Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
605.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motor hocasıyla konustum sımdı bızım kangolar ıcın 60 bını gectıkten sonra enjektor tamırı yapılmalı dıyor enjektorun ıcınde plastık pul gıbı parca varmıs mazotun gectıgı yer orası degısıyormus enjektor tamırı yaptıran oldumu sımdıye kadar sorunda su sekılde anlasılıyormus arac rolantıde calısırken devır gostergesı bı artıp bı azalırmıs enjektorlerın farklı puskurtmesıdnen kaynaklanırmıs bılgısı olan varmı bu konuda benım arakdasta 170 bınde var hala tık yok ama daha oncede yazmıstım 80 bınde bu dedgım tamıratı yaptıran var vede ıkı kullanıcıda eurodısel kullanıyor
  • bende pompacı ile geçen sene bu konuyu konusmustum. fabrika çıkışında bu enjektörlerin 110-120 bini geçebileceği belirtiliyormuş. yani enjektör bakımı 60.000 bakımında değil 120.000 bakımında tavsiye ediliyor. enjektörler yada pompadaki problem birde tam gaz verildiginde motor tekleme apar gibi sallanıyosa enjektör yada pompa problemi olarak görülüyor. rolantideki tekleme kısa anlık olduğu için devir saatinin bunu algılayabilecegi biraz kafamı kucalıyor doğrusu :S
  • Arkadaşlar bendeki 1.5 dci 2005- 65 lik kangooyu chipletmek istiyorum.aranızda yaptıran varmı acaba?memnunmu?tavsiye edermi?acil cevaplayabilecek varmı?
  • arkadaşlar ben 160 binde yaptıırdım enjektörleri motor rolentideyken yerinden çııkacak gibi çalışııyordu aşıırı sallanma vardı tamir takımı deniliyor enjektörlerin içindeki parçaları değiştiriyorlar sorun çözülüyor serviste 1400 tl istediler bakıma gittiğimde bende kalsın dedim servise dışarda araştırdım 600 liraya hallettim sıkıntı kalmadı
  • Servisler her zamanki gibi fiyat şişirmeye devam ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

bende pompacı ile geçen sene bu konuyu konusmustum. fabrika çıkışında bu enjektörlerin 110-120 bini geçebileceği belirtiliyormuş. yani enjektör bakımı 60.000 bakımında değil 120.000 bakımında tavsiye ediliyor. enjektörler yada pompadaki problem birde tam gaz verildiginde motor tekleme apar gibi sallanıyosa enjektör yada pompa problemi olarak görülüyor. rolantideki tekleme kısa anlık olduğu için devir saatinin bunu algılayabilecegi biraz kafamı kucalıyor doğrusu :S
    acıkcası su enjektorlerle turboyu daha saglam yapsalardı bu tur sıkıntılar olmazdı bu parcalar cok hassas eksoz bozulsa yaptırmasan turbo etkılenıyor... benım bı tanıdık 2008 kango alcaktı adam turbo sorun cıkarıyor dıye eskı teknolojı 2008 pejo partner aldı turbosuz 1.9 lardan

• Pederle aram açıldı bir süre kangoo'm falan yok dostlar.
    Bakalım zaman ne göstericek araba boş boş yatıyor.
    Neyse birini veren allah bir sonrakinide verir dimi.
    Kendimizi avutalım bari.(Ailesel problem yaş 19 =) )
  • quote:

Orjinalden alıntı: xvet

quote:

bende pompacı ile geçen sene bu konuyu konusmustum. fabrika çıkışında bu enjektörlerin 110-120 bini geçebileceği belirtiliyormuş. yani enjektör bakımı 60.000 bakımında değil 120.000 bakımında tavsiye ediliyor. enjektörler yada pompadaki problem birde tam gaz verildiginde motor tekleme apar gibi sallanıyosa enjektör yada pompa problemi olarak görülüyor. rolantideki tekleme kısa anlık olduğu için devir saatinin bunu algılayabilecegi biraz kafamı kucalıyor doğrusu :S
    acıkcası su enjektorlerle turboyu daha saglam yapsalardı bu tur sıkıntılar olmazdı bu parcalar cok hassas eksoz bozulsa yaptırmasan turbo etkılenıyor... benım bı tanıdık 2008 kango alcaktı adam turbo sorun cıkarıyor dıye eskı teknolojı 2008 pejo partner aldı turbosuz 1.9 lardan

iyide turßo sorun çıkartıyor derken sanki aracın kronik sorunuymuş gißi ßahsediLmiş !.. haLßuki arıza kavramı göreceLi ßir kaveramdır ve kişiden kişiye değişir !.. aLacağı eski teknoLoji turßosuz araçta turßo yok diye sorunsuz ßir araç mı aLdu acaßa ?:. heLeki 2008 kangoo yemede yanında yat ße !..

• selamun aleykum arkadaşlarım kardeşlerim uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım kusuruma bakmayın bi müddet daha gelemeyecegim.
    hepiniz iyisinizdir inşallah.
    yeni gelenler hoş geldiniz hayırlı olsun araçlarınız.
    hastalara allahtan şifalar diliyorum.
    sıkıntısı olanlarada yardımlar.
    kendinize iyi bakın allah a emanet olun.
    görüşmek üzere
  • Hayırlısı olsun rizeli,tez zamanda gelirsin inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erceylan

Arkadaşlar bendeki 1.5 dci 2005- 65 lik kangooyu chipletmek istiyorum.aranızda yaptıran varmı acaba?memnunmu?tavsiye edermi?acil cevaplayabilecek varmı?

Daha önce defalarca yaptıgımız bir araç.. kendimizde de 1.5dci 2005 model Clio var 65hplik.. Aynı zamanda abimde Renault Yetkili Servisinde Mekanik şefi.. Kesinlikle çok memnun kalacagınız bir olay.. Daha önce yaptıgımız araçların sahipleride forumda üyeler arasında var.. Keyifli forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: muharrem54

arkadaşlar ben 160 binde yaptıırdım enjektörleri motor rolentideyken yerinden çııkacak gibi çalışııyordu aşıırı sallanma vardı tamir takımı deniliyor enjektörlerin içindeki parçaları değiştiriyorlar sorun çözülüyor serviste 1400 tl istediler bakıma gittiğimde bende kalsın dedim servise dışarda araştırdım 600 liraya hallettim sıkıntı kalmadı
    anlattıklarına gore degısen parca ck hasasmıs bal mumu ıcındeymıs parmak degmeyecekmıs tuplere takılırya plastık gaz kacırmasın dıye oyle bı parca benım tanıdıkta 600 ytl ye mal ettı senınde o parcalarmı degıstı.....
  • doğrudur aynı parçalardır zaten değişen başka parçası olmuyor çok hassas avrupadan getiriyorlarmış eoro bazında geliyormuş o yüzden pahalı biraz
  • herkese selam

uzun zamandır giremiyorum foruma nasip bugüneymiş...umarım keyifler yerindedir. bugün arabamı muayene ettirdim bikaç hafif kusurla geçti. motorda yağ kaçağı varmış hafif kusur almış acaba bunun için bişeyler yapmalımıyım..2004 model 1,5dci benim araba 90binde...
  • Geçmiş olsun ama bence o kaçağı fazla küçümsemek lazım ilerde daha büyük sıkıntılar çıkarmaması açısından ...
  • quote:

yok arkadaslar 85 btglik yok 2004 lerde..

evt anladım dostlar... satan kiside ısrarla 80 bğ oldugu söylüyor...ayrıca sol kapı üzerinde dci 80 yazıyor bunu izah edebilirmisiniz.....2004 dci 80 ayrıca bi yerde fazla beygir var herhalde aracım süper kacıyor...maşallah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sportmen-53

quote:

yok arkadaslar 85 btglik yok 2004 lerde..

evt anladım dostlar... satan kiside ısrarla 80 bğ oldugu söylüyor...ayrıca sol kapı üzerinde dci 80 yazıyor bunu izah edebilirmisiniz.....2004 dci 80 ayrıca bi yerde fazla beygir var herhalde aracım süper kacıyor...maşallah....
    haklısındır o zaman ıcerde dolabları varmı ust tarafda cıft aırbagmı abs varmı su olabılır 80 bg sonradan acma grand modelı var o model olabılır sende
  • 80 likler zaten ruhsatta multix değil expression diye geçiyor ...
  • 1-kirei renault kangoo 2005 dci multix authentique
    2-sktem renault kangoo 2003 1.9d
    3-kingshill renault kangoo 2008 1.5 dcı
    4-cell-im renault kangoo 2004 1,9 Comfort
    5-askvesen renault kangoo 2004 1.5 dci Multix
    6-trkkrsy renault kangoo 2005 1,5 dci multix authentique
    7-) naccan renault kangoo 2005 1.5 dci multix
    8-)hmzycl renault kangoo 2005 dci
    9-)GDEEN75 renault kangoo 1.5 dci multix
    10-)ORPHEUS renault kangoo 2006 1.5dci kangoo express
    11-)forbidden renault kangoo 2001 kangoo
    12-)sanalexpress renault kangoo 2005 kangoo 1.5 multix
    13-)ersin- renault kangoo 2003 kangoo d65 grand comford
    14-)42has42 renault kangoo 2003 kangoo 1.9 d grand comfort
    15 )kango79 renault kangoo 2007 kangoo 1.5 multix
    16-)Teknode renault kangoo 2005 kangoo 1.5 multix
    17 -)YSn- renault kangoo 2004 kangoo 1.5 multix
    18 -)viper2006 renault kangoo 2005 kang-) 1.5 dcı
    19-)WOLKIAN renault kangoo 2008 kangoo Multix 1.5 dCi 80 bg Authentique
    20 _)ledesma renault kangoo 2004
    21 -)mstf35 renault kangoo 2005 multix 1.5 dCi
    22-) speedman renault kangoo 2009 1.5 DCİ
    23 -)eflatoon renault kangoo 2009 1.5 DCİ yeni kangoo :D
    24 -)teknode renault kangoo 2005 1.5 65bg l kangoo
    25-)zorbey_a60 renault kangoo 2001 1.9 RN
    26-) kilicturan renault kangoo 2007 multix 1.5 dci
    27-)*BordoMavi* renault kangoo 2006 multix 1.5 dci
    28-) new-kangoo renault kangoo c:D
    29-)lazminator renault kangoo 2004 kangooo DCİ multix 1.5 dci
    30 - )harita27 renault kangoo .... kangooo DCİ multix 1.5 dci
    31 -)rizeliy renault kangoo 2005 KANGOO MULTİX
    32-) historiyst_45 renault kangoo 2007 1.5 dci
    33-)erceylan renault kangoo 2005 dci
    34-)conk83 renault kangoo 2003 kangoo d
    35-)muharrem54 renault kangoo 2005 multix authenquen 1.5 dci
    36-)mrn renault kangoo 2007 1.5 dci
    37-)EMRE_SAGANAK renault kangoo 2003d
    38 -)imazol renault kangoo 2004 1.5 dci Multix
    39-)Poyraz1967 Yeni Kango Multix 1.5dCİ 85 HP Expression
    40-)türkyılmaz renault kangoo (?)
    41-)ifoba renault kangoo 2007 auting
    42-)HORSY_TMR renault kangoo
    43-)rallici307 renault kangoo 2009 Kangoo Expression yeni kangoo
    44-) Kango53 renault kangoo
    45-)madenci37 renault kangoo
    46-)xvet renault kango 2008 multıx authenquen 1.5 dci
    47-)sportmen-53 renault kango 2004 multıx authenquen 1.5 dci

iyi akşamlar kangoocular 47 vurdurduk sportmen-53 aracın hayırlı olsun herhalde senin deiğin 80 beygir en full olanları üst tavanda açılırmı

• sayımız baya artıyor herkese hayırlı akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.