lan metin bu sarkının tamamını hiç dinlememiştim galiba yane böle hatırlamıyorum ondan heralde ama sevdim baya ayrıca radioheadi niye sevdigimi de hatırlattı tekrardan bu sarkı uzun zamandır dinlemedigim için unutmustum güzelliğini sarkıların :)
Radiohead - Just şarkısını da beğendim bayağı güzelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: yanmısbozuka
@cadollo
hacı mr.magpie yi biliyorum yeni albümden baya hosuma gittide digerleri bende yoktu onlara da bakarım bi ara tesekkürler tüm sarkıları iyi bu arada ayrım yapmayın :D
Aynen dostum bende hiç bir şarkısını ayrım yapamıyorum, hepsi çocuklarım gibi
hahaha :D
2+2=5 güzel ya bende başta kötü diye hatırlıyodum..
Thom Yorke'un garip danslarından biri daha
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
quote:
Orijinalden alıntı: BabyIcey
Paylaşımlara devam
Geçen gün discography indirdim. O kadar şarkı içinden en beğendim şarkısı buydu. Artık bende radiohead'ciyim.
O zaman Hoşgeldin aramıza
Paylaşılmış olabilir ama yinede paylaşmak istiyorum. En sevdiğim şarkısı
creep gibi insanın duyguları alt üst edebilen sarkılar önerebilirmisiniz bu gruptan
hacı hepsi dedigin tarife uyuyor da daha bi ayrıntı versen nese gelsin öneriler milyon tane :D
jigsaw falling into place iditoque morning bell * house of cards optimistic
dahasını yazcam sora :D bunlara bak begenirsin umarım
quote:
Orijinalden alıntı: yanmısbozuka hacı hepsi dedigin tarife uyuyor da daha bi ayrıntı versen nese gelsin öneriler milyon tane :D
suan cepteyim. Pc ye gecince dinlicem, tesekkur ederim
quote:
Orijinalden alıntı: yanmısbozuka
hacı hepsi dedigin tarife uyuyor da daha bi ayrıntı versen nese gelsin öneriler milyon tane :D
+ Exit Music Fittier Happier Bullet Proof...I Wish I Was Street Spirit (Fade Out)
iki tane morning bell şarkısı var radyokafanın amnesiac albümündekini daha çok beğendim ama
Ekle beni de. Favori parçalarım; karma police, all i need, jigsaw falling into place ve şu sıralarda da lotus flower ve daha niceleri.
morning bellerin 2side aynı da amnesiac daha kısa ve bencede daha güzel ama digerine de bakmakta fayda var
verilen sarkılar gercekten cok iyi tesekkürler arkadaslar
Anonymous filminin fragmanına radioheadin "Everything In Its Right Place" adlı şarkısını koymuşlar bugün görünce alla alla nerden biliyorum bu şarkıyı derken vokalin girdiği anda durumu çaktım
konuda böylece uplandı
Vanilla Sky da Everything Is In Its Right Place'le başlıyordu, güzel şarkı moda sokuyor. Social Network'un fragmanında da Creep'in bir coverı çalıyordu. O değil de King of Limbs'in part 2 gibisinden albüm çıkacak diye bir söylenti vardı ne oldu o?
part 2 yi ilk defa senden duydum şimdi ama bilmiyorum araştırmadım hiç.ama çıksada şaşırmam 8 şarkı az gibi geldi şöyle bi 8 şarkılık part 2 olsa fena olmaz
Part 2 değilde remix albümü çıkacak arkadaşlar The King of Limbs albümünün.Ayrıca seneyede büyük ihtimal Türkiye'de konserleri olacak