Asil ismi Emin Uzun olan Raziel Nisroc (Rapper & Beatmaker) 21.03.1987 Giresun dogumlu. Cocuklugundan itibaren farkli meskenlere tasindiklari icin bircok yasam formlari arasinda gidip geldi. Lise dönemi geldiginde kücük denemeler ve siirler yazdigi icin cesitli dergilerde boy gösterdi fakat asli ruhunun yillardir onun temeli haline gelen muzikte oldugunu fark etmesi tüm isteklerini askiya alip muzige yogunlasmasini sagladi. 2004 yilinda Düsünce ile birlikte Effekt isimli bir olusum kurdu ve calismalarini ilk kez projelestirmis oldu. Cocuklugunda dinledigi ethnic ve classic muzik kollarinin kalan izlerini bu deneysel calismasinda asiri hissettirmesi, cikarttiklari bu ilk albümün diger amatör rap gruplarinin albümleri arasindan siyrilmasindaki en önemli faktör oldu. Tunc Dindas Blue Jean dergisi underground bölümünde info yazisi hazirlayarak albüme tirnak acti. 2004 yilinin son dönemlerinde Da Poet ile kurduklari Saproid Records'ta solo projesi olan Mekan-i Cehennem albümüne basladi. Bircok etkinlikte sahne almaya baslayan Raziel, 2005 yilinin ortalarinda Da Poet ve Mozole Mirach ile Sert Ünsüzler Projesi uzerine yogunlasti. Internete sunulan bu E.P ile Raziel adini ve kalitesini herkese kanitladi. Birçok otorite hala albümün undergroundin en iyi albümlerinden biri oldugunu belirtmektedir. Da Poet ile beraber Sert ünsüzler E.P albümü icin ara verdigi solo projesi Mekan-i Cehennem üzerinde calismasina devam etti. Ve 2006 mayis ayinda 34 track iceren double cd olarak hazirlanan Mekan-i Cehennem albümünü satisa sundu. Albümde bircok kaliteli isim bir araya geldi ve keskin stiliyle albüm demo bazinda ciddi talep gördü. Raziel bu albümle ismini undergroundun en ön siralarina tasidi. Derin söz rutuslari ve kisisel öykülerin yazildigi, insanlarin duygularini sorgulayan bu albumle Raziel kendi kitlesini buyuk ölcüde kazandi.Tüm bunlarin paralelinde medyada Raziel Nisroc cesitli haberler ve roportajlar ile yanki buldu. Blue Jean Turkce rap fanzin ekinde tam sayfa roportaj, Whop dergisinde iki tam sayfa roportaj yayinlandi. Cesitli internet radyolarina konuk oldu. Yeni projeleri üzerinde Da Poet ile calismalarina devam eden Raziel Nisroc'u farkli mclerin albumlerinde görmek mumkundur.
raziel t-rap i adam gibi yapanLardan birisi saian ile ft i war aldanma diye güzel bi çalişma susma diye klip cekildi o da güzeldi t-rap de adam gibi adamLardan bence
quote:
Orjinalden alıntı: paolo_
raziel t-rap i adam gibi yapanLardan birisi saian ile ft i war aldanma diye güzel bi çalişma susma diye klip cekildi o da güzeldi t-rap de adam gibi adamLardan bence
aynen.. ayrica ses tonu da cok guzel bu yuzden seviyorum
da poet la beraber susma şarkısı gerçekten çok hoş..zaten hakkınıda verip 1. yaptıLar..bide üstüne remix lemişler..remix hali çok daha hoş oLmuş da poet ve raziel bu işi iyi götürüyorlar..
1987 li oldugunu ogrenince bi anda duraksadim.. razielnisroc.com su an kapali resimleri vardi orda paylasmak isterdim sizinle
adamlar gerçekten güzel iş çıkartmışlar ama bunlarda biraz tipten ve karizmadan kaybediyor,alışıldık bi parça linkteki.sesini hiç kullanamaışlar,beat götürmüş işi,nakarat çok çok alışıldık. @shehit dostum umarım clubının devamı gelir
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
adamlar gerçekten güzel iş çıkartmışlar ama bunlarda biraz tipten ve karizmadan kaybediyor,alışıldık bi parça linkteki.sesini hiç kullanamaışlar,beat götürmüş işi,nakarat çok çok alışıldık. @shehit dostum umarım clubının devamı gelir
adam Lar amator oLmasına rahmen kendi başLarına bi yerLere geLdi asLında tebriK etmeK Lazım...
bencede sağlam iş çıkarmışlar ama söylemleri farklılık yaratmamış,yani ben amatör bi snatçı olsam kimsenin değinmediği yada değinemediği konulardan bahsederdim,heralde bu parçaları evlerinde yapmışlardır.bana öyle geldi bilmem yanlışmıyım
suSma süper şarkı
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
bencede sağlam iş çıkarmışlar ama söylemleri farklılık yaratmamış,yani ben amatör bi snatçı olsam kimsenin değinmediği yada değinemediği konulardan bahsederdim,heralde bu parçaları evlerinde yapmışlardır.bana öyle geldi bilmem yanlışmıyım
evde bu kadar guzel yapiyorlarsa bilmem bi studyo'da kralini yaparlar
sanmıyorum susma şarkısınada stüdyoda girilmiştir diye düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: paolo_
sanmıyorum susma şarkısınada stüdyoda girilmiştir diye düşünüyorum
muzige bakilirsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme