Şimdi Ara

--DH Stronghold Crusader Ana Konu--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar oyun biraz eski ama vardır benim gibi nostaljiciler aranızda.Hem stronghold vazgeçilmezdir.

Diyorum hala oynayan varsa toplaşıp online oynayalım hepimiz çok zevkli olur ne dersiniz ?

Arkadaşlar Stronghold Crusader oyununu hamachi serveri ile ap üzerinden birçok kişi ile oynayabilirsiniz.
    1)Hamachi programını indiriyoruz

2)Daha sonra pm atın ve online oynamak için gerekli olan patch'i indirin ( forumda paylaşmak sakıncalı olabilir illegal konusu falan o yüzden zor durumda bırakmayalım yönetimi)

3)Kurduktan sonra hamachi programını açıyoruz.İster kendi ağımızı oluşturuyoruz, ister diğer ağlara katılıyoruz.

4) Ağı oluşturdum ne yapacam?

Güvenlik Duvarını Etkisiz hale getirmelisiniz.
    güvenlik duvarı etkisiz hale getirilmezse oyuna giriş engellenir.

Güvenlik duvarını etkisiz hale getirdikten sonra Stronghold Crusader'e giriyoruz. Multi Player diyoruz. Orada karşımıza çıkan ekranda eğer kendi serverimizde oynamak istiyorsak HOST diyoruz, Başka bir kişini serverine girmek istiyorsak, hamachide yazan IP adresini alıyoruz. Bu bölümdeki IP yazan yere HAMACHİ IP sini yazıyoruz(Pc IP'sini yazmayalım). Daha sonra aramaya başlıyor(Eğer güvenlik duvarı etkisiz değilse aramada kalır,server bulamaz.)Sonra Çıkan servera tıklayıp Join diyoruz ve servera giriyoruz .

Hamachi Ağımız: DH-Stronghold
    Şifre: 1

Hamachi ağı vermek sorun olmuyor değilmi bilmiyorum o yzden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 30 Haziran 2010; 2:06:55 >

• I will crash you yet.
  • Red sky was approaches the sultans fortress. Hala keyifle oynarım ama çok kötü oynarım pek beceremem. Rat + Sultan = Ben
  • şimdi legends oynuyorum

fena değil stronghold serisinini bilenler bilir
  • Online oynayabilecek sayıya ulaşırsak çok keyifli olur gerçekten. Online olarak oynaması en keyif veren oyun bence Strongholddur.
  • Adam gibi oynadığım ilk strateji oyunu.
  • İşte benim konum

Şu aralar oynadıgım oyun,küçükken abilerim oynarken izlerdim.Sultan Abdul'la bile baş edemezken şu an hepsine kan kusturuyorum

Edit:Bir oyunda ayrıntılar bu kadar düşünülür,gerçekten zamanına göre mükemmel

Favori lafımsa

I WIN.You LOSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN_93 -- 30 Haziran 2010; 1:48:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RUST [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    WARFACE (ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Terraria [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Catapult ready my lord!!!

beni de yaz senelerdir bilgisayarımda kuruludur çok severim. gerçi pek iyi oynayamam ama olsun.

edit: online oynarsak gelebilirim yanımda bi kişi daha getiririm hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 30 Haziran 2010; 1:54:50 >
  • stronghold lar cok guzel

ama hic online oynamadim...
    hamachi den mi oynuyorsunuz nasil yapicaz?
  • Önceden ne oynardık şimdi hatırladım da...Artık Medieval II : TW falan var genelde bu tip gerçek-strateji oyunları oynanıyor...Fırsatım olsaydı katılmak isterdim...
  • arkadşlar online oynayacak olanlar mesajlarının alt kısmına not düşerlerse ona göre ilk mesaja ekleyeyim.
  • wood needed.
  • Beni hep Selattin ugraştırıyor

Adamın kurdugu surları,kaleleri yıkmak için bi ton ugraşıyorum.Birde kalelere kurdugu mancınıklar çok sorun oluyor.Digerlerinin felegini şaşırtırım.

Bu arada onlıne oynanıyorsa çok iddalıyımdım.Rakip tanımam

Kafam güzell olursa birde cesarette gelir,yıkarım valla ortalıgı

• mor woodiz needed
  • Bu arada oyundaki müzikleri bayılarak dinleyen benden başka kimse var mı?

Efkarlanıyorum valla
  • Crusader candır çok uzun yılalr oynadım halada oynarım çok zevkli bi oyundur hey gidi hey bak yine indiresim geldi

"Lets Ride" "To The Horse" (Haçlı atlı şovalyelerin lafları oyunda pek kullanmam imkanım olmaz ama hayranlarıyım )
  • İndirmek isteyen varsa pm'den link verebilirim 1 ay kadar önce indirdim bende
  • Çok mükemmel de değil aslında oyun.Ama ne yapalım ilk göz ağrımdı SC.Değil ilk strateji oyunum, ilk aldığım bilgisayar oyunuydu.Ama atlı okçulara çözüm bulamazsan kısa sürede kaleyi alt üst edebiliyorlar.Anlamadığım nokta, niye yapay zekâ bunlardan ordu kurmuyor ? SC'a karşı bağlılığımı da S2 ile kaybettim.Her şeyle d euğraşılmaz ki yahu ! Milletin dışkısını bile biz temizliyoruz.
  • ilk mesaja anlatım eklenmiştir.
  • benim de maceman'ların "we are the maceman" diye bağırışı hoşuma gidiyor :D hatta bi ara telefonuma mesaj sesi olarak koymayı düşünmüştüm :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.