Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500000 ytl cok değilmi abi.ztn snn starliner 800 000 ytl. birde hava parası verince 1 300 000 ytl veriosun çalışmak için.zor iş valla
  • Cevabınız için teşekkürler. Peki mesela birden fazla otobüsü olan da her biri için ayrı ayrı mı verir bu hava parasını. Mesela adamın 10 otobüsü varsa. veya sizin 3 otobüs için de mi aynı şey geçerli. Yani böyleyse sıfırdan bu işe girmek çok zor. Ancak babadan devam eden meslek olarak yapılır herhalde. Neyse Allah kaza bela vermesin bol kazançlar nasip etsin inşallah.
  • otobüs kendinle hava parasını otobüs 2yılda güzel seferde olursa amorti eder benim starliner firma sahibi tanıdık olduğundan 1.000.0000ytl patladı bana yeni otobüs her otobüs için veriyorsun farketmez anadolu firmalarında hat parası olaraktır bu işler
  • melih abi bu kadar büyük paraları bu işe bağlamak bence çok büyük bi risk.birde sorum olacak peki 0403 lerin hava parası ne kadar ?
  • aslında işin profesyoneli olursan risk ortadan kalkıyor ancak eger ilk defa giriyorsa biri bu işe çabuk harcarlar firmalar çünkü değişik şeyler döner otobüscülükte dısardan görüldüğü gibi değildir araca göre para değişmiyor tek değişen tek dingil çift dingil meselesinde değişiyor tek dingil çift dingil farkı oluyor çift dingik biraz daha pahalı yani parayı veriyorsun ister 403le işe basla ancak 403 ile baslarsan sana en berbat seferi verirler 3-5kişi ile gidersin ama travego tek dingille gidersen biraz daha iyi yer verirler
  • [size=1][center][b][image]http://img221.imageshack.us/img221/7513/neoplan1wb9.jpg[/image] 
    [link=http://resim.donanimhaber.com/m_14885927/tm.htm]DH OTOBÜSCÜLER GRUBU[/link][/center][/size]

gecici imzamız yukarıdaki kodlardan oluşmaktadır. istekleriniz doğrultusunda yeniden biçimlenecektir.
  • şimdi ben bıraz değil biraz tam kıtım bu kod ne oluyor nerenin kodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

şimdi ben bıraz değil biraz tam kıtım bu kod ne oluyor nerenin kodu

yukarıdaki kodları profilinde bulunan imza bölümüne yapıştıracaksın benim imzamdakinin aynısı senin imzanda da çıkacak
  • dostlarım benim mavim1974,
    adımı değiştirdim
  • anlamı ne mustafa abi
  • mavim1974 den sıkıldınmı mustafa abi.
  • melih abi yedek şöförle kaptan şöför arasındaki fark nedir?
  • bende merak ettim şimdi yeni nick inin anlamını
  • dostum bu isim nedir bende anlamadım gitti ekrana bakıp bakıp duruyorum

kaptan şöför otobüsün sahibinden sonra sorumlu kişidir otobüsün sahibi yoksa otobüste o seorumludur kapptan şöför gider yazahaneden kesilen biletlerin parasını alır makbuzu keser para onun cebindedir yardımcı şöför kaptanın belli süre çalışması vardır dinlenmeye cekildiğinde onun yerine o gecer kaptan şöför yedek şöförden daha fazla para alır
  • [size=1][center][b][image]http://img221.imageshack.us/img221/7513/neoplan1wb9.jpg[/image] 
    [link=http://resim.donanimhaber.com/m_14885927/tm.htm]DH OTOBÜSCÜLER GRUBU[/link][/center][/size]

gecici imzamız yukarıdaki kodlardan oluşmaktadır. istekleriniz doğrultusunda yeniden biçimlenecektir
  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
  • anaconda teşekkür ederim hepimiz bu imzayı kullanalım dh otobüscüler grubu olarak
  • bu ismin anlamı şudur dostlar,

benim her kitabını okuduğum clive cusslerin,bir romanında, yanarak batan dünyanın en modern ve en farklı yolcu gemisinin adı...
  • dostum bende bakıyom bakıyom birtürlü düşünemiyorum dedim ne anlama geliyor bu bende okuduğum kitabtan kahramanımı yazıcam nick olarak keloğlan değiştiriyorum birazdan
  • melih abi otobüsü ilk sürdüğün günü ve sefere çıktığın ilk günü hatırlıyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.