Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim arkadaslara demiş öss kalkacak sanada dedimi bizim arkadaslarda mavime verdi banada dedi senin otobüsleri en güzel sıraya koyucam bende inandım verdim oyumu
  • herkes ona verdi.hayırlısı olsun.inş verdiği sözleri tutar
  • tutcak inş. tek basına iktidar olmazsa adam forumu bırakıcam dedi
  • mustafa abi oyum senindir senden daha güçlü aday yok çünkü.tek başına iktidarsın
  • tek gecerim secim sloganı bile hazır kaldır elleri kaldır geliyor mustafa kaldır elleri kaldır tek basına iktidar mustafa
  • Mavim1974 ben teşekkür ederim.Şurada hepimiz kardeşiz,Birbirimize yararımız dokunmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 1 Ağustos 2007; 12:54:37 >
  • Merhaba arkadaşlar.ben otobüs hostu olmak istiyorum.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.17 yaşındayım.bana yardımcı olursanız sevinirim
  • 1: 18i doldurman gerekiyor
    2: en az liseyi bitirmen gerekiyor
    3:firmalara başvurman gerekiyor

bunların dışında var ise meli abi söylesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

adamın baslığı 46.sayfaya gelmiş bravo dostum daha nice sayfalara

daha önce açtığım bir konu vardı melih,ben 22bin mesajda bıraktım artık girmiyorum,herhalde 400. sayfaya gelmişlerdir...

hem adamın başlığı demeyin sizlerde gelin dostlarım...
    aslında böyle oy istemek adetim değil ama tahrik ettiler beni,buralara takıldığımı bilmiyor oradaki uyanıklar,gariban gördüler

yurttaşlarım,verdiğim her sözü tutacağım,hatta vermediklerimide tutacağım,sizlere hizmet için bitaraflarımı yırtacağım,evsizlere ev,açlara aş,otobüsü olmayanlara otobüs alacağım,bekarları evlendirip,evlilere ikinci karıyı alacağım,öss kalkacak hatta onlara siz sınav yapacaksınız hangisi kazanırsa ona gireceksiniz...

şehirler arası otobüsler bedava olacak ama otobüs sahiplerine her ay 20bin ytl para ve 6 ayda bir yeni otobüs verilecek,yolcular hosttan ve muavinden su isteyemeyecek,her koltuğa su sebili koyduracağım....

yetermi

• mavilim çoşmuzsun oyumuzu kullandık hadi hayırlısı maaşlara ne kadar zam yapıcam ondan bahsetmemişsin???
  • bnm ehliyetide geri verceksin dimi abi.oyum boşa gitmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir18rebrov

bnm ehliyetide geri verceksin dimi abi.oyum boşa gitmesin

yook senin ehliyeti geri vermem
    sen alkollüyken kaptırmıştın değilmi

oyu aldık ya tanımayız artık

@isikalp

ne maaşı birader,ne zammı artık maaş yok kredi kartın limitsiz ve geri ödemesiz vur beline

• yönetim istifaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

bnm ehliyetide geri verceksin dimi abi.oyum boşa gitmesin

yook senin ehliyeti geri vermem
    sen alkollüyken kaptırmıştın değilmi

oyu aldık ya tanımayız artık

@isikalp

ne maaşı birader,ne zammı artık maaş yok kredi kartın limitsiz ve geri ödemesiz vur beline

• güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 1 Ağustos 2007; 16:17:23 >

• @emir yönetime isyan haaa
  • abi çook şey vaaat ettin bi bnm ehliyet kaldı hallediver onuda.yoksa darbe olur
  • quote:

abi çook şey vaaat ettin bi bnm ehliyet kaldı hallediver onuda.yoksa darbe olur

tamam bre senimi kıracam,ama birdaha içipte direksiyona geçmek yok
  • tmm abi.yrn alırım senden ehlieti
  • beyler mahkemeyi kazandım 3ay sonra karsınızda hv.teğmen bulunmaktadır herkese iyiakşamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

beyler mahkemeyi kazandım 3ay sonra karsınızda hv.teğmen bulunmaktadır herkese iyiakşamlar

çok güzel bir haber melih abi hadi hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.