Şimdi Ara

DH - ODİN BÖLÜMÜ OYUNCULARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
0
Favori
13.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inek möö

4 kabak 1 lolipop oldu bunlara kaça satiyim ?

lvl : 5

Kabağı tane 700k dan bana sat
    Şaka bir yana git deponun yanına kabak 900k diyye aç dükkanını bekle çekiyorlar.

Orijinalden alıntı: Sangre

Aslında hep beraber Asena'da açsaydık Alp Eren yardım ederdi bize. Ama açtık artık.

Evet 30'a kadar falan kasardı bizi.

Aslında hep beraber Asena'da açsaydık Alp Eren yardım ederdi bize. Ama açtık artık.

Olabilirdi. Size her hafta M dağıtamazdım ama katta 61e kadar kasabilirdim 40tan En fazla 2 günümü alır yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek möö -- 23 Mayıs 2010; 21:21:17 >

Orijinalden alıntı: Alp Erén

quote:

Olabilirdi. Size her hafta M dağıtamazdım ama katta 61e kadar kasabilirdim 40tan En fazla 2 günümü alır yazın.

Mesele 40 olmak zaten dostum.

• Kabak o kadar sık mı düşüyor?

Not : TR oynamadıgımdan soruyorum.

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Kabak o kadar sık mı düşüyor?

Not : TR oynamadıgımdan soruyorum.

Beyaz yeminlilerden çok çıkıyor
  • Şaman olurum ben gerekirse. Ama 7-8 kişiyiz 15 Lvda rahat rahat elit ortklarda kasabiliriz. Çekmeyi açık bıraktırdım arkadaşta 00.00'a kadar kaç kabak düşerse açıcaz. 1 ay sonra 2-3m den (altay piyasası) satabiliriz ama kutsama çıkarsa :) Benim arkadaşların online olamama sebebi de öğrenci olmaları. Onların da sınavları var. Haftaya 43'lük arkadaşım 7/24 açık olur. Diğeri 10 Lv zaten benle başladı 13'te girip 15'te çıkıyor her gün. LaaZzZ'a kendimden çok güvenirim, herşeyinizi emanet edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizcc -- 23 Mayıs 2010; 22:02:06 >

40 olduktn sonra exp yüzüğüne gerek klmaz full m çekeriz item yaparız

bu arada depo önünde kabak ve lolipop 1m herkezi beklerim :D

Orijinalden alıntı: Thenisss
    EP de cekelm mi? Yoksa hep m mi cekelm ?

Saç ve exp yüzüğü için çekmeliyiz.
  • Arkadaşlar şok geçirdim az önce bi herif dedi gel seni zindanda kasayım tamam dedim gidiyoruz, tam zindan girişinde oyundan çıktı. Bende içimden küfür ede ede giderken yerde bir şey gördüm, gördüğüm şeyde Ejderha Tanrısı +5 hemen kaptım. Kaçtan satayım. Şuan 11.5 M var Kutsamayı sattım, lolipop duruyor.

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
    Arkadaşlar şok geçirdim az önce bi herif dedi gel seni zindanda kasayım tamam dedim gidiyoruz, tam zindan girişinde oyundan çıktı. Bende içimden küfür ede ede giderken yerde bir şey gördüm, gördüğüm şeyde Ejderha Tanrısı +5 hemen kaptım. Kaçtan satayım. Şuan 11.5 M var Kutsamayı sattım, lolipop duruyor.

oha ! Koy 30-40 a.
  • ballısınn dostum

bende sattım kabakları 1 er m den lolipop kaldı

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Beni de ekleyin.

Oyunda adım AronFeller37. Online im şuan.Yakın Dövüş Ninjayım.

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro
    Arkadaşlar şok geçirdim az önce bi herif dedi gel seni zindanda kasayım tamam dedim gidiyoruz, tam zindan girişinde oyundan çıktı. Bende içimden küfür ede ede giderken yerde bir şey gördüm, gördüğüm şeyde Ejderha Tanrısı +5 hemen kaptım. Kaçtan satayım. Şuan 11.5 M var Kutsamayı sattım, lolipop duruyor.

oha ! Koy 30-40 a.

+5 Tanrılar buzda düşüyor. 2-3m e zor satarsın sanırım.

Elime bir yay geçse çekip çekip adama kestiricem.Ok var yay yok.

Orijinalden alıntı: @İskender Büyük
    9 Level oldum.1 Kabak var elimde ama alan yok.Bir adam beni kasıp yarın 16 yapacakmış.Şansa bugün kastı beni biraz :D

Elime bir yay geçse çekip çekip adama kestiricem.Ok var yay yok.

Silah satıcısından al.
  • Birazcık gireyim.

Savaşçı açtım.

Sura açtım 4 LeveL oldu kılıcı +1de yaktı sildim on u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 24 Mayıs 2010; 11:22:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.