bence şimdi haddini aştı işte. melih abi öncekinden beter yap şunu da bir daha ayağa kalkamasın
tamam hadi bakalım gelmeyen erkek değil
mehih abinin anlatçak 2. bi kafa olayı olcak yakında.
AZZZ SONRAA
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
tamam ulen çıktım tekim benim allahımdan baska kimsem yok hadi bakalım delikanlılığı göstereyim sana
büyük kapışma başlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ub.yiles
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
tamam ulen çıktım tekim benim allahımdan baska kimsem yok hadi bakalım delikanlılığı göstereyim sana
büyük kapışma başlıyor
Melih abi fotoğrafta çekermisin
arkadaslar hadi ben cıkıyorum bakalım erkeklik neymiş göstereyim ona hadi iyi akşamlar
quote:
Orjinalden alıntı: arızalıyolcu
tamam hadi bakalım gelmeyen erkek değil
yenilen pehlivan güreşe doymazmış burnun yetmedi şimdi bide onlara ek olarak kaş göz kol da eklensinde gör gününü çok kaşındın sen yani resmen aranıyorsun
ikiside gitti walla
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
ikiside gitti walla
Birazdan gelir ikiside
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
ikiside gitti walla
Birazdan gelir ikiside
keşke fırsatım olsada orada olsaydım herhangi bir parkta buluşmaya gittiler galiba orada melih abi o kişi beklerken karşısına başkası çıkınca acaba ne yapacak o anı görmek isterdim.
melih abi aynen bu havada gitti bakalım dönünce ne oolacaka
meli abininde arada sürprizlere ihtiyacı var
ewt haklısın
ayrılalı 25 dk oldu herhalde artık birbirleri ile buluşmuşlardır
Biyere oturmuş bişeyler içiyolardır heralde
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
Biyere oturmuş bişeyler içiyolardır heralde
yavaş yavaş 1 saaati doldurmak üzereyiz
gittik tarif edilen yere anlaştığımız yer izmirliler bilir kısık ayrancılar arasında bir yer ben ondan önce geldim baktım melih geliyor arabanın farlarını kapattım adamın gözü dönmüş kapıyı açar açmaz üstüme çullandı melih benim ahmet diyorum banane len ne olursan ol farketmez ikimizden biri tabutla gidicek diyo sonra jeton düştü melihin arabadan bir indim ben önden kaçıyorum melih arkada 1km yakın kosturdu beni sonra forumdakilerde anlastın demi dedi dedim yeni aldığın otobüsü saka yoluyla ısladık melihcim evine gidiyordur gece gece adrenalin yasadım
quote:
Orjinalden alıntı: arızalıyolcu
gittik tarif edilen yere anlaştığımız yer izmirliler bilir kısık ayrancılar arasında bir yer ben ondan önce geldim baktım melih geliyor arabanın farlarını kapattım adamın gözü dönmüş kapıyı açar açmaz üstüme çullandı melih benim ahmet diyorum banane len ne olursan ol farketmez ikimizden biri tabutla gidicek diyo sonra jeton düştü melihin arabadan bir indim ben önden kaçıyorum melih arkada 1km yakın kosturdu beni sonra forumdakilerde anlastın demi dedi dedim yeni aldığın otobüsü saka yoluyla ısladık melihcim evine gidiyordur gece gece adrenalin yasadım
melih nerdesinnnn bak olmuyor ama bak bana 2yumruk salladın o yumruklar sana kötü seferlere yol acacak sinirden ne yapıcağını bilemiyordu ya keşke orda olsaydınız ben şimdi kimi dövücem diyordu
Melih abi ne yazıcak çok merak ediyorum.
adamın 2007 model neoplan starlineri var tabi.aramıza neden gelsin((kimse kıskanmasın hostu benim))