Şimdi Ara

Dh replikleri a dan z ye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
26
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu başka sözlükten alınma dhnin replikleriymiş gibi eklemişsin
  • adım mehmet lakabım dövüş manyağa
  • adam haklı beyler buranın repliği demek.inci sözlük burdan çalmış çoğunu.hatta dedeleri de burası çıkarmış demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBEBRYANT__

yarisi inci den alinmis.siz hep boyle baskalarinin repligini kendinizin repligi olarak mi goruyorsunuz?

güldürdün lan anten ss si koysun biri
  • lan ne incisi ne sözlüğü? bu forum uzun süredir var, ekşi sözlük sadece buradan 1-2 sene eski o kadar, hangi sözlük eskidi de oradan replik çarptık.

bazı topluma mal olmuş replikler ya da facebook replikleri dışında, internetteki repliklerin çoğu dh kaynaklıdır.

hele inci sözlük tarafından kullanılan repliklerin büyük çoğunluğu dh kaynaklı. kim oluyorlar da sahipleniyorlar?

çömezlere bak hele, sallar olmuşlar.
  • şimdi burda dedeler linki mi veriliyordu da açmayın dedeler yazıyodu.güldürdün beni akşam akşam adam haklı beyler, açmayın dedeler, gideri var, özet geç, sakin ol şampiyon, şu an tek elle yazıyorum bunlar dh kaynaklı diyosan daha da muhattab olmam ben senle senelerdir bir tek dhye girmişsin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

lan ne incisi ne sözlüğü? bu forum uzun süredir var, ekşi sözlük sadece buradan 1-2 sene eski o kadar, hangi sözlük eskidi de oradan replik çarptık.

bazı topluma mal olmuş replikler ya da facebook replikleri dışında, internetteki repliklerin çoğu dh kaynaklıdır.

hele inci sözlük tarafından kullanılan repliklerin büyük çoğunluğu dh kaynaklı. kim oluyorlar da sahipleniyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: lam3rr

şimdi burda dedeler linki mi veriliyordu da açmayın dedeler yazıyodu.güldürdün beni akşam akşam adam haklı beyler, açmayın dedeler, gideri var, özet geç, sakin ol şampiyon, şu an tek elle yazıyorum bunlar dh kaynaklı diyosan daha da muhattab olmam ben senle senelerdir bir tek dhye girmişsin sanırım

sakin ol şampiyon?
    sen bu repliğin herhangi bir siteye ait olduğunu mu sanıyorsun?
    rocky repliğidir bu, filmlerde bolca geçer.

gideri var lafını ilk defa internette duyduysan, bir asosyalden başka bir şey değilsin.

bu arada, kimseyle muhattab olamazsın, ama muhatap olabilirsin

• Çok güzel olmuş, ''saçına sperm sür'' bana 30 güne mal olmuştu vakti zamanında iyi bari değmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lam3rr

şimdi burda dedeler linki mi veriliyordu da açmayın dedeler yazıyodu.güldürdün beni akşam akşam adam haklı beyler, açmayın dedeler, gideri var, özet geç, sakin ol şampiyon, şu an tek elle yazıyorum bunlar dh kaynaklı diyosan daha da muhattab olmam ben senle senelerdir bir tek dhye girmişsin sanırım

sakin ol şampiyon?
    sen bu repliğin herhangi bir siteye ait olduğunu mu sanıyorsun?
    rocky repliğidir bu, filmlerde bolca geçer.

gideri var lafını ilk defa internette duyduysan, bir asosyalden başka bir şey değilsin.

bu arada, kimseyle muhattab olamazsın, ama muhatap olabilirsin

o arkadaşta nick-mesaj uyumu da var zaten

• bir kaç inci repliği de çikarilsa listeden süper olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie The Head -- 13 Ocak 2012; 2:11:15 >

• mesajim bulunsun
  • Tamam.
  • yok crysis
  • yav he he
  • bu konu süper olmuş!
  • quote:

lan ne incisi ne sözlüğü? bu forum uzun süredir var, ekşi sözlük sadece buradan 1-2 sene eski o kadar, hangi sözlük eskidi de oradan replik çarptık.

Aynen. Hatta bir ara baykuşu da çalmışlardı. Hani "napak inanak mı kanka" diyeni.
  • reserve
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.