Şimdi Ara

## DH Özel: Gigabyte nForce 790i SLI-DQ6 Karşınızda ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallaha artık gigabyte soğutucu tasarımını yenilemeli kartları artık sıradan gelmeye başladı.nforce çipset gerçekten hoşuma gidiyor hele ACHI diye bir problem çıkarmıyor sistemi kurup driveri yüklemeniz yeterli oluyor.bu yönüyle bende beyeni topladı diyebilirim.

## DH Özel: Gigabyte nForce 790i SLI-DQ6 Karşınızda ##
    [simage][/simage]
    Bence bu daha güzel
    Dahili Bileşenler: Intel Core i7 4770K || Arctic Freezer 34 eSports Duo rev2 || MSI Z87 MPOWER MAX || G.Skill RipJaws 2x4GB DDR3 1866Mhz || Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G || Samsung 850 PRO 256GB || Seagate 1TB Barracuda || Corsair AX760i 760W || Creative Sound Blaster Z || Pioneer DVR-S21FXV DVD-RW || 3x Corsair AF140 LED
    Harici Bileşenler: Corsair Obsidian 750D || Asus 23" VX239H IPS LED || Logitech G710+ || Razer Lancehead Tournament Edition || SteelSeries QcK Limited Mousepad || Edifier C2XD 53W RMS Optik || Asus RT-AC68U 1900Mbps || NetMASTER CBW-383ZN || Creative EVO ZX || Xbox One Controller + Wireless Adapter + Play & Charge Kit || Lexmark MS510DN Mono Laser

• Gigabyte in sevmedigim yani turkiyede ki garantisinin Asus yada MSI kadar iyi olmamasi. 2 yilda cok kisa bir sure ve bu sure gectiginde Asus ve MSI hala garantisi devam ettigi icin ikisinden birini tercih ediyorum. Daha dogrusu Asus tercih ediyorum ozellikle Cizgi Elektronigin garantisi bitsede 1 kere tamir olanagi cok iyi. Gigabyte istedigi kadar ust model cikarsin bu garantiyi saglayamadigi surece bir cok kullanicinin sadece iyi guzel diyerek ustunden gececegi bir kart olmaya devam edecektir.
  • aslına bakılırsa teknoloji halen çok yavaş ve çok pahalı. ben şahsen bir anakart alıcaksam bu anakart kesinlikle gigabyte olmicaktır bi türlü bende ısınamadım... buna nadiren epoxlar daha çok ilgimi çekiyor.

Orjinalden alıntı: Akhelmet

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ram sınırı hala 8GB da.
    Günümüzde 4GB lık modüller bile satışa sunuldu halbu ki.

büyük ihtimal vista da 8 gb sınırı vardır
    xp de 4 gb sınır vardı

Hem Xp hemde vista 32 bit versiyonlarda değil 4 GB 2,5 GB sınırı var. XP x64 'te istediğin kadar ram takabiliyorsun tek sınırın anakrtın desteklediği ram sınrı. 5000xvn Anakartların desteklediği sınır 32GB ve XP x64 te 8 slotun tamamını doldurursan 16 GB oluyor ve hepside cayır cayır çalışıyor.
    Kısacası işletim sistemi farkı olmaksızın sadece 64 Bit işletim sistemleri 4 ve üstü GB'ları görüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

triple sli destegi olan kartta neden 4 tane pcie yuvasi var?

Belki Quad Crossfire desteğide vardır bir tane haberde 650SLI nin crossfire desteği olduğunu görmüştüm.

Orjinalden alıntı: jeofizikci

Triple SLI desteği varsa niye dort tane 16x pcix koymuşlar anlamadım

yanlış hatırlamıyorsam quad cf desteğide var

Orjinalden alıntı: shanghai404

Gigabyte in dizaynerleri homo gökkuşağı gibi renkler yerlestiriyolar bi *** a benzemiyor.. okadar F/P ürünleri var ama sunu değiştirmek akıllarına gelmedi hiç kullanıcılarını dinlemiyolarmı anlamıorm ne bu renk curcunası hermodelinde!

bu milletin piskolojisi bozulmuş kart karttır arkadaş renkleri niye takıyosunuz anlamıyorum önemli olan perfonmans.
    HaK €d€n€ Git D€m€K AsiLL€r€ YakıSır...
  • x48 ler daha fazla satıcaktır.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.