Şimdi Ara

#DH Resmi Bayramlaşma Konusu#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar 15 dk sonra Ramazan Bayramı Namazına gidiyorum kısmetse, döndüğümde buradan kutlayacağım bayramınızı, namazdan sonra artık...

Tüm İSlam Aleminin ve DH dostlarımın Ramazan Bayramı mübarek ve kutlu olsun...
    İyi bayramlar arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 30 Eylül 2008; 8:41:31 >

• Hepimizin bayramı mübarek olsun, şeker tadında geçsin.
  • Tüm Allah'a inananların Ramazan bayramını tebrik ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 1 Ekim 2008; 7:26:03 >

• Allah (C.C.) hepimizin tuttuğu oruçları ve ettiği ibadetleri kabul etsin, bilerek ve bilmeyerek işlediğimiz tüm günahları da affederek bizi tövbekar kullarından eylesin inşallah. Ramazan Bayramınız mübarek ve kutlu olsun arkadaşlar...

Yarından itibaren kaçırdığı oruçların kazasını tutacak olan arkadaşlarımızın da kazaları kabul olsun...

• İyi bayramlaaar
  • Ben namazdan geldim.

Bütün mümin dh mensuplarının ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramını kutlar Cenab-ı Allah'dan sizleri bir arada nice bayramlara kavuşturmasını dilerim.
  • Tüm Dh'nın Ve Müslüman Aleminin Bayramı Mübarek Olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2023 GURUR TABLOSU [Ana Konu]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Ben namazdan geldim.

Bütün mümin dh mensuplarının ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramını kutlar Cenab-ı Allah'dan sizleri bir arada nice bayramlara kavuşturmasını dilerim.

Amin... Bende kutlarım herkesin bayramını.
  • (: Herkesin bayramı kutlu olsun
  • Sağlıkı sıhhatli nice bayramları sevdiklerimizle ve sevenlerimizle görmeyi diler, Herkesin bayramını kutlaım.
  • iyi bayramlar
  • Tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.
  • TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN
  • iyi bayramlar
  • Bayramınız mübarek olsun,nice bayramlara..
  • Bütün dh ve islam aleminin bayramı mübarek olsun. Nice bayramlara
  • Herkezin Bayramını canı gönülden kutlarım...
  • ßayramınız mübarek olsun

Bütün Dh ve İslam Aleminin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17.05.2000 -- 30 Eylül 2008; 8:26:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Allah (C.C.) hepimizin tuttuğu oruçları ve ettiği ibadetleri kabul etsin, bilerek ve bilmeyerek işlediğimiz tüm günahları da affederek bizi tövbekar kullarından eylesin inşallah. Ramazan Bayramınız mübarek ve kutlu olsun arkadaşlar...

Yarından itibaren kaçırdığı oruçların kazasını tutacak olan arkadaşlarımızın da kazaları kabul olsun...

Bayramda oruç tutmak haram değilmiydi?
  • Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.