ısı yapanların elıne dusersenız bın lıradan asagı kurtaramazsınız...bana cercevesıyle bırlıkte 650 lıraya ustelık taksıtle aldıgım cıhazın aynısını hatta daha basıt ısımsız markalarını cok daha pahalıya satmaya calıstılar..sakın tezgaha gelmeyın...ama bu cıhazda da dıreksıyondan kumandayı unutun...ama bence fazla sorun değil....duble dın de normal ınce boyut olmayan boyle resımdekı yanı benımkı gıbı...aşagıdakı lınkte de var..uç aşağı beş yukarı 500-550 civarında ama cerceve harıc alırsınız....bu arada sx4 cerceveyı de arayın nette...sedıcı ıle karsılastırın aynı oldugunu goreceksınız...ama yıne de bır sorun..
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/roadstar-rd-8200n-dvd-sd-usb-bt-navigasyon-96027836

çok sağolasın...

• quote:

quote:

quote:

neler dönüyor haberimiz yok.. çok sağol..

• 0z61 0 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz sx44 ünüzü güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ürünün adı : AudioSystem 2006 Sonrası Suzuki Sx4 TeybineUsb Sd Aux Aparatı

ürüne gitmek için tıkla

Ben alalı 2 ay falan oldu zamlanmamış aynı fiyat ben daha ucuzunu bulamadım.
    çitaları sökerken zorlanabilirsiniz geçmiş konularda nasıl söküleceğini gösteren bi video da yayınlamıştım.dediğim gibi plastik levye gibi bişey işinizi çok kolaylaştırır. Hafıza kartına şarkıları atarken direk atmıyoruz.CD01 CD02 CD03 diye toplam 10 klasör açıp her klasörde 99 dan fazla mp3 olmayacak şekilde şarkıları atıyoruz.her klasörü karışık şekilde yada 10 klasörü birden karışık şekilde yada sıradan çalacak şekilde ayarlayabiliyoruz. Aux çıkışıda sorunsız ve net şekilde.
    Birde usbdeki şarkıları değiştirirken direksiyondaki fonsiyonel tuşların hepsi çalışıyor,yani direksiyondan şarkı değiştirme ses açıp kapama radyoya cdye cd changere geçme vs. hepsini direksiyondan kontrol ediyoruz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin011 -- 5 Kasım 2013; 14:05:20 >

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.