Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arızalıyolcu

ulen geliyorum erkeksen tek gel

bence şimdi haddini aştı işte. melih abi öncekinden beter yap şunu da bir daha ayağa kalkamasın
  • tamam hadi bakalım gelmeyen erkek değil
  • mehih abinin anlatçak 2. bi kafa olayı olcak yakında.

AZZZ SONRAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

tamam ulen çıktım tekim benim allahımdan baska kimsem yok hadi bakalım delikanlılığı göstereyim sana

büyük kapışma başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

tamam ulen çıktım tekim benim allahımdan baska kimsem yok hadi bakalım delikanlılığı göstereyim sana

büyük kapışma başlıyor

Melih abi fotoğrafta çekermisin
  • arkadaslar hadi ben cıkıyorum bakalım erkeklik neymiş göstereyim ona hadi iyi akşamlar
  • quote:

tamam hadi bakalım gelmeyen erkek değil

yenilen pehlivan güreşe doymazmış burnun yetmedi şimdi bide onlara ek olarak kaş göz kol da eklensinde gör gününü çok kaşındın sen yani resmen aranıyorsun

• ikiside gitti walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

ikiside gitti walla

Birazdan gelir ikiside
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

ikiside gitti walla

Birazdan gelir ikiside

keşke fırsatım olsada orada olsaydım herhangi bir parkta buluşmaya gittiler galiba orada melih abi o kişi beklerken karşısına başkası çıkınca acaba ne yapacak o anı görmek isterdim.

melih abi aynen bu havada gitti bakalım dönünce ne oolacaka

• meli abininde arada sürprizlere ihtiyacı var
  • ewt haklısın

ayrılalı 25 dk oldu herhalde artık birbirleri ile buluşmuşlardır
  • Biyere oturmuş bişeyler içiyolardır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

Biyere oturmuş bişeyler içiyolardır heralde

• yavaş yavaş 1 saaati doldurmak üzereyiz
  • gittik tarif edilen yere anlaştığımız yer izmirliler bilir kısık ayrancılar arasında bir yer ben ondan önce geldim baktım melih geliyor arabanın farlarını kapattım adamın gözü dönmüş kapıyı açar açmaz üstüme çullandı melih benim ahmet diyorum banane len ne olursan ol farketmez ikimizden biri tabutla gidicek diyo sonra jeton düştü melihin arabadan bir indim ben önden kaçıyorum melih arkada 1km yakın kosturdu beni sonra forumdakilerde anlastın demi dedi dedim yeni aldığın otobüsü saka yoluyla ısladık melihcim evine gidiyordur gece gece adrenalin yasadım
  • quote:

gittik tarif edilen yere anlaştığımız yer izmirliler bilir kısık ayrancılar arasında bir yer ben ondan önce geldim baktım melih geliyor arabanın farlarını kapattım adamın gözü dönmüş kapıyı açar açmaz üstüme çullandı melih benim ahmet diyorum banane len ne olursan ol farketmez ikimizden biri tabutla gidicek diyo sonra jeton düştü melihin arabadan bir indim ben önden kaçıyorum melih arkada 1km yakın kosturdu beni sonra forumdakilerde anlastın demi dedi dedim yeni aldığın otobüsü saka yoluyla ısladık melihcim evine gidiyordur gece gece adrenalin yasadım

• melih nerdesinnnn bak olmuyor ama bak bana 2yumruk salladın o yumruklar sana kötü seferlere yol acacak sinirden ne yapıcağını bilemiyordu ya keşke orda olsaydınız ben şimdi kimi dövücem diyordu
  • Melih abi ne yazıcak çok merak ediyorum.
  • adamın 2007 model neoplan starlineri var tabi.aramıza neden gelsin((kimse kıskanmasın hostu benim))
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.